Visas nedēļas garumā pieaug uzbudināmība, var būt straujāka reakcija uz dažāda veida psihes kairinājumiem, vēlme rīkoties savādāk, varbūt pajokot pārkāpjot kādas robežas, iziet uz kādu avantūru. Ikdienas dzīvē var tikt nojaukts ritms. (ceturtdien noslēdzas Urāna statika, bet turpina pieaugt Saules kvadrāts ar Urānu līdz sestdienai, svētdienā pilnmēness 17˚ Lauva – Ūdensvīrs).

Pirmdienas rīts iesākas lēnāk, bet pēc tam pirmdiena, otrdiena un trešdiena norit aktīvi. Piemērotas dienas intelektuālai aktivitātei, izziņai, pārbraucieniem, kontaktu veidošanai, dažādu jautājumu noskaidrošanai, risināšanai. No šīm dienām otrdiena var būt vis asākā komunikācijas ziņā – tieša runa bez aplinkiem, veikli sarunas manevri, lai panāktu ātru un konkrētu risinājumu. Visticamākais konflikti nebūs dziļi, drīzāk var gadīties kāda īsa rīvēšanās un visticamāk, tāda, par kuru var pat iesmiet, vai caur to atrast jaunu radošu risinājumu.

Var veikt pirkumus, lasīt, izzināt, plānot variantus kā risināt aktuālas tēmas, pieteikties kursos, iet apmācības, čatot ar draugiem, paziņām. Daudz ko var paspēt šajā laikā, ja protiet būt mobili. (augošs Mēness Dvīņos ies caur savienojumu ar Marsu Marsa dienā, Merkura binonagons ar Juppiteru, Venērai pussekstils ar Jupiteru, Merkura Marsa radošais aspekts).

Ceturtdiena un piektdiena ir sajūtu ziņā sensitīvākas dienas. Izteiktāka vajadzība pēc silta emocionāla kontakta. Svarīgi sajust rūpes no tuvākajiem, dzirdēt mīļus vārdus un radīt asociatīvi labu noskaņu. Ieteicams pievērst uzmanību intonācijas tonim, apstākļiem, kuros risiniet jautājumus – cik tie ir ērti un vai ir pietiekami nodrošināta nepieciešamā intimitāte tajā ko darāt. Var būt arī emociju izlāde ar kaprīzuma pieskaņu vai izplūšana asarās uz jūtīguma pamata. Pievērsiet uzmanību fona mūzikai, smaržām, apgaismojumam, siltumam, mīļām lietām. Izvēlaties harmonizējošus šos apstākļus. Ja gribas izraudāties vai saņemt emocionālu atbalstu, tad atrodiet laba drauga kompāniju, varbūt tādu ar kuru var kopā arī paklusēt. (augošs Mēness Vēzī, harmoniskos aspektos ar Venēru un Neptūnu, Saules nonagons ar Neptūnu, Urāna statika noslēdzas, Venēras nonagons ar Plutonu, Merkura radošais aspekts ar Saturnu).

 

Sestdienas rītā, ja ir iespēja, tad izgulieties, vai palaiskojaties pie kafijas tases un jaunus darbus sāciet pēc 11:00. Sestdiena un svētdiena pārsvarā ar emocionālu un enerģisku pacēlumu. Labs laiks, lai paustu siltas un ārēji pamanāmas jūtas, radītu svētku noskaņu, pagatavotu siltos ēdienus, nodarbotos ar radošām lietām, pievērstu uzmanību bērniem. Tomēr šais dienās var būt grūtības saskaņot apmierinātību ar iegūstamo rezultātu un veicamo darbu. Attiecībās ar pretējo dzimumu var būt domstarpības, vai grūti salāgojams kompromiss. Var gadīties, ka katrs paliek pie sava un pat neiziet uz saskaņas panākšanu. Lielāki pirkumi (vai izdarītās izvēlas) var nebūt ar pilnu gandarījumu – atstājot kādu sajūtu, ka ne līdz galam tas ko vajag, vai tā kā gribētos, tomēr iepirkties var. (Saules kvadrāts ar Urānu, Pilnmēness Lauvā, Venēras un Marsa kvadrāts).

Nedēļa no 30.janvāra līdz 5.februārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023