Nedēļas sākums (pirmdiena, otrdiena) ir labs laiks, lai gatavotos svētkiem, spētu nodemonstrēt savas prasmes, labo gribu. Gatavoties pasākumiem mācību iestādēs, darba kolektīvos, plānot svētku ceļojumus, iegādāties dāvanas ar kurām grasāties iepriecināt. Lai gan nav paši Ziemassvētki, bet šajās dienās var arī apdāvināt, uzsvars nav tik daudz uz materiālo, kā uz prieka radīšanu, sirds ielīksmošanu, labas sirds gribas paušanu. Pieaug vēlme pēc romantiskām noskaņām, jūtīgums, uzbudināta iztēle. Šajās dienās raksturīga arī  pietiekama pacietība, gatavība metodiski pieiet lietu risināšanai. (Mēness Lauvā trigonā ar Sauli, Jupiters pēdējā grādā, pieaugošs Saules aspekts ar Neptūnu, Saule un Mēness aspektos ar Saturnu, triju pl.disp. pie Saturna).

Merkura diena – trešdiena un līdz pat piektdienai labas metodiskam darbam, sekmju un vērtējumu kopsavilkuma sastādīšanai, dokumentu sakārtošanai, praktisku darbu veikšanai, saimniecības uzkopšanai, tīrības ieviešanai, profilaktiskās apskates veikšanai, gan iekārtām, gan kādiem uzkrājumiem (piemēram sīpolpuķēm, gumiem, pākstīs stāvošu pupiņu šķīšanai, kādas sīpolu vai ķiploku virtenes sapīšanai un iekāršanai cienījamā vietā saimniecībā, ..). Pāršķirot un atdot tālāk lietošanai vai izmest nevajadzīgās lietas. Personīgajās attiecībās vairāk ieturētība šajā laikā.

Īpaši aktīva lielai daļai izvērtīsies piektdiena. Daudzu un dažādu darbu apvienošana labi padosies, tas gan prasīs iespringumu, tomēr, ja kaut ko būsiet ieplānojis, tad tas neradīs grūtības visu paspēt. Pašā vakarā noskaņas mainīsies, vairāk tendence uz draudzību sadarbību. (Mēness Jaunavā, pieaugošs Mēness un Saules kvadrāts, 5 planētas zemes stihijā, Marsa kvintils ar Jupiteru, trešdien Venēras un Saturna puskvadrāts).

 

Sestdiena un svētdiena ir šajā nedēļā labas pasākumu ieplānošanai. Var atrast kopīgas intereses. Vairāk labvēlīgas savstarpējās mijiedarbības, saskarsmes veidošanā, iziešana uz kompromisu un taktisku pieeju ievērojot citu vajadzības. Sestdien var veidoties emocionālais saspringums saistībā ar agru bērnību un mājas dzīvi, grūti atrast laimi materiālā apmierinājumā un arī naudas tērēšanā. Šais dienās raksturīga tiekšanās uz skaistām labām lietām, kultūras baudīšanu, pasākumu apmeklēšanu. Ja variet, tad piedomājiet pie ēdienreizes noformējuma un pasniegšanas veida, kas var dot gaidāmo svētku sajūtu. Pat, ja gadienā jūs šo ēdienu pasniedzat tikai sev. Labas iespējas izdomāt kaut ko jaunu, atrast orģinālu pieeju dažādu jautājumu risināšanā, kur nepieciešama spoža ideju nospīdēšana. Intuīcija var pateikt priekšā. Var iegūt skaidru izpratni kā rīkoties, risināt tos jautājumus, kur meklējāt atbildes jau kādu laiku. (Sestdien Mēness kvadrāts ar Venēru, Mēness Svaros pieaugošā sekstilā ar Sauli, Merkurs trigonā ar Urānu.) No piektdienas līdz sestdienai ieskaitot ieteicams uzmanīties rīkojoties ar karstu ūdeni, vai citiem šķidrumiem, esiet uzmanīgi slidenās vietās – steidzieties lēnām. (Marsa binonagons ar Neptūnu). 

Nedēļa no 12.decembra līdz 18.decembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022