Pamazām izklīdīs pārpratumi un neskaidrības šajā nedēļā. Daudzas lietas sakārtosies. Var veikt dažāda veida pirkumus. Pirmdiena labvēlīga intelektuālam darbam, kur nepieciešams visu sakārtot pēc labi atstrādātas un zināmas metodes. Labs laiks, lai nostiprinātu zināšanas praksē. Var nodarboties ar kādu formu veidošanu. Labvēlīgi dārza darbiem, darbam ar stādiem, dobju iekārtošanu, saimniecības pārkārtošanu kaut kā jauna izveidei. (Venēra 80˚ ar Jupiteru, Mēness Jaunavā/Svaros).

Otrdiena labvēlīga cīnītājiem, sportistiem parādīt savus centienus, cīņas sparu un prasmes, saņemt atzinību. Labvēlīgi diskusijām par modes un skaistuma lietām. Vajadzība saskaņot lietas, darbus, iegūt atgriezenisko saiti no otra šajās dienās pastiprinās. Vēlme pēc saskaņas vai sadarbības panākšanas. (Saule 36˚ ar Jupiteru)

Trešdien varētu būt vairāk pārdomas vērstas uz sevi, iedziļināšanās, nedaudz palēninātāka reakcija uz apkārtējo vidi un notikumiem tajā. Labas dienas kultūras pasākumiem, ar estētiku saistītām lietām. Piemēram kādas telpas vai vietas labiekārtošana radot ko patīkamu, harmonisku. (Saule 72˚ ar Neptūnu).

Ceturtdiena un piektdiena intravertākas. Vairāk iekšēju pārdzīvojumu, nemiera. Grūtāk atslābt. Labi darboties fiziski, doties garākās pastaigās. Var pietikt uzcītības grūtāk veicamiem darbiem. Šajā dienā ieteicams uzmanīties no maz populāriem lēmumiem, tie var iegūt plašu rezonansi un sabiedrības apspriešanu. Šajās dienās var aktualizēties sociālas dabas jautājumi, kas skar vairākumu kādas grupas iedzīvotāju. Var gadīties straujas, īsas un asas vārdu pārmijas. Grūti šai laikā nodibināt siltas un uzticību veicinošas attiecības. (Mēness Skorpionā, Jupiters 36˚ ar Neptūnu, Marss 150˚ ar Saturnu, Merkurs 80˚ ar Marsu, Venēra 140˚ ar Saturnu).

 

Sestdiena un svētdiena ir labas dienas kādu pasākumu norisēm, kas ir ekstraverta rakstura. Tie var būt dažādi kultūras pasākumi, tikšanās ar radiem, ārzemju ciemiņiem, vai došanās kādā neplānotā garākā braucienā, kā arī pēkšņa kādas ilgi lolotas vēlmes realizācija. Labvēlīgi radošai intelektuālai darbībai, pedagoģiskai, reliģiozai un filozofiskai darbībai. Var būt daudz enerģijas, daudz kontaktu. Emocionālajā un personīgajā kontaktā var būt vieglāk veidot saskarsmi ar labi pazīstamiem cilvēkiem, ar kuriem jūs saista patīkami notikumi. Tiekšanās pēc ideāliem un kādu lietu vai attiecību idealizācija šai laikā var būt raksturīga. (Venēra 120˚ ar Neptūnu, Mēness Strēlniekā, Merkurs 72˚ ar Saturnu, pilnmēness laiks, Merkurs 0˚ ar Urānu).

Nedēļa no 29.maija līdz 4.jūnijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023