Nedēļa laba kopumā tiem, kuri vēlas sajust un izzināt smalkas lietas sajūtu sfērās, tādās, kā māksla, aromātu terapija, smaržas, mūzikas nianses, farmācija. Elastīgiem cilvēkiem padodas izgrozīties šajā laikā starp mainīgām un nepastāvīgām situācijām. Tomēr ieteicams būt piesardzīgiem uz slidena ceļa, maldīšanās maršrutos, neprecizitātēm sasteigtos darbos, var piemist pastiprināts sapņainums, grūtības uz kaut ko vienu koncentrēties. Sapņotājiem, fantastiem un intuitīva radoša darba veicējiem šis var būt veiksmīgs laiks. Esam piesardzīgi pret svešiem un veikliem cilvēkiem, kas kaut kur iesaista uz emocionāla pamata konkrēti neko nepasakot. Var veidoties neskaidri konflikti, liekas emocijas var traucēt atrunāt konkrēti kādas lietas. Var būt liela iedvesma daudz paveikt, bet vairāk emocionāla līmeņa notikumi kā praktiski tie var būt. Piesardzība arī jāievēro saistībā ar infekciju risku un alkohola lietošanu. Var būt arī paaugstināta jutība uz kādām vielām.

Pirmdienas rīts iesākas iešūpojoties, intravertāks, taču jau ap otro brokastu laiku vairāk dinamikas, aktivitātes pieaug. Otrdiena ir ļoti aktīva, dinamiska, daudzpusīga. Piemērots laiks pabeigt iesāktos darbus. Tomēr tur, kur nepieciešama punktualitāte var būt grūtāk iekļauties rāmjos un termiņos. (Mēness Strēlniekā, Merkurs 36˚ ar Venēru).

Trešdien pirmā dienas daļa var būt daudzu un mainīgu aktivitāšu piepildīta. Jūtas var būt dziļas un intensīvas. Svarīgas attiecībās ir savstarpējās emocijas, vai tās ir tīras bez pārspīlētām kaislībām. Šajā laikā ir grūti izrunāties, bet viegli nojaust. Personīgās izvēles izdarīšana var būt grūta vai nest dziļas emocionālas sajūtas. Tiem, kuriem ir jūtīgas nieres, šajā nedēļā var saasināties kādas raizes ar tām. Pēcpusdiena, vakars un ceturtdiena var vairāk tikt vērsta uzmanība uz mierīgāku, nosvērtāku mijiedarbību. Jūtīgums un atturība. Vairāk var gribēties kādas lietas sakārtot, salikt pa plauktiņiem, mazāk var gribēties skanošas izklaides vai smieklu. Neskaidrību dēļ var rasties pastiprināta vajadzība darboties, vai risināmi jautājumi, kas nedod mieru atslābt. Var būt manāma uzstājība kādu jautājumu risināšanā, un tai pat laikā jūtīgums.  (Marss 90˚ ar Neptūnu, D.kvadrāts 25˚ Strēlnieks – Zivis, Mēness Mežāzī, Saule 0˚ ar Neptūnu, Saule 90˚ ar Marsu, Venēra 90˚ ar Plutonu).

Piektdien var veidoties jauni kontakti, mainīties emocionālais kontakts ar kādu. Izvēles tiek izdarītas prātīgāk un mazāk tajās pārsteidzīguma. Lai gan priekš attiecībām šis laiks ir joprojām diezgan dziļš un intensīvs, kad varam saskarties ar citu psihes dziļākajiem nostūriem. Šai dienai piemīt gan maigums, gan spēja noturēt emocijas tās nepaužot ekstraverti. Visu saņemto informāciju ieteicams neuztvert pārāk personīgi. Vieglāk risināt konflikta situācijas, ir iespēja atrast radošus ceļus, tiekties uz harmoniju. Piektdienas otrajā dienas daļā un sestdien vairāk var gribēties atvērties kādām jaunām negaidītām pārmaiņām, iziet sabiedrībā, iziet no rutīnas. Var pievērsties kādas idejas realizācijai un tai veltīt sevi. Vieglāk iegūstams parāta un jūtu līdzsvars. (Venēras ingresija 1˚ Vērsī, Merkurs 90˚ ar Marsu, Mars 40˚ ar Urānu, Saules 0 ar Merkuru, Mēness Ūdensvīrā, Venēra 36˚ ar Neptūnu, Venēra 60˚ ar Saturnu).

Svētdien arī var rasties jauni kontakti, uz saskarsmi var iziet ātrāk un tiešāk, laba spēja koncentrēties uz centrālo ideju, domu. Var būt nepastāvīgums, sagurums. Tomēr jaunus darbus un projektus šajā nedēļas nogalē nav vēlams izvirzīt, to varēs darīt nākamajā nedēļā. Ieteicams ievērot atslodzi gan uzņemot vieglāku pārtiku, gan ļaujot sev vairāk atpūsties. Radiet sev un piederīgajiem patīkamu noskaņu, omulīgumu, dodiet mīļumu, tas jūs var satuvināt. Jaunās nedēļas pirmdiena jau sāksies ar astronomisko pavasari vakara pusē. (Merkurs 60˚ ar Plutonu, Merkura ingresija 1˚ Aunā, Mēness Zivīs, Merkurs 45˚ ar Urānu).

Nedēļa no 13.marta līdz 19.martam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023