Šajā nedēļā pirmssvētku steiga var būt daudz nemierpilnāka, kā paši Līgo svētki. Ieteicams pirms svētkiem uzmanīties no neapdomīgas steigas, jo var būt pastiprināts izklaidīgums, un pietiekami aktīvs darbības enerģētiskais fons. (Neptūna statika, daudz nanogonu grupas aspektu, augošs Mēness).

No ārstniecības augiem nedēļas sākumā var vēl mēģināt ievākt kādus sakneņus, bet uz Līgo svētkiem labs laiks visām augu virszemes daļām līdz pat 3.jūlijam.

Pirmdiena un otrdiena. Nemierīgums, iespaidojamība. Pastiprinās labas uztveres spējas. Nepieciešamība paust simpātijas un rūpes tās izrādot. Emocionālais kontakts attiecībās var veidoties spēcīgs un viļņveidīgs. Varbūt kādu nemiera censoni vajag mīļi sarāt, lai pasaudzētu. Daži var sajust virmojošu nervozitāti, nepārliecinātību sevī. Var būt saskaršanās ar neizlēmīgumu. Var būt izklaidīgums, piemēram iekāpšana nepareizajā maršrutā, vai dziļas domas par sevi un savām dziļākajām vajadzībām dvēseles plānā. Uzmanīties ieteicams no neskaidriem, ne līdz galam nodefinētiem piedāvājumiem, neuzticamas sadarbības. Piesardzību ieteicams ievērot darbojoties ar šķidrumiem steigā (piemēram nesot karstu ūdeni), kā arī apejoties ar ūdens transportu. (Marss 100˚ ar Jupiteru, Saule 90˚ ar Neptūnu, Jupiters 60˚ ar Saturnu, Merkuram 135˚ ar Plutonu, Venēra 135˚ ar Neptūnu, Marss 140˚ ar Neptūnu).

Trešdien vairāk siltuma un draudzīguma, arī pārliecība vieglāk atnāk. Var būt tiekšanās ātri izdarīt spriedumus, secinājumus. Apķērīgums, spēja uztvert būtiskāko, iekļauties sabiedrībā. Var apmeklēt kultūras pasākumus. Komunikācija šajā laikā var būt steidzīga un nepieciešamība ātri saprasties netērējot daudz laika sadzīviskām sarunām, var būt arī manāma pārvietošanās steiga. Var būt īsas bet būtiskas sarunas priekš raiti risināmām lietām. Labai sokas tehniskā domāšana. Kāds vakara pasākums no trešdienas uz ceturtdienu var izdoties aktīvs un notikumu piepildīts. Pastāv avārijas bīstamība pie straujas notikumu attīstības, tāpēc ieteicams būt prātīgiem esot ceļā. (Mēness Lauvā, Merkurs 100˚ ar Saturnu, Merkurs 40˚ ar Jupiteru, Merkurs 80˚ ar Neptūnu, Saule 150˚ ar Plutonu, Merkurs 60˚ ar Marsu, Merkurs 60˚ ar Marsu..).

Trešdienas vakars, ceturtdiena un piektdienas pirmā puse. Emocionāls pozitīvisms. Mīlestība uz dzīvi, interese par aktuāliem emocionāli piesātinātiem, krāsainiem notikumiem. Svarīgi pašcieņas jautājumi. Var būt tiekšanās izteikti situāciju pārspīlēt – pozitīvā vai negatīvā nozīmē, tas atkarīgs no apstākļiem un iekšējā kultūras līmeņa. Nepieciešamība pēc kaislībām attiecībās, romāniem. Ceturtdien ap dienas vidu ieteicams izvairīties no emocionāliem straujiem konfliktiem, darbus darīt vēlams apdomīgi un izvairīties no izrādīšanās vai kādas pierādīšanas, kas var izvērsties par krīzes situāciju. (Jupiters 40˚ ar Neptūnu, Merkurs 140˚ ar Plutonu).

Līgās un Jāņos (Venēras dienā un Saturna dienā) tendence būt piesardzīgākiem un labprāt gatavība sakārtot un uzlabot veicamos darbus. Uzmanība pret apkārtējo vidi. Labāka spēja iejusties otra situācijā. Tendence objektīvāk novērtēt savas spējas. Lēmumu pieņemšana ar apdomu šim laikam raksturīga. Var būt saspringtāka situācija apspriežot personības un ideoloģiskos jautājumus, vai arī saskaroties ar nerealizētām ambīcijām, sapņiem. Tomēr vairāk uzmanība virzīta uz lietderīguma izskatīšanu, sakārtotību. Saimnieces pievērsīs uzmanību un būs patiesi priecīgas, ja svētku ciemiņi pieteiksies palīdzēt sadzīviskos sakopšanas darbos. Tas tiks novērtēts pozitīvi. (Saule 40˚ ar Urānu, Mēness Jaunavā, Merkurs 45˚ ar Jupiteru, Merkurs 144˚ ar Plutonu, Merkurs 108˚ ar Saturnu).

 

Svētdiena laba dažādiem saimniecības darbiem. Ja esat svinējuši un gribat atpūsties, tad šo dienu ieteicams tam veltīt, jo pirmdien nedēļa iesāksies ar jauniem darbiem un darīšanām un atpūtai vairs nebūs laika, viss risināsies dinamiski. (Merkurs 36˚ ar Urānu).

Nedēļa no 19.jūnija līdz 25.jūnijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023