Šajā nedēļā nav vēlamas jaunas iepazīšanās, jaunas norunas. Liela iespējamība, ka saskarsieties ar pārpratumiem, korekcijām, vai vispār neizdosies sadarbība. Šajā nedēļā ceturtdien ir arī Marsa pagrieziens uz direktu kustību, un tas nav piemērots laiks priekš jaunu darbību uzsākšanas, vai kādas tehnisko iekārtu iegādes, noteikti ne auto vai citas mehāniskas ierīces. Šī nedēļa vēl ir tāda, ka labāk ieteicams turpināt iesāktos darbus vai jau labi zināmos darbus, kā tas veikts iepriekš. Var pārskatīt vecas mantas, failus, papīrus. Var izlemt, kas būs mēneša beigās atdodams uz labošanu, vai izjaukšanu pa detaļām. Nebūtu vēlams izmest kādus dokumentus, vai dzēst sarakstes – vēlāk var izrādīties, ka kaut kas no tā bija vajadzīgs, vai kļūdas pēc izdzēsāt ko svarīgu. Var atgriezt citu cilvēku mantas, ja kāda ir atradusies pie jums jau labu laiku un bij par to piemirsies.

Pirmdiena viegla priekš emocionālās atvēršanās. Tomēr sievietes šai laikā var būt vairāk neapmierinātas ar izvēli, sadarbību, mātes aprūpētājas lomas un sievišķības saskaņošanu. Var būt manāma nesamierinātības izpaušana vairāk novērojama kopumā, bet ne agresīva. Var radīt svētku noskaņu, iepriecināt piederīgos un bērnus. (Mēness un Venēras opozīcija pēc nesena pilnmēness, Mēness Lauvā, izjūkošs Saules un retrogrāda Merkura savienojums).

Otrdien dienas pirmā puse emocionāli atvērtāka un aktīvāka, bet uz vakara pusi uzsvars uz praktiskām lietām, praktiskiem darbiem. Lielāka spēja koncentrēties un būt daudz akurātākam, vieglāk veikt pārdomātas rīcības, vieglāk pamanīt sīkumus. Labi paust radošumu un labvēlību, tas šai laikā padodas harmoniski. (Mēness no Lauvas maina zodiaka zīmi uz Jaunavu, Saules kvintils ar Jupiteru)

Trešdien var ieviest tīrību un kārtību gan darba vietā, gan mājās. Laba diena, lai pievērstu uzmanību veselībai. Piemēram pārskatīt savu zāļu skapīti un derīguma termiņus, ieplānot vēlākam laikam iegādāties aptieciņā lietas, kuras ir būtiskas sadzīves gadījumiem. Pārskatīt kādi izmeklējumi veselībā vai citās jomās atkarībā ar ko dzīvē nodarbojaties, ir bijuši veikti, sakārtot dokumentāciju. (Merkura diena, Mēness harmoniskos aspektos Jaunavā, Saules kvintils ar Jupiteru)

Ceturtdien uzsvars uz sociālām vērtībām, sociālo atbalstu, palīdzību. Piemērota diena, kad organizēt darba ļaudīm atvērto virtuvi, kolektīvās zupas nobaudīšanu pēc paveikta darba. Darbi gan šai dienā padosies lēni. Var nākties daudz piepūles pielikt, lai sasniegtu rezultātu. Komunikācijai, saskarsmes veidošanai šī diena labvēlīga. Jaunu projektu iesākšana ilgākam laikam, vai uzņēmuma dibināšana šai dienā noteikti nav vēlama. (Mēness groza rokturī Jaunavā, Marsa statika – ies uz direktu, Jupitera diena, Merkura 30˚ aspekts ar Venēru).

Piektdiena mēreni laba priekš saskarsmes, komunikācijas. Ja sanāks kādas diskusijas un strīdi vai saskarties ar konfrontāciju, tad būs iespēja arī ieziet uz kompromisu – vairāk orientējoties uz demokrātiskām izpausmēm saskarsmē. Nav vēlams iziet uz dueli, tas varētu nepalīdzēt atrisināt situāciju. Labāk nogaidīt, kādu dienu, līdz lietas būs vieglāk risināt.

Sestdiena aktīva un laba diena priekš tiem cilvēkiem, kuri draudzējas ar atbildību, pienākumu veikšanu, kuriem patīk kārtība un skaidrība veicot darbus, risinot lietas. Darbs ar formu, karkasu, struktūru – šai laikā padodas labi. (Pieaugošs Saules un Mēness kvadrāts kardinālajās zīmēs, dispozīcijā uzsvars uz Saturnu, Saturna diena, Mēness pieaugošā harmoniskā aspektā pret Saturnu un Saturna eksaltācijas zīmē).

 

Svētdiena aktīva, labvēlīga komunikācijai līdz pusdienlaikam. Pēcpusdienā vairāk manāma ieiešana sevī, vēlme norobežoties, jūtīgāks un trauksmaināks iekšējais emocionālais stāvoklis. Mīlestība var būt vai nu atsvešinātība, vai vētrainas izpausmes. Šai laikā ir grūtāk panākt mieru. (Saules un Mēness kvadratūra, Merkuram 36˚ aspekts ar Venēru, pēcpusdienā Mēness ieiet Skorpiona zīmē, Saule iet uz savienojumu ar Plutonu, Venērai kvadrāts ar Urānu).

Nedēļa no 9.janvāra līdz 15.janvārim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2023