Pirmdien lietas, darbi, kas saistīti ar intelektuālo piepūli var paprasīt daudz vairāk laika un risināties šķietami vai arī pat praktiski lēni. Veidojot saskarsmi uzstājīgums var pastiprināt iespītēšanos. Var piemist elastības trūkums risinot dažādus jautājumus, grūtāk ieklausīties otrā, grūtāk mainīt plānus un apvienot dažādus darbus. Kādam hokeja spēlētājam var izdoties izcils māņu manevrs, un ne viens vien. Ieteicams būt piesardzīgiem tur kur var steigā paslīdēt, aplieties ar ko karstu vai kaitīgu. (Merkura statika 05˚50’59” Vērsī. (uz D),  Mēness Aunā, Saturns 36˚ ar Plutonu, Marss 120˚ ar Neptūnu).

Otrdiena un trešdienas pirmā puse. Ieteicams ievērot atslodzes dienas, neuzņemt grūti pārstrādājamu pārtiku. Ja jūtieties saguris, ieteicams atrast laiku pilnīgai, nedalītai atpūtai kaut vai uz dažām stundām. Šai laikā var būt pievērsta pastiprināta uzmanība pedagoģiskiem, tūrisma, pārbraucienu, starptautiskās kultūras, ideoloģijas un politiskajiem jautājumiem. Var iezīmēties virziena un realizācijas izmaiņas. Vairāk akcents izmaiņās var būt uz finansiālo un praktisko pusi, lietderību, komfortu, labklājību. Sākot no otrdienas dienas vidus ir labs laiks pirkumiem, īpaši luksus lietām. Piemēram vērtīgām lietām intelektuāla rakstura pielietojumam. Var rasties vēlme iegādāties biļetes uz kādu komfortablu atpūtas vietu, vai skaistu un baudāmu kultūras pasākumu. (Jupitera ingresija 1˚ Vērsī, tuvojas vecs Mēness).

Trešdienas otrā puse, ceturtdiena un piektdiena. Raksturīgs nogurums, mazāk enerģijas. Vairāk ieteicams šajās dienās atpūsties, nepārslogot sevi ar darbiem. Priekšroka palikt mājās, kā kaut kur doties bez īpašas vajadzības. Labs laiks, lai būtu pie dabas, darbotos praktiski un ar mēru. Var būt izteikts inertums un nevēlēšanās kaut kur iesaistīties. Atļaujiet sev sniegt, radīt labas sajūtas, pievērsiet uzmanību komfortam. Var piemēram uz dažām stundām dienas vidū pagulēt klusumā zem mīļas segas, vai pašūpoties kādā šūpuļkrēslā zem ziedoša koka, atrast parkā vietu uz soliņa un papriecāties par spēcīgi plaukstošo, dziedošo dabu. Šis labs laiks, lai apdomātu un plānotu praktiski paveicamos darbus un naudas, resursu ieguldījumus tuvākajā mēnesī un arī ilgākam laika posmam uz priekšu. Labi ir izskatīt pārbaudītas, praktiski izmēģinātas ideju realizācijas. Uzticamām un pārbaudītām metodēm, lietām, šajā laikā ir priekšroka. Interese par materiālo nodrošinājumu un stabilitāti šajā laikā var būt īpaši aktuāla. (Mēness Vērsī, Saule 80˚ ar Saturnu, Jupiteram 90˚ ar Plutonu, Saule 60˚ ar Neptūnu, piektdien – Jaunmēness 29˚ Vērsī, Venēra 72˚ ar Jupiteru, Merkurs 60˚ ar Saturnu, vakarā Mēness Dvīņos).

Sestdien un svētdien vieglāk orientēties uz mācībām un apgūstamo vielu, paaugstināts apķērīgums. Svētdien lielāka vajadzība būt aktīvākiem, īpaši intelektuāli, ziņkārības apmierināšanai, kaut kā jauna uzzināšanai, vairāk uzmanības prāta aktivitātei. Abas dienas (un sākot no šīs nedēļas otrās puses) ieteicams uzmanīties no konflikta provocēšanas, agresijas izsaukšanas. Paaugstināts cīņas spars šajā laikā, ietekmes sadale, tiekšanās uz konkurenci, līderību, var būt aktuāli saasināti jautājumi par morāli, centrālo ideju, skarti jūtīgi pašcieņas jautājumi īpaši vīriešiem vai arī izskatot rīcības jautājumus. Var rasties negaidīti pārpratumi, vajadzība pieņemt jaunus lēmumus rīkoties ātri. Emocijās vieglāk aizskart otru, reakcija var būt uzreiz atvērta, manāma. No piektdienas līdz svētdienai nav ieteicams iegādāties automašīnas, tehniskas iekārtas rūpniecībai, metāla iekārtas ražošanā. Pasaules čempionātā hokejā var būt saasinātas situācijas un cīņas spars. Var izveidoties situācija, kur pastiprināta slodze un uzmanība izkrīt tiesnešiem. Paaugstināta traumu bīstamība. (Marsa ingresija 1˚ Lauvā un izveidojas T-kvadrāts uz Jupiteru virsotnē starp Marsu un Plutonu, Marss 180˚ ar Plutonu, Merkurs 40˚ ar Neptūnu, Saules ingresija Dvīņos, Saule 120˚ ar Plutonu, Marss 144˚ ar Saturnu, Venēra 108˚ ar Neptūnu). 

Nedēļa no 15.maija līdz 21.maijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023