Pirmdiena labvēlīga komunikācijai, saskarsmei, kontaktiem. Labs laiks apmācībām, lai nostiprinātu iepriekš gūtās zināšanas, kaut ko atkārtotu, labvēlīgi braucieniem uz zināmām vietām. Labāk var veikties tiem, kuriem piemīt tehniskā domāšana. Laba spēja veltīt uzmanību paveicamajam. Jaunos kontaktos un braucienos, kā arī tirdzniecības sakaros var gadīties pārpratumi, misēkļi, informācijas kavēšanās. Emocionālā līmenī var būt jūtu intensitāte, tomēr labvēlīgi var būt mēģināt kādas iepriekš atliktas lietas attiecībās izrunāt. (Mēness Dvīņos augošs, iet caur sekstilu ar Jupiteru, Venēra harmoniskos minoros aspektos starp Merkuru un Marsu starp kuriem 60˚, Venēra 100˚ ar Saturnu,  Venēra 135˚ ar Plutonu, vēlu vakarā Mēness Vēzī).

Otrdiena un trešdiena vairāk emociju ziņā uz iekšējiem pārdzīvojumiem. Svarīga šai laikā ir tieši emocionālā attieksme, silts kontakts, drošības sajūta un procesa norises veids. Uzsvaru labāk ir likt uz to kā darbs tiek darīts, nekā uz rezultātu. Panākumi šai laikā var būt noturīgi. Ar atbildību saistīti jautājumi risināmi vieglāk. Mākslas cilvēkiem, kuri saskaras ar video pārraidi, radošiem iluzoriem specefektiem, skaņas un gaismu nodrošinājumu var gadīties kādas neatliekami risināmas lietas, vai jaunas idejas. Vakars sensitīvāks, var ātrāk uzvilkties uz emociju pamata. Iespējamas iezīmes maldoties savā personībā. Var būt izteiktāk aktuālas ģimenes un dzimtas tēmas visu nedēļu. (Mēness Vēzī iziet savienojumu ar Marsu naktī, Saule 60˚ ar Saturnu, Venēra 80˚ ar Neptūnu).

Ceturtdiena un piektdiena šajā nedēļā ir vienas no piemērotākajām, lai centīgi veiktu darbus ar neatlaidību un sasniegtu rezultātus. Labi veiksies saimniecības darbi, tomēr vislabāk tie, kur gūstama atzinība. Labvēlīgi paust siltas, ārējas jūtas, uzmanību, dalīties priekā, radošajos centienos. Var būt radošas, harmoniskas idejas. Ieteicams veltīt laiku bērniem, radošai darbībai, atcerēties pateikties citiem paužot viņiem siltu un nedalītu uzmanību. Ja ir iespēja, ieteicams apmeklēt kādus pasākumus. Piemēram kādu izrādi, izstādi. Varbūt arī paskatīties kādas ģimenes filmas vai komēdijas. (Venēra 30˚ ar Urānu, Saule 40˚ ar Neptūnu, Mēness Lauvā, A.kvadrāts 8˚ Lauva – Vērsis, Merkurs 36˚ ar Venēru).

Sestdiena arī diezgan aktīva. Labvēlīga diena ģimenes un korporatīvu sadraudzību pasākumiem. Var piemēram veltīt laiku kādām spota spēlēm. Ir gatavība rīkoties oriģināli. Tehnisku jautājumu risināšanā var pārskatīt kādas iepriekšējās pieejas un pamēģināt izdarīt citādāk, kā tas ir kaut kur citur darīts. Pamēģināt kaut ko jaunu, kas ir labi aizmirsts vecais. Tomēr atceramies, ka pirkumiem šis nav īsti piemērots laiks. Kā arī dažādās diagnostikās var gadīties vairāk neprecizitāšu.

 

Šajā nedēļā svētdiena var būt piemērotākā no dienām, lai izkrāmētu un pārkrāmētu kambarīšus, mantas, ieviestu kārtību un tīrību saimniecībā, darba vietā. Svētdiena piezemētāka priekš praktisku darbu veikšanas vairāk piemērota. (Venēra 140˚ ar Plutonu, Mēness Jaunavā, Marss 60˚ ar Urānu, Urāns 108˚ ar Plutonu).

Nedēļa no 24.aprīļa līdz 30.aprīlim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023