Nedēļa iesākas ar Plutona statikas posmu, kura kulminācija ir 1.maijā. Saules aptumsums ir ceturtdienas agrā rītā 06:12 Rīga. Tas liecina par to, ka palielinās notikumu intensitāte. Dzīve var šķist norit ātrāk. Paaugstinās rosīgums, darbīgums. Var aktivizēties gan sporta, gan fiziskā darba nozares, gan militārā joma. Personīgajā dzīvē katram var ap šo periodu notikt savas individuālās pārmaiņas. Katrs var būt ar tām aizņemts.

Pirmdien var būt vairāk sapņainības, emocijas var būt nedaudz paspilgtinātākas. Piemērots laiks, lai sakārtotu iepriekš iesāktos darbus. (dilstošs Mēness Zivīs iet uz savienojumu ar Neptūnu, Saule 40˚ ar Venēru)

Otrdiena un trešdiena būtu piemērotākas atpūtai, vai arī darbam, kas ir drīzāk vaļasprieks, neliels hobijs. Var būt mazāk enerģijas kombinācijā ar nemieru, gribu vai nepieciešamību darboties. Emocionālajā ziņā kāds var pārsteigt ar impulsivitāti. Grūtāk salāgot vēlmes un iespējas. Var būt manāms kaprīzums. Vairāk optimisma. Labi šai laikā kaut ko vēlēties, plānot uz nākotni. Var ielikt impulsu, domas vai idejas veidā, nozīmīgām pārmaiņām uz nākotni. (Mēness Aunā, Venēra 45˚ ar Jupiteru, Venēra 72˚ ar Neptūnu).

Ceturtdiena iesākas ar Jaunmēnesi 30˚ Aunā. Šis grāds pēc Sabiāņu simboliem aicina pievērst uzmanību dabisko robežu izpratnei. Labi ir ieturēt vieglu maltīti, nepārslogot sevi, piederīgos. Ievērot mērenas aktivitātes ieteicams. Jau rīta puse drīz vien kļūst stabilāka plānos, darbos. Enerģijas piezemētākas, tomēr var būt nemiers, grūtības atslābt. Grūtāk pieņemt jaunus lēmumus. Arī nav ieteicams no ceturtdienas sākot veikt pirkumus, kas saistīti ar mobilajām saziņas ierīcēm, komunikāciju nodrošināšanu, slēgt jaunus līgumus, iegādāties ceļojuma biļetes uz vēlāku laiku. Biežāk var parādīties kļūdas dokumentācijā, var būt pārpratumu vairāk. Līdz pat 16.maijam, kad Merkurs, jau būs direkts.  (Mēness Vērsī, Saules ingresija Vērsī, Saule 90˚ ar Plutonu, piektdien Merkura statika 15˚37’17” Vērsī. (uz R). Piektdien labs laiks, lai pievērstos savam daiļdārzam, balkona kastēm, citiem saimniecības darbiem mierīgi un uzcītīgi darbojoties, tur, kur nav nepieciešama steiga.

 

Sestdiena un svētdiena aktīvākas dienas. Labi komunikācijai, saskarsmei ar draugiem, paziņām, labvēlīgi pārrunām par kādām iepriekš atliktām lietām. (Marss 80˚ ar Jupiteru, Mēness Dvīņos, Marss 108˚ ar Neptūnu, Saule 36˚ ar Neptūnu).

Nedēļa no 17.aprīļa līdz 23.aprīlim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023