Nedēļas fons piemērots dažādu darbu veikšanai, kam ir dinamika virzīties uz priekšu, līdz pat ieskaitot sestdienas pirmo pusi. Pēc tam (turpmāko nedēļu) labāk orientēties uz iesākto dabu pabeigšanu līdz galam. Var veikt pirkumus, slēgt līgumus – labvēlīgākās dienas tam no otrdienas līdz sestdienas pēcpusdienai.

Pirmdien varētu būt grūti nonākt pie kādu konkrētu lietu risināšanas, to saskaņošana prasa apvienot grūti salāgojamas lietas, iespējams labāk ļaut (piepalīdzēt virzīties) tām notikt maigi pēc to labākās iespējamās tendences. Jauni un īpaši notikumi maz ticami šai dienā. Var palīdzēt intuīcija. Ieteicams tajā ieklausīties un vadīties pēc tās. Šai dienā ar saprast arī lasot starp rindām. (Mēness opozīcija ar Saturnu, Merkura sekstils ar Neptūnu, Saule 36˚ ar Neptūnu, pēcpusdienā čika laiks).

Otrdiena emociju, simpātiju un izvēles ziņā nemierīga diena, vajadzība kaut ko risināt, mainīt. (Marsa diena, Venērai 45˚ ar Plutonu, trešd.rītā Venēras sekstils ar Urānu, izjūkošs kvadrāts ar Marsu,..)

Trešdiena un ceturtdiena laba analītiskam darbam, metodisku materiālu sagatavošanai, dokumentu sistematizēšanai, kartotēkas veidošanai. Var kārtot skapjus, nodalījumus, garāžu, pagrabu, pāršķirot stādāmo materiālu un taml. Jāievēro piesardzība ar asiem priekšmetiem (nažiem, īleniem, adatām,..). Trešdienā var iesākt gavēni uz kādām 10 dienām, lai attīrītu organismu un ļautu tam atjaunoties. Šis ir vispiemērotākais laiks priekš tā no gada cikla. (Merkurs radošā aspektā Juiteru, tad ar Urānu, 30˚ ar Saturnu, 135˚ ar Marsu, līdz ceturtdienas rītam Mēness Jaunavā, pēc tam Svaros,..)

Piektdiena un sestdiena līdz pēcpusdienai piemērotas dažādu kultūras pasākumu apmeklēšanai, mākslas baudīšanai, izteiktāka vajadzība pēc estētiskuma un emocionālas saskaņas. Labi tikties ar draugiem, pazinām, apmeklēt un apbraukāt dažādas vietas, vienoties par kaut ko, kas varētu būt balstīts uz sociālo atbildību, uzticību, pienākumu izpildi. Šajā laikā izteikti vārdi var trāpīt dziļi, tie var būt rētas aktivizējoši vai dziednieciski, tas atkarīgs no kompetences un situācijas. Sestdien var parādīties jauni kontakti, sakari, plāni. (Mēness groza rokturī, trigons ar Marsu, tad Saules un Saturna pieaugošu savienojumu gaisa stihijā, piektd.vakarā Merkura savienojums ar Plutonu, sestd.pēcpusdienā Merkura ingresija Ūdensvīrā)

 

Sestdienas vakars un svētdiena emocionāli intravertāks posms, mazāk var gribēties atvērties, vairāk var būt nemiera sajūta, jūtīgums, var arī ar kādu runāt par savu nemieru, aizdomām, šaubām, bet ar to nav pārāk ieteicams otru noslogot, lai tas neizsauc kādu nevēlamu reakciju. Labs laiks, lai darbotos brīvdienās, kaut ko aktīvi darītu. Var pārkārtot mantas, izmest lieko, atbrīvoties no nevēlamā, var mēģināt atmest kādu kaitīgu paradumu. Svētdienas vakarā izbaudīt kādu ūdens procedūru, varbūt aromātisku vannu ar putām, vai klausīties sev mīļu mūziku, lietot mīļas smaržas. Pievērst uzmanību higēnai, izvairīties no vecas pārtikas lietošanas uzturā. (Mēness Skorpionā iet opozīciju ar Urānu, ies uz trigonu ar Venēru un Neptūnu, ies uz dilstošo kvadrātu ar Sauli un Saturnu Ūdensvīrā).

Nedēļa no 6.februāra līdz 12.februārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023