Kopumā nedēļa intensīva, pilna ar notikumiem, emocionāli intensīvi izdzīvotiem brīžiem. Citam vairāk iekšēji, citam ārēji ar citiem manāmiem notikumiem. Ieteicamas mērenas intensitātes, apdomātas fiziskās aktivitātes. Tas var palīdzēt līdzsvarot savu emocionālo stāvokli un uzlabot savu fizisko pašsajūtu.

Pirmdien emocionāli nemierīga diena, vieglāk uzvilkties, aizkaitināties, emocionāli apvainoties, pie tam viss var gadīties pat tīri dēļ pārpratuma. Var saskarties ar to, ka kādam kaut kas pārāk tiek uzspiests, vai tiek izjusts spiediens izdarot kādas izvēles. Var izpausties arī piekasīgums mazās lietās, vēlme sasniegt vispareizāko darbību sīkās lietās. Pirmdienu varētu būt piemērotāk veltīt kādam skrupulozam metodiskam darbam. Piemēram kaut ko pārskatīt, pārkārtot. Izmest mantas šai laikā nebūtu pārāk vēlams, jo var gadīties atbrīvoties no kaut kādām lietām pārsteidzīgi. Var būt šai laikā arī sakāpināta personīgā uztvere un kādas lietas tikt pārāk eksaltēti attiecinātas uz sevi. (Saule 100˚ ar Plutonu, Merkurs 45˚ ar Neptūnu, Plutona stalika 0˚21’51” Ūdensvīrā. (uz R), Venēra 108˚ ar Saturnu, Mēness augošs Jaunavā).

Otrdiena un trešdiena arī nemierīgas. Labi priekš tiem, kuru darbos vajadzīgs daudz enerģijas un aktivitātes. Var būt intensīvas jūtas, kaislības attiecībās, to skaidrošanā, tiesīguma un līdztiesīguma panākšanas jautājumos. Simpātija vai antipātija šai laikā var pastiprināti ietekmēt objektīvo uztveri, situācijas redzējumu. Attiecībās var tikt ieviestas kādas izmaiņas. Izteiktie vārdi šajā laikā var būt ar spēcīgu iespaidu paliekoši, transformējoši, izteikti kā negaidītas šautriņas lidojums mērķī. Jāuzmanās arī no krāpniekiem šai laikā, īpaši tiem, kuri darbojas ar iebiedēšanu, vai radot spriedzes situāciju cilvēkam, uz kuras pamata var tikt pieņemts pārsteidzīgs lēmums. (Saules 0 ar Merkuru, Mēness Svaros, Saule 45˚ ar Neptūnu, Venēra 144˚ ar Plutonu, Venēra 36˚ ar Urānu. Merkura dienā – Jupiters 30˚ ar Neptūnu, Merkurs 100˚ ar Plutonu).

Ceturtdien un piektdien var būt vairāk paaugstināta traumu un avārijas bīstamība. No ceturtdienas pēcpusdienas intravertākas sajūtas, vairāk uz iekšējo pasauli vērsti pārdzīvojumi, var būt kādi nerealizējami sapņi, vēlmes attiecībās, kuras rada saspringumu. Laiku var izjust kā steidzīgu. Daudz enerģijas šai laikā. Tomēr, ja esiet uz pozitīvu notikumu viļņa, tad laiks ir krāšņs un piesātināts. Ieteicams pievērst uzmanību ģimenes, dzimtas tematikai. Ja gadās, kādas sarežģītas situācijas ieteicams nesakāpināt tās negatīvā virzienā, ieteicams saglabāt saudzīgu un mīlestības pilnu attieksmi pret saglabājamo un atlaist to, kas vairs nekādi neder labākai jaunai dzīvei uz priekšdienām. (Marss 135˚ ar Saturnu, Mēness Skorpionā, Venēra 90˚ ar Neptūnu, Venēras dienā – Venēra 60˚ ar Jupiteru, 20:34 Pilnmēness 15˚ Skorpions – Vērsis. D.M.Mezgls 5˚ Skorpionā. Pusēnas Mēness aptumsums).

Sestdien ieteicams būt vairāk pie dabas, darboties fiziski. Ja nevedas kādu lietu mutiska izrunāšana, tad uz to nav ieteicams likt uzsvaru, labāk nogaidīt. Jo var nākties saskarties ar ietiepību, neelastīgumu. Pievērsiet uzmanību labam emocionālajām fonam – mūzikai, svaigam gaisam, atbilstošam apgaismojumam atbilstošai situācijai. Neslēdziet lielo apgaismojumu ar saukli: “Esmu klāt!”, salda miega vidū savam mīļotajam acīs. 🙂 (Venēra 40˚ ar Urānu, Mēness trigonā ar Marsu un Neptūnu no Skorpiona zīmes)

 

Svētdien mainās emocionālais fons, var izveidoties jauni kontakti, var veidoties kontakti citādāk. Pastiprināts jūtu dziļums. Vairāk optimisma. Dāmas var izčubināt no garderobes ko senu un romantisku, kungi var iekustināt kādu vecāku spēkratu no garāžas. (Mēness Strēlniekā, Venēras ingresija 1˚ Vēzī).

Nedēļa no 1.maija līdz 7.maijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023