Labs laiks, lai uzņemtu spēkus, atveseļotos no sīkām kaitēm vai uzlabotu veselību. Piemērots periods dažādiem lielākiem pirkumiem, līgumiem, projektiem. Kāds šajā laika periodā var būt cītīgi aizrāvies savā darbības sfērā, nodevies realizācijai, izpētei, jauna virziena vadlīniju izstrādei. Labi padosies šajā nedēļā cilvēkiem, kuri prot pielietot stratēģisko domāšanu, intelektuāli apstrādāt dažādas sarežģītas koncepcijas. Viss, kas saistīts ar ceļojumiem, starptautiskajiem sakariem, pedagoģisko darbību, tūrismu var būt ar negaidītām nelielām, bet intensīvām izmaiņām. Var tikt meklēti jauni ceļi, jauni risinājumi. (Jupiters ir binanogona virsotnē starp Saturnu un statisku Urānu).

Pirmdienas pirmajā daļā līdz vakara pusei manāma ieturētība paust jūtas, izdarīt izvēli, vieglāk panākt emocijās mērenumu. Vairāk vajadzība tiekties būt organizētam, sakārtotam savās izpausmēs. Panākumi vairāk iespējami esot piesardzīgam un salāgojot tiesību jautājumus ievērojot hierarhiju un kārtību, var tikt veikti tālredzīgi pirkumi. Veidojot attiecības šādā dienā ir svarīgs to ilglaicīgums, uzticamība. Komunikācijā sakarā ir informācijas nodošanu – saspringums, var būt pastiprināta piepūle risinot sakaru jautājumus. (Merkura puskvadrāts ar Saturnu, kvinkonss ar Marsu, Venēras, Mēness un Saturna savienojums, pieaug Saules un Jupitera sekstils).

Otrdiena un trešdiena līdz vakaram jau emocionāli maigāka, siltāka, aktīvāka. Jūtas uztverošas. Labs laiks klausīties mūziku, zīmēt, dziedāt, nodoties mākslai piedzīvojot patīkamas sajūtas. Var apmeklēt pirtiņu, veikt ūdens procedūras, peldes. Pievērsiet uzmanību svaigai videi, izmazgājiet grīdas, noslaukiet putekļus ar mirtu lupatiņu. Visi darbiņi, kas saistīti ar ūdeni palīdz sakārtot sajūtas un emocijas. Lietojiet sev patīkamās smaržas, izejot sabiedrībā ievērojiet to piesātinātību mērenu vai zemu, jo šai laikā pastiprinās jūtīgums uz aromātiem. (Augošs Mēness Zivīs, Saules sekstils ar Jupiteru, Venēra attālinās no Saturna).

Ceturtdienas rīts īpaši veiksmīgs jaunu projektu uzsākšanai uz neilgu laiku, kur nepieciešams īsā laika posmā gūt realizāciju. Grūtības būt mierā, vajadzība būt aktīviem. Ceturtdien un piektdien mainās emocionālais fons, paaugstinās iespaidojamība uz emocionāla pieplūduma. Var pamainīties attiecības, var izveidoties jauni kontakti, tikt izdarītas jaunas izvēles. Ļaušanās sajūtām, tiekšanās pēc maiga romantisma. Īpaši piektdien. Attiecībās ar pretējo dzimumu var būt strauji, negaidīti pārdzīvojumi, saviļņojumi. (Venēras ingresija Zivīs, Mēness Aunā, Saulei pieaugošs trigons ar Marsu, Merkuram pieaugošs trigons ar statisku Urānu).

Sestdiena lieliska priekš radošu, praktisku risinājumu atrašanas, intensīva darba veikšanas, spēka vajadzētu pietikt kādam darbam, kur uzsvars uz pacietību un neatlaidību. Laba diena finanšu jautājumu risināšanai, pirkumiem. Labs laiks saimniecības darbiem. (Augoša Mēness Vērsī kvadratūra ar Sauli, Saules un Marsa trigons, Merkura trigons ar statisku Urānu).

 

Svētdiena arī diezgan piemērota aktīviem darbiem, kādu jaunu pieeju atrašanai risinot lietas. Labvēlīgi visiem tiem, kas nodarbojas ar izpēti, zinātnisko darbību, astroloģiju. Var šajā dienā gūt sev svarīgas jaunas atskārsmes, arī ja palasīsiet kādu literāru darbu. 

Nedēļa no 23.janvāra līdz 29.janvārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023