Visu nedēļu Neptūna statika. Šai laikā lielāka iespēja infekciju slimībām. Ieteicams saudzēt sevi un tuvākos, lai neapaukstējas, neapsaldējas, .., arī uz ceļiem ieteicams būt uzmanīgiem, nesteigties pa slidenām virsmām, ja vien neesat izvēlējušies speciālu un drošu vietu, kur paslidināties. Aktīvs laiks mācībām, tālākiem pārbraucieniem, veikt kopsavilkumus tiem darbiem, kas līdz šim pamazām tapuši. Tiekšanās uz gala rezultātu sasniegšanu. Aktīvs laiks pedagogiem, ceļotājiem, politiķiem, starptautiskiem sakariem. (Neptūna statikas kulminācija 4.-5.dec, maina virzienu uz direktu, Jupiters 30 grāds Zivīs).

Pirmdien. Var būt uzmanības trūkums, sagurums steigā cenšoties paspēt iecerēto, grūtāk iešūpoties darbam, izklaidīgums, miegainība, iespējams pat neizgulēšanās dēļ trausla miega. Intelektuālā ziņā var būt izteikumos piezemētības un skaidrības nepietiekamība plašsaziņas līdzekļos. Labvēlīga diena mākslas, dizaina darbiem. Var pagatavot ko gardu un sātīgu. Uzsvars uz omulīgumu, stabilitāti, drošību. (Mēness diena, Mēness Vērsī, Neptūna statika).

Otrdienas pirmā puse var būt vairāk raksturīga apņemšanās, solīšana, plānošana. Spēja realizēt iecerēto, var būt krietni vien mazāka. Grūtības konkretizēt izvirzītos plānus. Ja šajā dienā jāparaksta būtiski dokumenti, tad ieteicams būt īpaši uzmanīgiem, vai atlikt labāk to piemēram uz trešdienu. Otrā dienas puse (īpaši tiem, kas negulēs, vai vēlu dosies pie miera sagaidot pusnakti) var izveidoties jauni aktīvi kontakti, tik risināti jautājumi konstruktīvi intelektuālā ceļā. Var būt arī jaunas pazīšanās. (Merkura kvadratūra ar Jupiteru, gandrīz vienlaicīga Merkura ingresija Mežāzī un Mēness ingresija dispozīcijā pie Merkura Dvīņos vakarā).

Trešdiena laba pārdomātai, praktiskai komunikācijas saskarsmei par lietu sakārtošanu, virzīšanu uz rezultātu, stratēģiskai domāšanai. Var parādīties jaunas intereses ar praktisku ievirzi. Piesardzīga attieksme pret jaunām lietām. Trešdiena un ceturtdiena, arī piektdienas rīts ir intelektuāli aktīvas dienas. Varat saskarties ar kādiem, kas meklē strīdus, vai pats uz to tiekties. Uzbudināts noskaņojums var likt gaiļiem saskrieties. Tomēr šais dienās spēja paveikt daudzus darbus, daudzās vietās, labi var izdoties apvienot paveicamo, koordinēt darbus tos sadalot ar citiem. Esiet elastīgi, pielāgojaties mainīgiem apstākļiem, ļaujiet notikumiem ar jums notikt un daudz variet paspēt. Veiksmīgas dienas visa veida apmācībām, braucieniem. (Plinmēness laiks mutablajās zodiaka zīmēs, trešdiena Merkura diena, Ceturtdiena Jupitera diena,..).

Piektdien var būt izteiktāka vēlme atļauties ko vairāk kā ir, gan finansiāli, gan iespēju ziņā. Atsevišķos gadījumos var pastiprināti pieaugt neapmierinātība attiecībās. Var būt saskarsme ar grūtībām likumdošanā vai tiesību jautājumos. Dienas otrajā pusē ieteicams pievērsties ģimenes attiecībām, mājas darbiem. Attiecībās un sadarbībā parādīsies vairāk interesēs tās saites, kurās ir spēja uzņemties atbildību, kurās pastāv uzticamība. No pusdienlaika līdz sestdienas pirmajai pusei var izveidoties jauni sakari, kontakti norunas, pazīšanās vai tikšanās. Pastiprināts jūtīgums, kas maina prāta reakcijas. Spēja piemēroties apstākļiem. Raksturīga šajās dienās ievainojamība, nepieciešamība pēc maiguma un saudzīguma. Jutīgums uz citu emocijām.

Svētdiena var būt bagātināta ar iztēli, intuīciju, arī pozitīvismu un dzīvīgumu. Var saskarties ar draudzīguma mīlestību. Labi ir būt aprūpētam, apčubinātam un šādas rūpes var labi izdoties paust citiem apmierinot viņu vajadzības pēc atbalsta. Laba diena meditācijām, saliedēšanās pasākumiem tuvā vai nelielā lokā. Dzīva iztēle un sajūtu gamma. Ieteicams atrast laiku mūzikai, smaržu pasaulei, 3.adventes atzīmēšanai Ziemassvētku gaidās. Labi tiks novērtēti pašu gatavoti pīrāgi, zupas, vai citi labumi un pavadītais laiks dabā. Var vairāk veltīt uzmanības mājdzīvniekiem vai dzīvniekiem. Ir vērts arī šajā dienā ieklausīties savā intuīcijā, sajūtās. Labi derēs kāda vanna un putas. (3.ceturkšņa Mēness Vēzī trigonā ar Neptūnu un Jupiteru, Saule sekstilā ar Saturnu, Venēras aspekts ar Urānu un recepsija).

Nedēļa no 5.decembra līdz 11.decembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022