Pirmdien un otrdien vieglākas uztveršanas spējas, var produktīvi darboties veicot intelektuālu piepūli, centienus. Iespaidošanās uz sajūtu pamata paaugstināta. Noskaņojums spēcīgi ietekmē emocionālās attiecības. Var būt nemierīgums, vēlme vai vajadzība aktīvi darboties. Attiecībās ir svarīga noskaņa, emocionālais siltums vai vēsums. Arī veicot darbus svarīgi ir tas, kas tiek emocionāli piedzīvots, kādā veidā tiek sasniegts darba rezultāts, kamēr darbs tiek darīts. Otrdiena ir diezgan nemierīga, var būt paaugstinātas ambīcijas un vajadzība izcīnīt kādus panākumus. Varbūt kādi spēcīgi saviļņojumi, pavērsieni darbībā. Spriedze aktivitātēs, darbībā var tikt risināta caur centrālo ideju, mērķi kā vārdā notiek virzība un uz ko. Sportistiem, biznesa aktīvajiem cilvēkiem, militārās jomas personām aktīvs darbības laiks. Kriminālajā pasaulē šajā laikā var notikt kādas izrēķināšanās. Vēlams šai laikā neiesaistīties masu konfliktos. Citādi fons ir darbīgs. Var būt arī paaugstināta traumu bīstamība, īpaši tas attiecas uz tiem, kas dara darbus steigā neievērojot drošību. Nebūtu ieteicams šajās dažās dienās iegādāties automašīnas, ražošanas tehniku rūpniecībā. (Mēness Vēzī, Saule 60˚ ar Marsu, Saule 30˚ ar Jupiteru, Marss 90˚ ar Jupiteru, Marss 72˚ ar Urānu).

Trešdienas otrā puse, ceturtdiena un piektdiena vieglāk iekļauties sabiedrībā, socializēties. Vieglāk salāgot vairākus veicamos darbus, var būt grūtības iekšēji mobilizēties kādiem ilgstoši darāmiem darbiem. Trešdiena ir vairāk emocionāli nemierīga. Šajā dienā labāk apiet nervozus cilvēkus, vai situāciju risināšanu, kas izraisa spriedzi, var gadīties neadekvāta reakcija uzrunājot nepareizā laikā un vietā.

Grūtāk iegūt vēlamo apmierinājumu no izdarītās izvēles, iespējams dēļ tā, ka jāsalāgo dažādas dinamiskas situācijās, kurās katrā ir savas vajadzības. Tomēr laiks var būt produktīvs darbiem uz rezultātu vērstiem un panākumi pieaug.

Šai laikā izteiktie vārdi var atstāt dziļu iespaidu, tas var būt gan dziednieciska, gan traumatiska rakstura, atkarīgs no situācijas un iesaistītajiem cilvēkiem. Piektdiena piemērota, lai ieviestu kādas uzlabojošas izmaiņas savam vai tuvāko komfortam, labklājībai, sirdslietās. Kaut kas jauns piemēram jūsu garderobē var atsvaidzināt to, kā apkārtēji jūs uztver un pret jums attiecas. (Mēness Lauvā, Saule 45˚ ar Venēru, Merkurs 100˚ ar Plutonu, Venēra 60˚ ar Urānu).

Sestdien un svētdien var tikt daudz veltīta uzmanība intelektuālam un analītiskam darbam. Īpaši aktīvas dienas tiem, kuri gatavojas eksāmeniem. Tomēr ir iespēja pieļaut vairāk neuzmanības kļūdas. Varbūt kāds var saskarties ar apmānu. Var tikt daudz enerģijas veltīts vairākos virzienos īsā laika periodā. Var likties, ka ir vairāk entuziasma, tomēr grūtāk koncentrēt uzmanību kaut kam vienam. Kopumā produktīva nedēļas nogale, kad var paspēt daudzas lietas risināt pēc jau pierastām un zināmām metodēm, ja vien spējiet būt mobils. Emocionālajā saskarsmē vairāk raksturīgs vēsums, ieturētība. Uzsvars var tikt likts uz pienākumu, atbildību.  (Mēness Jaunavā, A.kvadrāts 7˚ Jaunava – Dvīņi, Venēra 135˚ ar Saturnu, Saule 90˚ ar Saturnu, Merkurs 45˚ ar Neptūnu). 

Nedēļa no 22.maija līdz 28.maijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023