Pirmdiena un otrdiena emocionāli saspringta, var būt vairāk tāda kā noguruma sajūta un nespēja atslābt. Daudz vēl gribēsies paspēt un padarīt. Aktuāli finanšu jautājumi un tēriņu praktiskums, iegādātā pielietojums, naudas līdzekļu apgrozījums. Labs laiks intelektuālajam darbam, kur nepieciešama analizēšana, plānošana. Var veikt arī ģenerālo tīrīšanu, šajā laikā labi atbrīvoties no vecā un nederīgā jūsu dzīvē, kas aizņem vietu nedodot ienākt kam jaunam. Šai laikā uzkoptā mājā ilgāk turēsies kārtība. (dilstošs Mēness Skorpionā aktivizēs ejot cauri Mezglus, Saule pēdējos grādos Strēlniekā, gatavojas pārejai, Merkurs, Venēra, Plutons Mežāža zīmē).

Trešdiena piemērota, lai pedagogi, augstāki pārstāvji sabiedrībā izvirzītu vispārīgi tālākos plānus jaunajam gadam, dalītos ar savām zināšanām un kopīgi iegūtu jaunu pieredzi, labvēlīga diena kontaktējoties ar ārzemniekiem. Ieteicams izvairīties no augstprātības un vairot augstsirdību. Var lasīt, pievērsties filozofijai, visur, kur nepieciešams enerģijas un intelekta apvienojums, radoši priekšlasījumi. Fiziskajā plānā var būt vairāk manāms sagurums, ieteicams pasaudzēt savus enerģijas resursus tiem, kam jau kādu laiku bijusi nepieciešama atpūta. Pārtiku līdz pat piektdienai ieskaitot ieteicams izvēlēties vieglu. Noteikti ne treknu un ne daudz. (dilstošs Mēness Strēlniekā, Saule pēdējā grādā, Jupiters nomainījis zodiaka zīmi uz Auna).

Ziemas saulstāvju kulminācijas laiks 21.12.2022. 23:40. Astroloģiski, tas ir laiks, kad Saule nomaina zodiaka zīmi uz Mežāzi, tas ir laiks, kad ir visgarākā nakts un visīsākā diena, dienu pirms un dienu pēc ir līdzīgs diennakts gaišā un tumšā perioda sadalījums. Līdz ar Ziemassvētkiem izjūtam, ka dienas sāks atkal palikt garākas un naktis pamazām sāks atkāpties paliekot īsākas.

Īpaši ceturtdien un tuvākās dienas var nākties saskarties ar situācijām, pamanīt tās vai pašam būt tajās, kurās atpazīstamas personas šais dienās var izteikt pārspīlētu viedokli par sevi, saviem mērķiem. Kā aizsargreakcija var nostrādāt spilgti pausts savs svarīgums. Ieteicams vienai daļai būt piesardzīgiem no pārspīlēta optimisma, nepārdomātas rīcības. Situācija dažu dienu laikā var mainīties un vairs nebūt iepriekšējā gaismā tik labvēlīga.

Mīlas un jūtu sfērā attiecības iekustinošas, ar dzirksti. Samērā viegli iesākt kādas attiecības gan ceturtdien, gan piektdien. (Saule un Jupiters pirmajā grādā, kvadratūrā ienākot uz vājāku zod.zīmi, Jupitera puskvadrāts ar Urānu, Venēras trigons ar Urānu.)

Piektdien dienas vidū Jaunmēness 2˚ Mežāža zodiaka zīmē esot aspektos ar Jupiteru un Neptūnu, kopā ar grāda ietekmi – dod īpaši simbolisku nozīmi gaidot tuvojošos Ziemassvētkus. “Trīs rozā logi gotiskā baznīcā, viens ir bojāts no kara”. Šeit katram ir jāsaprot, ka tas, kurš varmācīgi izmanto kolektīvo varu, ka tas neizbēgami novedīs pie kādu vērtību sabrukšanas, kas nodrošina kolektīvo integrāciju. Vispirms mēs esam cilvēki un tikai pēc tam mēs esam tautas – tā būtu kolektīvā vērtība, kura būtu jāsaglabā. Šis temats aktualizēsies uz mēnesi, tā kulminācija uz pilnmēnesi ap 6.-7.janvāri.

Sestdienas Ziemassvētku vakars, ja tas nav lietišķo un sadarbības sakaru nostiprināšanas plānā, tad izvēlēsies lielākā daļa būt ar saviem tuvākajiem, pret kuriem izjūt atbildību, pienākuma sajūtu, kurus savā dzīvē redz kā uzticamus un ilglaicīgus sev tuvus cilvēkus. Mierīga diena un vakars. Aktuālas klasiskās vērtības, tradīcijas. (Sešas planētas Saturna pārvaldījumā un jaunmēness sākās Saturna pārvaldījumā, pirmās Mēness dienas, Mēness aspektos ar Venēru, Merkuru).

Svētdienas Ziemassvētku rīts līdz ar Saullēktu emocionāli gaišāks un vieglāks. Labs laiks, lai tiktos ar draugiem, dotos ciemos, vai aicinātu pie sevis. Akcentu ir labi likt uz kustībām un saskarsmi. Varat izmēģināt kaut ko jaunu. Pieaug dzīvīgums, enerģijas pieplūdums.

Nedēļa no 19.decembra līdz 25.decembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022