Pirmdiena un otrdiena rosīgas, darbīgas. Nopietna pieeja lietām raksturīga šai laikā. Lietišķums un praktiskums. Administrācijas un saimniecības darbiem labas dienas. Labas pielāgošanās spējas nosacījumiem, kādai noteiktai kārtībai. Labi padodas šai laikā ilgtermiņa plānošana. Piemērotas dienas visiem administratīvajiem darbiem, sadarbībai ar valsts iestādēm. Labi padodas šai laikā organizatoriskie darbi. Mīlestību vieglāk apliecināt caur lojalitāti un uzticamību.

Pirmdien mainās attiecības, var izveidoties jauni kontakti, vai mainīties jūtu izpausme. Cilvēkiem vieglāk atvērties, vajadzība piesaistīt apkārtējo uzmanību pieaug. Jūtas savstarpējās attiecībās izpaužas spilgtāk. Jūtas var veidoties dziļas, atkarībā no spējas mīlēt un piedot tās var būt vai nu intensīvi tīkamas, vai ar greizsirdības dzirkstelēm. Var būt grūtības maigāk paust savu emocionālo stāvokli. Kaut kas var arī palikt ieturēts un neizpausts iekšējās disciplīnas robežās.

Otrdiena aktīvāka veicot dažādus darbus, cenšoties realizēt savu gribu.

(Saule 40˚ ar Jupiteru, Mēness Mežāzī, Venēras ingresija 1˚ Lauvā un tur tā uzturēsies visu vasaru, un rudens sākumu līdz pat 9.oktobrim, Venēra 180˚ ar Plutonu, Saule 45˚ ar Venēru, Saule 135˚ ar Plutonu, Venēra 144˚ ar Saturnu).

Trešdiena un ceturtdiena piemērotas kontaktu veidošanai. Viegli izveidot kontaktu un sadraudzēties šajās dienās. Labas pielāgošanās spējas un tiekšanās uz visu jauno. Var būt nepatika pret rutīnu un cenšanās no tās izrauties. Šais dienās vieglāk domāt un risināt lietas ar progresīvu pieeju. Var būt arī raksturīgi kaut ko izdarīt vai izlemt un rīkoties strauji, vai savādāk kā parasti. Var būt kādas radošas izmaiņas mākslinieciskajā darbībā, tiem, kas ar to nodarbojas. Grūtības šajās dienās būt mierīgam, pasīvam. Var būt paaugstināta aktivitāte, meklējumi pēc jauniem risinājumiem, pieejām.

(Marss 80˚ ar Urānu, Saule 100˚ ar Saturnu, Venēra 72˚ ar Urānu, Saule 80˚ ar Neptūnu).

Piektdienas otrā puse, sestdiena un svētdienas pirmā puse – ļoti aktīvas un daudzpusīgas dienas, kad ja spējiet būt mobils un elastīgs varēsiet ļoti daudz ko paspēt, salāgot, pārplānot un izdarīt. Fons nemierīgs, mainīgs, uztverošs un jūtīgs. Centība gan ne vienmēr noved pie veiksmīga rezultāta. Var būt tieksme apvainoties, paturēt kaut ko noslēpumā, atstāt kaut ko nojausmas līmenī. Vēlme arī visu izdarīt pēc iespējas labāk un atkarība no ārējiem mainīgiem apstākļiem. Der ieklausīties intuīcijā. Sestdienā labvēlīgi veltīt laiku pienākumu izpildei (solījumu, tradīciju ievērošanai – piemēram kapu apkopšanai, radu apciemošanai, rūpēm par veciem cilvēkiem un taml.). Nedēļas beigas un nākamā nedēļa var būt grūtības sakārtot jautājumus ar valsts iestādēm, vai citus jautājumus kurus pārvalda Saturns (robežas, celtniecība, ceļu satiksmes nosacījumi, un taml.). Tas var paprasīt no jums daudz vairāk laika kā parasti. Ja variet šos darbus ieplānojiet līdz šim periodam, vai pēc tā, tad tie prasīs mazāk jūsu enerģijas.

(Mēness Zivīs, Merkurs 80˚ ar Saturnu, Merkurs 60˚ ar Neptūnu, D.kvadrāts 20˚ Zivis – Dvīņi, Saule 140˚ ar Plutonu, Marss 135˚ ar Neptūnu, Merkurs 120˚ ar Plutonu, Merkura ingresija 1˚ Dvīņos un tur tas atradīsies līdz 11.jūlijam, R Plutona ingresija 30˚ Mežāzī. līdz 27.07.2023. 09:19 Mežāža 30˚,  Saturna statikas kulminācija būs 17.06.2023. Saturna dienā, 07˚12’39” Zivīs).

Svētdienas otrā puse dzīvīga, kustīga. Var būt vairāk impulsivitātes un gatavības rīkoties. Steidzīgums. Labāk kaut ko jaunu šai dienas daļā pamēģināt, kā nodoties rutīnas darbiem. Mainās komunikācija, tā paliek dzīvāka, aktīvāka, varat saņemt jaunu informāciju. Labi tirdzniecībai, kontaktiem, pārbraucieniem, žurnālistikai. Var būt paaugstinātas ambīcijas un grūtības tās realizēt tādā apmērā, kā gribētos. (Mēness Aunā, Venēra 90˚ ar Jupiteru, Saule 45˚ ar Jupiteru). 

Nedēļa no 5.jūnija līdz 11.jūnijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023