Nedēļa iesākas ar laiku ap pilnmēnesi. Emocionāli jūtīgs periods. Prieks vai bēdas izpaužas šajā laikā spilgtāk. Visu nedēļu pakāpeniski var būt paaugstinātas sapņainības pieaugums, kādu dīvainu kļūdu rašanās, tāda kā izklaidība. Kādu var pārņemt jautājumi ko es daru, kas es esmu, kas man dzīvē jādara,.. Kontaktus, sarunas vairāk ietekmēs emocijas, noskaņojums, asociācijas. Ieteicams būt uzmanīgiem uz slidena ceļa, darbojoties ar karstu šķidrumu. Nesasteidziet darbības, kur nepieciešams ievērot sistemātiskumu un drošību. (Saules un Neptūna savienojums pieaug, Merkurs Zivīs, Neptūna un Marsa kvadrāts, ..).

Pirmdien, otrdien un trešdien pirmā dienas puse – aktuāli uzmanīgi pildīt savus ikdienas darbus, vai vienkārši labi izdarīt darbu, kur jāpievērš uzmanība daudzu sīkumu savlaicīgai, secīgai veikšanai. Cenšanās nepalaist garām mazas, bet būtiskas lietas. Rūpes šajā laikā var būt pastiprinātas. Kritika var tikt uztverta jūtīgāk. Aktuāla šajās dienās mobilitāte un spēja pielāgoties dažādiem mainīgiem apstākļiem, tas var izdoties liekot lietā nedaudz radošas pieejas. Enerģijas līmenis kopumā paaugstināts. (Mēness Jaunavā, pretī stelliums Zivīs, Merkura radošais aspekts ar Jupiteru, Marsam ar Urānu, otrdien Saturna ingresija Zivīs).

Trešdiena (dienas vidus, otrā daļa) varētu būt vēl diezgan nemierīga, nav pārāk veiksmīga komunikācijas un sadarbības jautājumu risināšanā, lai gan var būt vēlēšanās to darīt, īpaši tur kur jau ir nevēlamas problēmas tās var aktivizēties. Ja tās vēlaties atrisināt mierīgākā ceļā, tad labāk nogaidīt līdz nedēlas beigām, vai labāk nākamās nedēļas sākumam. Ja situācija ir samilzusi un sensitīva, tad tā var šajā laikā risināties uzkarsēti strauji, pat pārkāpjot kādas galējas robežas. (Merkura diena, Mēness ingresija Svaros un dispozīcija Venērai, Merkurs ir nonogonu virsotnē starp Venēru un Plutonu).

Ceturtdiena līdztiesības jautājumu risināšanā var būt aktīva, tomēr saskaņu iegūt var būt grūti. Grūti arī atrast kopīgas intereses un vienoties par tām, ja cilvēku starpā jau valda nesaskaņa. Starp tuviem un zināmiem cilvēkiem šajā laikā viss var būt kārtībā. Ceturtdien un piektdien, lai līdzsvarotu kādas nepilnības emocionālajās izjūtās – var pievērsties skaistuma un dizaina tematikai. Piemēram apmeklēt kādu gleznu izstādi, mākslas galeriju, pastaigāties pa Vecrīgas ielām, ar kādu draugu/ draudzeni apmeklēt kafejnīcu, parunāties, bet var nebūt veiksmīgi likt akcentu uz kādu jūtīgu jautājumu risināšanu, ja vien negaidāt trāpīgu drauga ieteikumu vai atzinumu. (Mēnesim Svaros nav miermīlīgu aspektu ejot caur zīmi, Merkura sentagons ar daļēji saspringtu Marsu,..).

Sestdiena un svētdiena emociju ziņā dziļāka, var būt iekšējs nemiers, grūtības atslābt, paļauties. Ja redziet kādu uzvilktu cilvēku, tad visticamāk labāk likt viņam mieru un netirzāt: kas noticis un kāpēc un kurš vainīgs, ja vien jūs protams neesiet prasmīgs psihologs vai psihiatrs. Mīlestībā attiecības šai laikā var kļūt dziļākas vai arī var tikt provocēti konflikti. Labs laiks intelektuālam darbam, kur nepieciešama domāšana, faktu restaurēšana, noslēpumu atklāšana, kādas dziļākas domas saprašana. Dzīvniekus vēlams šajā laikā nekaitināt. Tie var būt jūtīgāki, ja ne tajā virzienā spalvu paglauda. Svētdiena ir harmoniskāka par sestdienu. Tomēr abas dienas ir piemērotas aktivitātēm. Iekšējā enerģija var nedot mieru, labāk to iztērēt darot darbus, nododoties fiziskām aktivitātēm un gūt gandarījumu par padarīto. (Mēness Skorpionā, Merkura pussekstils ar Jupiteru, Merkura puskvadrāts ar Plutonu, Merkura sekstils ar Urānu, pieaug Saules kvadrāts ar Marsu, akcentējot Neptūna un Marsa pieaugošu kvadrātu, ūdens, un uguns stihijas pārsvars, Plutons pēdējā grādā, Marsam radošais aspekts ar Plutonu, Venēras un Marsa sekstils).

Nedēļa no 6.marta līdz 12.martam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023