Intelektuālajā plānā ir vēlēšanās visu izzināt ātri, uztvert informācijas būtību, nav vēlēšanās vilcināties. Vairāk var aktivizēties iesaistīšanās diskusijās un nedēļai kopumā var būt vairāk akcents uz darīšanu kā runāšanu. Veiksmīgāka šī nedēļa var būt aktīviem un darbīgiem cilvēkiem, kuri grib praktiski risināt kādas lietas, izdarīt darāmo. Var arī aktivizēties militāro spēku darbība, var aktivizēties sportisti jaunai sezonai, vai jaunu panākumu gūšanai, kā arī paaugstināties aktivitāte tajās nozarēs, kur vajadzīgs rīkoties. Raksturīga arī spēja izbaudīt labas lietas, skaistumu, piesaistīt labklājību, un grūtāk turēties pretī kārdinājumiem. Labs laiks mākslinieciskai darbībai. (no 19.marta Merkura ingresija Aunā un līdz 3.aprīlim tur atradīsies, šajā nedēļā Plutons 23.martā un Marss 25.martā maina zodiaka zīmi – viens ir viļņgriezis konfigurācijā, otris noslēdzošā planēta, kā arī jaunmēness ir Aunā šo abu planētu pārvaldījumā. Venēra vērsī no 17.marta līdz 11.aprīlim).

Pirmdiena emocionāli dziļa un intraverta sajūtu ziņā, kā arī nepastāvīgums, nemierīgums. Var būt pašpārliecinātības un izlēmības nepietiekamība, gatavošanās iziet uz kādām pārmaiņām savā dzīvē. Var būt tiekšanās stipri sevī un savā iekšējā pasaulē iedziļināties. Tiekšanās pēc pilnības. (Saule un Mēness Zivīs, Jupiteram 30˚ ar Urānu, Saule 60˚ ar Plutonu). 20.03.2023. 23:16 iestājas astronomiskais pavasaris (zodiakā Saule ieiet Auna zīmes pirmajā grādā). Astroloģijā svin Jauno gadu.

Otrdiena nav piemērota jaunu, ilgāk veicamu, grūtāku darbu uzsākšanai. Labāk ir paveikt iesākto, veltīt laiku atpūtai. Ieteicams ievērot atslodzi gan ēdienkartē, gan darbos. Var darīt mazas lietas, kas neprasa ilglaicīgu un intensīvu piepūli darba paveikšanai. Šai dienā var gribēties iesākt kādus darbus, tomēr var izvērsties tā, ka pat vienkārša lieta var risināties apmēram gada nogrieznī. Cikls var neizvērsties tik ātri kā iesākumā iedomāts. 19:23 Jaunmēness Auna zīmes pirmajā grādā. Tas iedos spēcīgu, aktīvu impulsu visiem tiem, kas dzimuši ap 20.mitajiem datumiem (īpaši tas attiecas uz Auniem, Vēžiem, Svariem, Mežāžiem, Skorpioniem, sekundāri Lauvām, Strēlniekiem, mazākā mērā Dvīņiem, Ūdensvīriem un pārējiem nedaudz, ja vien nav kādas planētas šo zodiaka zīmju pirmajos grādos).

(Jupiters 45˚ ar Saturnu, dienas otrajā pusē Mēness Aunā).

Trešdien var veikt nelielas, īsas, ne pārāk nozīmīgas aktivitātes. Grūti šai laikā nosēdēt mierā. Tomēr jaunus darbus veiksmīgāk iesākt no piektdienas. Protams, ka ir ikdienas darbi, kurus vienmēr varam veikt katru dienu.

Ceturtdien vislabāk darboties fiziski, ja vien variet, censties neiesaistīties kādās drāmās, impulsīvos izvirdumos, kur var pietrūkt apdomas. Tomēr ievērojiet savas fiziskās iespējas un izvēlieties sev piemērotu slodzes veidu un intensitāti, to ko jūs zināt, ka spējat veikt. (Plutona ingresija 1˚ Ūdensvīrā, Marss 72˚ ar Jupiteru, vakarā Mēness ieiet Vērsī).

Piektdiena piemērota jaunu projektu uzsākšanai. Gan piektdiena gan sestdiena labas praktisku darbu veikšanai, var veikt veiksmīgus pirkumus labām un estētiskām lietām. Labi saskaņojas emocionālais entuziasms un neatlaidība. Var būt patīkami nopelnīt kādus resursus, vai kaut ko radīt pašam (rokdarbi, amatniecība, ..), var gatavot sātīgas maltītes, vairākus ēdienus. Sadarbībā vieglāk panākt saskaņu, Attiecības var veidoties šai laikā dziļas un intensīvas. Spēja pārvarēt grūtības atkarīga vairāk no emocionālā stāvokļa. Paaugstināts impulsīvisms. Iedvesmotā stāvoklī var paveikt daudz ko.

(3.mēness diena, Venēra 100˚ ar Plutonu, sestdien Marsa ingresija Vēzī, Mars 150˚ ar Plutonu).

 

Svētdien naktī pulksten 03:00 jāpagriež pulksteņa laiks par 1 stundu uz priekšu. No rītiem celsimies jau par stundu agrāk, mūs modinās tam pavasara Saule. Svētdienai raksturīgs dzīvīgums, vieglums un pacēlum. Gatavība reaģēt uz jauniem apstākļiem un informāciju. Var paspēt izdarīt atliktos darbus. Veiksmīgs periods visa veida apmācībām. (augošs Mēness Dvīņos, Merkurs iet uz savienojumu ar Jupiteru). 

Nedēļa no 20.marta līdz 26.martam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023