Līdz nedēļas beigām pieaug nemiers, izjūtama vajadzība atbrīvoties no spriedzes, kaut ko darīt, rīkoties, gūt kādus jaunus rezultātus. Var būt arī nogurums piektdien, sestdien, sakarā ar laiku pirms jaunmēness. Kopumā nemiers ar nogurumu var radīt kaprīzu noskaņu, ar ieturētām emocijām. Vislielākās ūdens paisumu un bēgumu maiņas (arī diennakts ciklā) ir ap pilnmēnesi un jaunmēnesi. Nedēļas beigās varētu būt plūduma atkāpšanās. Cik lielā mērā, tas gan atkarīgs vēl arī no citiem faktoriem.

Pirmdien, otrdien aktuāla finanšu, enerģijas resursu tēma. Var būt nemiers, vēlme saglabāt vai mainīt esošo situāciju. Emocionālais saspringums un komunikāciju grūtības, kas prasa iziet uz iedziļināšanos, lai nerastos pārpratumi. Labs iekšējais sīkstums un izturība vairāk izpaužas šajās dienās. Var mēģināt atmest kādu kaitīgu paradumu, vai pārtraukt kādas nevēlamas darbības, lai tās noslēgtos uz ilgu periodu. (Skorpiona un Mežāža zīmes, dilstoša Mēness fāze, retrogrāds Merkurs tuvojas statikai).

Trešdiena un ceturtdiena intelektuāli aktīvas, piemērotas izzinošiem mērķiem ar visaptverošu skatu par kādu tēmu vai situāciju kopumā. Tomēr kādu komunikācijas jautājumu risināšana var prasīt piepūli, kavēties, un uz to īpaši iespringt vairākumam negribēsies. Ja kāds gadienā nemainīgi tiecas palikt pie sava, tad iespējams ir jādod laiks apdomāšanai. Svarīgākais šajā laikā neuzvilkties par sīkumiem, tomēr uzmanīties no kļūdām, kuras var rasties paviršības dēļ. Saskarsmē var pamainīties virziens no vēl ne pārāk sen secinātā. Nav ieteicami lielāki pirkumi, ceļojumi. Gan trešdien, gan ceturtdien vairāk optimisma, labvēlības savstarpējā saskarsmē, kā tas ir nedēļas sākumā.

No trešdienas līdz sestdienai ieskaitot būtiski notikumi saistībā ar ietekmīgām personām, kas var dot rezultātu ilgākā laika periodā uz kādu mēnesi. Notikumi, kuri šajā laikā iesāksies (kādu autoritāšu viedoklis, lēmumi, rīkojumi) būs svarīgi, var skart finanšu un resursu tematiku, īpaši elektroenerģētikas jomā. Šī jaunmēness akcents uz humānismu, prasme rast iespēju un iziet uz kontaktu. Ap 5.februāri uz pilnmēnesi var parādīties jaunmēnesī aizsāktās tēmas pilnbrieds – izskanot piemēram masu saziņas līdzekļos. Ieteicams arī pievērst uzmanību sirds un asinsvadu veselībai. (Jaunmēness 2˚ Ūdensvīrā savienojumā ar Plutonu, kurš gatavojas ieiet pēdējā Mežāža grādā, kam dispozīcijā ir Dienvidu Mēness Mezgls, bet Mēness ir eksaltējošs pār Ziemeļu Mēness Mezglu, Venēras savienojums ar Saturnu Ūdensvīrā, Venēras un Urāna recepsija).

Sākot no piektdienas visu šo mēnesi beidzot var veikt lielākus pirkumus, pasūtījumus, mērījumus, doties garākos pārbraucienos, plānot jaunos darbus – vislabāk no nākamās nedēļas sākuma. Nākamā nedēļa sāksies ar enerģijas pieplūdumu un vieglāk būs paust savas vēlmes savienojot tās ar aktivitātēm. Jaunā nedēļa piemērota jauniem projektiem, līgumiem. Šo piektdien un sestdien var būt zemāks enerģijas līmenis, var izjust sagurumu. Šajās dienās ieteicams ievērot atpūtu un neuzņemties pārslodzi. Ja to ievēro, tad jau nākamās nedēļas sākumā viegli būs uzņemt apgriezienus darbos.

 

Svētdiena mierīga notikumu līmenī. Tomēr saistībā ar Urāna statikas kulmināciju 15 grādā Vērsī, tas var izsaukt spēcīgu vēlmi kaut ko mainīt, izzināt, izprast vairāk, sasniegt jaunas robežas, aiziet tālāk kā vienmēr iets. Emocionāli iekšēji to vēl var būt grūti izpaust, apliecināt, grūti panākt pārmaiņas mierīgā un vieglā ceļā. Tomēr ir vairāk ticības nākotnes jaunajām iespējām. 

Nedēļa no 16.janvāra līdz 22.janvārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023