Pirmdiena un otrdiena aktīvākās no nedēļas dienām. Var būt impulss iesākt kādus darbus. Labāk īslaicīgus, lai tos var arī paspēt pabeigt. Var veidoties diskusijas, tiešākas vārdu apmaiņas. Atvērtākas sarunas intelektuālā plānā, mazāk šai laikā traucēs kādi veci aizvainojumi. Vairāk gatavība dzīvot šodienā un uz priekšu. Tieksme saglabāt pašcieņu, dot priekšroku uzticamām lietām un attiecībām. Var rīkot kādus kopā sanākšanas pasākumus, kuros cilvēki ir aktīvi un atvērti pamēģināt kaut ko jaunu. Var nodoties īsas distances sportiskām aktivitātēm. (Saule 30˚ ar Urānu, Merkurs 72˚ ar Marsu, Venēra 150˚ ar Saturnu, Mēness Vērsī, Saule 45˚ ar Venēru).

Trešdiena un ceturtdiena labāk piemērotas sakopšanas dārza darbiem, ravēšanai, apgriešanai. Var pārskatīt krājumus, mantas, kādas rezerves un ieviest kārtību saimniecībā. Daba un miers baro. Šajās dienās var vairāk gribēties sevi palutināt ar kaut ko skaistu vai gardu. Ieteicams būt dabā. Nav vēlams pārēsties vai ieturēt grūtāk sagremojamu maltīti. Ieteicams klasisks siltais ēdiens. Labi spēsiet izbaudīt procedūras, kas saistītas ar ķermeņa labsajūtu un kopšanu. Var apmeklēt piemēram masāžas. Intelektuāla rakstura darbos, mācībās, pārbraucienos, tirdzniecībā var iestāties grūtības izdarīt darbus raiti un laikā, var būt kavēšanās, saskaņošanas grūtības, kas prasa vairāk laika un pacietības kā parasti. (Mēness Vērsī, Saule 144˚ ar Plutonu, Merkurs 90˚ ar Saturnu).

Piektdien un sestdien var gribēties vairāk parunāties, nekā praktiski risināt kādas lietas vai jautājumus. Labvēlīgi šajā dienā doties īsos braucienos, veikt viegla rakstura informatīvu komunikāciju, uzzināt jaunu informāciju, padalīties ar kādu par jaunākajiem notikumiem, izrunāt iespējamos variantus un risinājumus. Veiksmīgi draudzīgi kontakti. Var izveidoties arī negaidītas tikšanās, vai negaidīti pārsteigumi esošajās attiecībās. Informācijas apmaiņā var būt arī kāda nepatiesa informācija vai pārprotama. Ieteicams šīs dienas organismam izmantot kā atslodzes dienas. Vēlams atpūsties un uzkrāt spēkus nākamajai nedēļai.  

Uz nedēļas beigām politiskajos jautājumos var pieaugt spriedze, grūtības mobili risināt dažādus virzības rakstura jautājumus. Tālie braucieni var kavēties, vai sagādāt kādas neērtības. (Mēness Dvīņos, Saule 108˚ ar Saturnu, Merkurs 72˚ ar Neptūnu, iestājas Neptūna statika.., Merkurs 60˚ ar Venēru, sestd. Kulminācija – Saturna statika 07˚12’39” Zivīs).

 

Svētdienas pirmā puse mierīga. Šai laikā parasti neizveidojas konflikti. Otrā dienas daļā pieaug emocionālā noskaņojuma svarīgums, iespaidojamība, sensitīvisms. Šajā dienā ir vajadzība veidot siltas un uzticamas attiecības, tuvas un mīļas. Labi pavadīt laiku ar sev tuviem cilvēkiem. Vairāk radošuma izpaužot savas domas un plānus, vairāk nepieciešamība sajust drošību un atbalstu no savējiem. (Venēra 80˚ ar Urānu, Jaunmēness 27˚ Dvīņos, Mēness Vēzī, Saule 36˚ ar Urānu, Merkurs 36˚ ar Jupiteru).

Nedēļa no 12.jūnija līdz 18.jūnijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023