Nedēļas sākums ar aktivitāti, iedvesmu dažādām jaunām idejām. Vairāk atklātības, tiešuma, impulsivitātes. Mazāk gribas pievērsties sīkumiem, vairāk vērienīgākām lietām, vai vienkārši būt ar plašāku skatu uz dzīvi. Nedēļai raksturīga autoritāras dabas jautājumu risināšana. Ir labvēlīgs laiks, lai kādu paslavētu par paveikto, tas var celt otru cilvēku. Tiem, kuriem ir jūtīga pašcieņa vai sakāpināti jautājumi ap sevi kā personību – tie var pastiprināties. Kopumā nedēļas fons labvēlīgs panākumiem visur, kur esat gatavi aktīvi darboties, pašapliecināties.

Šī ir nedēļa pirms Saules aptumsuma 20.aprīļa rītā. Periods, kad jebkuri notikumi var izraisīt lielāku rezonansi un atstāt iespaidu uz ilgāku laiku – vismaz gadu, citos gadījumos ilgāku laiku. Notikumi var būt gan pozitīva, gan negatīva rakstura. Pārsvarā saistīti ar dinamisku aktivitāti (emocionālu vai fizisku) un izmaiņām noslogojuma ziņā.

Pirmdiena piemērota tam, lai veltītu laiku garīgām tēmām, Kristus tematikai, citu autoritāru personu ietekmes lomas pamanīšanai savā vai tuvāko dzīvē. (Mēness Strēlniekā pieaugošos trigonos ar Sauli un Jupiteru, Saule 80˚ ar Plutonu)

Otrdienai, trešdienai un ceturtdienai raksturīgs laika posms ar paaugstinātām darba spējām, koncentrēšanās spējām. Labvēlīgi praktiskiem darbiem. Spēja lielāko daļu enerģijas veltīt kādam noteiktam darbam un paveikt to šajās dienās. Paaugstināta gatavība uz konkurētspēju. Var būt skaidras nostādnes attiecībā par materiālajām vērtībām, to iegādi, vai veicamajiem darbiem. Otrdien mainās kontakti, attiecību veids, tas kļūst sabiedriskāks, nedaudz brīvāks, var nojaust citu cilvēku motīvus caur komunikāciju. Vieglāka attiecību forma, vairāk uzsvars uz intelektuālo un racionālo daļu veidojot savstarpējo kontaktu. Labi ir šai laikā dāvināt, ziedot, sniegt palīdzību, uzņemties aizbildniecību pār dotajā brīdī vājākiem, vai tiem, kam tā nepieciešama. (Merkurs 100˚ ar Plutonu, Venēras ingresija 1˚ Dvīņos, Venēra 120˚ ar Plutonu, kv. Mēness Mežāzī).

Trešdien var gadīties kādi komunikācijas pārpratumi, vai iespringums neskaidrību risināšanā. Var gadīties saskarties ar kādām negaidītām paaugstinātām prasībām. (Saules 0˚ ar Jupiteru, Merkurs 45˚ ar Neptūnu, Venēra 40˚ ar Jupiteru).

Ceturtdien izteiktāka laika ritējuma dinamika, jautājumi, kas skar autoritātes, personības un pašcieņas jautājumi. Šajā tēmā var būt spilgtāki notikumi, asākas reakcijas. Var tikt aktīvi risināta ietekmes sadale. (D.kvadrāts 24˚ Mežāzis – Auns).

Piektdien vairāk gatavība iziet uz komunikāciju, ar nelielu ieturētību kontaktos. Labākas pielāgošanās spējas esošajai situācijai. Grūtības iespējamas risinot finanšu jautājumus. Var pamainīties idejas un motivācijas. (Mēness Ūdensvīrā, Venēra 90˚ ar Saturnu).

Sestdiena laba priekš kontaktu veidošanas, dažādiem darbiem, gan praktiskiem, gan intelektuāliem. Aktivitāte ieteicama. Dažādas interesantas idejas var rasties. (Venēra 36˚ ar Marsu, pieaug Merkura un Urāna savienojums).

Svētdien var būt manāms vairāk jūtīgums, uzņēmīgums pret apkārtējā vidē notiekošo. Rīts var būt pasīvāks, ar zemu vēlmi kaut kur iesaistīties paust kādu aktivitāti. Grūtāk var būt pārvaldīt spēkus, kas viļņojas iekšienē. Var būt nedaudz sagurums, sapņainība. Ieteicama kā atslodzes diena organismam. (Mēness Zivīs, Saule 30˚ ar Neptūnu).

Nedēļa no 10.aprīļa līdz 16.aprīlim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023