Nedēļa labvēlīga aktīvai darbībai. Domāšanas veids vairāk impulsīvs, var būt steiga izdarot secinājumus, grūtāk dzirdēt un ieklausīties otrā. Dialogos var nosvērties akcents uz to kuram taisnība. Tiekšanās atklāties savos uzskatos, paplašināt intelekta iespēju apvāršņus. Piemēram iepazīt kādu citu kultūru, interesēties par kādu politisku plānu, paust to sabiedrībai ar toni pārliecināt, norādīt konkrētu virzienu. Intelektuālā aktivitāte var būt pastiprināta tādās profesijās, kā pedagoga, advokāta, politiķa. Attiecībām ir ļoti svarīga forma, kā tās tiek nodefinētas gan sadarbībā, gan personīgajā dzīvē. Attiecībās akcents uz uzticību un stabilitāti, spēju patikt un pievilkt. Pastiprināta šai laikā iekšējā cīņa un spriedze, nepārliecinātība sevī, varbūt kādam izteiktāk var izpausties nepilnvērtības komplekss, rīcība, kas veikta pakļaujoties emocijām, tās var būt arī rūpes par piederīgajiem. Grūtāk pašorganizēties veicot kādas darbības. (Merkura un Jupitera savienojums Aunā, Venēra Vērsī, Marss Vēzī, augoša Mēness fāze,..)

Pirmdiena piemērota mācību aktivitātēm, tikties ar draugiem, paziņām, kaut kur doties. Labi var izpausties pašizteikšanās spējas radošiem un sabiedriskiem cilvēkiem. Ieteicams pievērsties tādām aktivitātēm, kas nav rutīnas darbi. (Saule 36˚ ar Venēru, Saule 40˚ ar Urānu, augošs Mēness Dvīņos,..)

Otrdienas vidus ļoti jūtīgs, var nākties saskarties ar emocionāli impulsīvām reakcijām, rīcība uz emocionāla pamata, steiga uz emocionāla pamata. Var būt tēma par īsto laiku īstajā vietā. Otrdien un trešdien vairāk novērojamas garastāvokļa maiņas – prieks, raizes. Šajās dienās var būt vairāk raksturīga uzņēmība darboties, spītība, uzstājība, it īpaši, kad tiek skartas personīgās intereses. (Merkurs 0˚ ar Jupiteru, Mēness Vēzī, Marss 45˚ ar Urānu).

Trešdiena un ceturtdiena aktīvas un darbīgas, daudz ko var iesākt un paspēt, ja vien spēsiet noturēties uz harmoniski aktīva un pozitīva emocijas viļņa. Ja tomēr kādam gadās, ka nē, kādas situācijas izsit no līdzsvara, tad daudz enerģijas var tikt patērēts iekšējās stabilitātes atgūšanai. Labvēlīgi šai laikā tomēr ir darboties. Ja vien ir iespēja izvēlēties, tad ieteicams nodarboties ar to, kas jums sniedz emocionālu gandarījumu. Var būt labvēlīgi arī šajā laikā izpildīt kādus pienākumus, kur sajūtat, ka tas uz jums attiecas. (Venēra 72˚ ar Saturnu, A.kvadrāts 9˚ Vēzis – Auns, Merkurs 80˚ ar Plutonu, Saule 36˚ ar Saturnu, Marss 120˚ ar Saturnu).

Piektdiena pilna vitalitātes, enerģiskuma, raksturīgs šai laikā entuziasms, pārliecība. Var tikt izvirzīti augsti mērķi. Šai dienā var būt raksturīga tiekšanās gūt panākumus, savas vērtības atzīšanu no citiem, tam izvēloties kādus nestandarta ceļus. Kādam kādā dienā var gadīties arī negaidīta iemīlēšanās vai var tikt saviļņotas jūtas. Emocijās nedaudz paaugstināts uzbudinājums. (Venēra 0˚ ar Urānu, Mēness Lauvā).

Sestdienā attiecības var būt mijiedarbībā saspringtākas, dziļākas, vairāk dinamikas un piepūles nepieciešams lai kaut ko saskaņotu, varbūt kādus uzmestus plānus vajadzīgs pārkārtot, pārdarīt. Labi padosies šai dienā uzsākti projekti, kur akcents uz izglītību, tūrismu, aktiermeistarību, kaut ko avangardu. (Venēra 108˚ ar Plutonu, Venēra 45˚ ar Marsu).

 

Svētdiena vairāk ieteicama atpūtai, kurā veltat laiku radošai darbībai, sevis pašizpausmei, saviem tuvākajiem. Var izmēģināt kādas receptes gatavojot pusdienu galdu, lai iepriecinātu mīļos. Svētdienas otrā puse labi derēs metodiskam darbam, praktisku lietu veikšanai. Ir modrība šai dienai raksturīga. (Saule 72˚ ar Plutonu, Venēra 30˚ ar Jupiteru, Mēness Jaunavā).

Nedēļa no 27.marta līdz 2.aprīlim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023