Šajā nedēļā vairāk var būt saskarsme ar atbildības un pienākuma jautājumiem. Labs fons intelektuālai darbībai, kādu ideju apspriešana, kādas lietas būtības analizēšana, dzejniekiem un literātiem smalku un sensitīvu tēmu aprakstīšanai. Mīlestības jūtas vairāk platoniskas šim laika posmam raksturīgas.

Kopumā no 11.februāra līdz marta beigām, un aprīlī uz aptumsuma periodu, kā arī aprīļa beigas – maija sākums ir svarīgs pārmaiņu laiks daudziem. Varas un pārvaldes jautājumos, var mainīties kādas normas un robežu uzstādījumi dažādās jomās, tie var palikt brīvāki, var tikt aktualizēta kādu jautājumu kārtošana atceļot vai padarot vājākus kādus kontroles (nosacījumu) etapus. Var mainīties kādas pārvaldes struktūras. Arī aktuālajā tārpu un kukaiņu tēmā varētu būt izmaiņas pēc 23.marta, par cik Plutons atbild par šiem “pazemes” radījumiem. (Šis ir periods, kad Plutons 23.martā maina zodiaka zīmi uz Ūdensvīru, 25.martā Marss maina zīmi uz Vēzi, Saturns 7.martā maina zodiaka zīmi uz Zivīm, 20.aprīlī aptumsums Auna zīmes pēdējā grādā aspektos ar Plutonu, Plutona statikas kulminācija 1.maijā – pagrieziens uz retrogrādu esot pirmajā grādā, 16.maijā Jupitera ingresija Vērsī, 20.maijā Marss maina zīmi uz Lauvu).

Kopumā šis ir periods, kad daudzi piedzīvos dažādas pārmaiņas savā dzīvē, atkarībā no ieliktā potenciāla dzimšanas kartē, iekustēsies kādas nerisinātas vai arī pilnīgi jaunas tēmas. Pārmaiņas notiks lēnām un intensīvi. Tas katru var skart dažādi – vieniem labi, citiem grūti – tas ir subjektīvi. Nesatraukties, ja liekas ka kāda situācija nebeidzas un nebeidzas, tas ir raksturīgi Plutona ingresijai (un tiem, kuriem izteikti akcentēts Plutons dzimšanas kartē), jo tā intensīvi tiek pārskatītas kādas lietas. Iepriekš Plutons mainīja zīmi 2008.gadā (praktiski visu gadu, sākot no 2007.gada decembra beigām no 30mitā grāda Strēlniekā līdz 2 grādam Mežāzī un vēlreiz līdz 2 grādam nonākot decembrī).

Pirmdiena grūtākā un intensīvāka no nedēļas dienām. Var daudzus darbus paveikt, īpaši tos, kuri prasa ilglaicīgu piepūli. Vairāk noslēgtība iekšējā. Var būt kāds iekšējs nemiers, kaislības. Tiekšanās uz reālismu. Grūti atslābināties. (Mēness Skorpionā kvadratūra ar Sauli,..)

Otrdien un trešdien vairāk tiešums izpaužas darbojoties, ir kāds entuziasma pacēlums, var gribēties kaut kur doties, gūt jaunus iespaidus, paaugstināta spēja izvērtēt apkārtējos apstākļus. Vairāk drosmes. Var trūkt elastības ieturētajā uzvedības līnijā, ietiepšanās panākt ar spēku vai uzstājību vēlamo, kas var vest uz konfliktu. Ieteicams būt uzmanīgam ar ķīmiskiem šķidrumiem, karstu ūdeni un slidenām virsmām. (Mēness Strēlniekā, Saulei binonagons ar Urānu, Marsam binonagons ar Neptūnu, Marsa pusotrkvadrāts ar Plutonu).

No trešdienas līdz sestdienai labas dienas intelektuālajam darbam, kas saistīts ar filosofiju, reliģiju, starptautiskajiem sakariem, pedagoģiskajiem plāniem. Var labi izklāstīt savas domas, tas der pedagogiem, rakstniekiem, politiķiem. Var būt kādas jaunas radošas idejas, spēja atrast risinājumus saasinātās, neskaidrās situācijās, kur nepieciešams tālredzīgums, saskatīt centrālo ideju. Jūtīgums, snobisms var izpausties. Var ļauties romantiskiem sapņiem, hipnotiskam maigumam. Jaunas attiecības šajās dienās var uzrasties negaidīti, bet nav vēlams sasteigt. No ceturtdienas līdz piektdienai vairāk manāma prasme būt solidāriem, pastiprinās nepārliecinātība, atbildības sajūta. (Merkura dienā Merkuram nonagongr.asp. ar Urānu, Venēras savienojums ar Neptūnu, Venēras un Marsa binonagons, Jupitera dienā Jupiteram decils ar Urānu, Saules savienojums ar Saturnu, Mēness Mežāzī, Venēras dienā Merkura puskavdraāts ar Neptūnu, līdz Saturna dienai pieaugošs Merkura un Jupitera sekstils,).

Sestdien lielākoties harmoniskas enerģijas, lai gan fons ir diezgan ieturēts, vairāk nopietnības kā nebēdnīguma. Var parādīties plašas idejas, vairāk humānisma tendences, vēlme uzlabot situāciju pasaulē, vajadzība pēc kaut kā jauna. Kādam var tikt nedaudz aizskarts patmīlīgums. Var būt vajadzība atpūsties, labi ir sevi nepārslogot, jaunus darbus vēlams neuzsākt, labāk pabeigt iesākto. (viens sekstils, trīs pussekstili realizējas, Saules nonagons ar Jupiteru).

 

Sestdiena un svētdiena piemērotas, lai savestu kārtībā finanšu jautājumus, piemēram sakārtot kādu atskaiti, pārskatu. Var veidoties dziļas savstarpējās attiecības. Mijiedarbība var būt iekšēji emocionāli intensīva. Var parunāties ar attiecīgiem zinošiem cilvēkiem par kādu tēmu padziļināti. Ieteicams lietot viegli pārstrādājamu uzturu šajās dienās. Piemēram putras, zupas un citu vārītu ēdienu. Svētdien vairāk var gribēties mieru, labestīgumu dot un saņemt. (Venēras sekstils ar Plutonu, dienas pirms jaunmēness, Mēness Ūdensvīrā, Saules dienā Saules ingresija Zivīs).

Nedēļa no 13.februāra līdz 19.februārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023