Nedēļa iesākas ar jaunmēnesi Zivju 2˚ no rīta. Iespaidojamība. Tas liecina par vajadzību sevi pasargāt no agresīviem sociāliem elementiem. Tēmas aktualitāte izvēršas uz pilnmēnesi 7.martā.  Arī Venēra no rīta maina zodiaka zīmi uz Aunu un atradīsies tur līdz 16.martam ieskaitot. Tas liecina par tendenci veidot attiecības daudz ātrāk, atvērtāk, tiešāk, nav akcents uz ilgumu, vērtējumos parādās kategoriskums. Izvēles reizēm var būt pārsteidzīgas gan kontaktus veidojot, gan pirkumus. Pirmdien var plānot darbus visam tuvākajam Mēness cikla periodam līdz nākamajam jaunmēnesim. Pirmdiena un otrdiena periods, kad jūtas ir ļoti uztverošas. Vēlams šajās dienās izvēlēties klasisko mūziku, vai harmonizējošu fonu, lietot kādas vieglas smaržas vai ēteriskās eļļas, veikt neilgas ūdens procedūras, piemēram apmeklēt dušu gan no rīta gan vakarā, kas jums var palīdzēt saglabāt emocionālu skaidru mundrumu. Var būt vēlēšanās izmēģināt kaut ko jaunu. (Venēras puskvadrāts ar Urānu pirmdien, ..) Otrdien un trešdien izteiktāka paātrināta un enerģiska prāta darbība, ātrāk kādas lietas kļūst skaidras, viegli saprast jautājuma būtību, spēja sakoncentrēt gan prāta, gan fiziskās spējas uzdevuma paveikšanai, var būt tieksme uz sarkasmu, buntu, var arī cilvēks pats graut kādus savus iepriekšējos centienus. Labvēlīgi, kur nepieciešama tehniskā domāšana. (Merkura kvadrāts ar Urānu, Merkura trigons ar Marsu).

Jaunus darbus iesākt, lai tie veiksmīgi ritētu uz priekšu vēlams no trešdienas. Trešdiena, arī ceturtdiena (mazākā mērā) var būt enerģiska, vai pat brāzmaina. Aktivizējas straujums un kustīga domāšana, vēlme ātri apmierināt emocionālās vajadzības. Var arī ātri pabeigt šai laikā iesāktos darbus, jo ir entuziasms, tendence uz dzīvu darbību. Vēlams šai laikā izvēlēties siltos ēdienus. Šajā laikā var iegūt harmonisku novērtējumu, pieaug vitālā enerģija. (Mēness Aunā veidos savienojumu ar Venēru viduspunktā starp Jupiteru un Neptūnu, tad Jupiteru, Merkura kvadrāts ar Urānu, Saulei radošais aspekts ar Urānu, Saulei radošais aspekts ar Jupiteru Jupitera dienā.)

Piektdiena un sestdiena laba saimnieciskiem darbiem. Labs laiks pabūt pie dabas, darboties ar praktiskām lietām, iegūts miera brīdis veicot kādu regulāru sistemātisku darbu, vai arī atpūtu var spēcināt. Ir iespējams noturēt emocionālo entuziasmu un neatlaidību, realizēt tiekšanos uz rezultātu. Labas dienas priekš dizaina darbiem. Varbūt pat var pārcilāt sēklu paciņas un kastītes, rosīties plāniem par dārza darbiem. Labi šādās dienās tiek uztverti tradicionālie ēdieni. (Mēness Vērsī, ..)

 

Svētdienas vakara puse īpaši labi piemērota vēl daudzu dažādu nelielu darbiņu apdarīšanai un salāgošanai. Iespējams daudz ko vēlēsieties paspēt un jo elastīgāki būsiet, jo veiksmīgāk var izdoties visu apvienot, saskaņot. (vakara pusē Mēness Dvīņos ieiet,..)

Nedēļa no 20.februāra līdz 26.februārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023