Nedēļa iesākas ar Saturna ingresiju 30 grādā Ūdensvīrā. Pārejas periods uz Zivju zodiaka zīmi. Tas nozīmē, ka visiem piedzīvojamas kādas izmaiņas atkarībā no tā kurā horoskopa mājā atrodas Saturns un kuras mājas pārvalda. Tātad katram kādi jaunāki notikumi tuvākajā laikā sagaidāmi līdz pat marta vidum.

Pirmdiena un otrdiena aktīvas, mobilas, vērstas uz komunikāciju vairākos virzienos. Ja esiet elastīgi, tad daudz ko var paspēt šajās dienās. Dzīvīgums, kustīgums, šur tur var izpausties strauji negaidīti ar uzstājīguma pieskaņu gribas un atbildes emocionālās reakcijas impulsi. Emocionālajā sfērā var nelielas labvēlīgas korekcijas ieviest, iepriecināt sevi vai kādu. Prāta aktivitāte radoša. Var veltīt laiku intensīvai intelektuālai un produktīvai darbībai. (Augoša Mēness kvadratūra ar Sauli, Mēness iziet caur savienojumu ar Marsu, Saules un Marsa sentagons, Jupitera kvintils ar Plutonu, otrdien Venēras decils ar Urānu, Merkura binonagons ar Urānu, Saulei nonagons ar Plutonu).

Trešdien, ceturtdien un piektdien līdz pēcpusdienai ir sensitīvāks fons veidojot saskarsmi. Nepieciešamība pēc siltas, emocionāli maigas saskarsmes. Paaugstināts jūtīgums, vēlmju pieaugums, var būt arī kaprīzums, nepieciešamība pēc drošības sajūtas. Samērā labvēlīgas dienas jauniem cilvēkiem, kas stājas laulībā, lai veidotu ģimeni. Var būt vēlme pēc kādām luksus lietām, vai intensīvākām un košākām attiecībām, kur jūtas tiek izpaustas, atklātas. Tas var izdoties samērā labvēlīgi. Šai laikā ir iespējams mazrunīgums, bet pastāv citi izteiksmes līdzekļi: noskaņas radīšana, rūpes par otru, dāvanas, .. Atpūta, kas saistīta ar ūdens procedūrām ieteicama, labvēlīgs laiks, lai būtu saiknē ar dabu, piemēram pastaigas dabā, istabas augu apkopšana, sēklu iepirkuma plānošana dārziņam. Var kaut ko iesēt, salikt sīpoliņus trauciņā dzīt lakstus uz palodzes, lai stiepjas pirmie zaļumi. Labi šajās dienās derēs zupas, ķīseļi, kādas tradicionālas receptes vai jūras veltes. Piektdien var veidoties jauni kontakti, parādīties jauna informācija, komunikāciju un uztveri vairāk ietekmēs noskaņa, intonācija, asociācijas, un to var veicināt sajūta, ka otrs ieklausās, uztver. Grūtāk izrunāt kādas sarežģītas lietas, var palikt daudz kas nepateikts. (Mēness Vēzī trigonos ar planētām Zivīs, Venēras savienojums ar Jupiteru un kvintils ar Plutonu, Merkuram puskvadrāts ar Jupiteru, pussekstils ar Plutonu, Marsa nonagongrupas aspekts ar Plutonu, Merkura savienojums ar Saturnu. Piektdien Merkura ingresija Zivīs – līdz 18.martam ieskaitot tur atradīsies, vakarā Mēness Lauvā).

 

Sestdiena un nedaudz mazāk svētdiena piemērota dažādiem svinīgiem un saviesīgiem pasākumiem, var labvēlīgi paust siltas jūtas, teatrālu radošumu, rīkot spēles, aktivitātes. Var labi pavadīt laiku kopā ar bērniem, ģimeni. Brīnišķīgs periods mākslai, teātra, koncertu apmeklēšanai. Ļoti svarīgi ir paslavēt un būt novērtētam atzinīgi. Naudas lietās var būt izšķērdīgums vai luksus pirkumi uz sajūtu pamata. Var sagādāt radošus pārsteigumus, iegūt atvērtas emocijas. Gatavojot ēdienu svarīgi arī galda un ēdiena noformējums, priekšroka siltajiem ēdieniem. Varat pamēģināt drošus eksperimentus ar burvju trikiem, fizikas eksperimentiem. Radošas idejas un koša pašizpausme šīm dienām labvēlīga. Izvēles ziņā nedaudz avangards un arī piesardzīgums. (Mēness Lauvā iziet trigonu ar Jupiteru un Venēru, Merkura radošais aspekts ar Urānu, Venērai pussekstils ar Urānu, Saulei puskvadrāts ar Plutonu, Merkuram radošais asp. ar Marsu, Saturnam pussekstils ar Plutonu, Venērai puskavadrāts ar Saturnu, pussekstils ar Urānu). 

Nedēļa no 27.februāra līdz 5.martam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023