Laba diena pirmdien un otrdien jaunām interesantām idejām, mācībām, apspriedēm. Emocionāli samērā viegli paust attieksmi ar nelielu atvēsinātību, bezkaislīgumu un konstruktīvu pieeju veicamajiem darbiem. Saplānot darbības padosies šajā laikā. Fiziskā plānā darāmie tehniskie darbi var neveikties ātri, jauna lietas prasīs uzmanību un atkārtotu pieeju. Otrdien, ja arī veidosies kāds aktuāls risināms jautājums, tad viņš var tikt novadīts konstruktīvā gultnē. (Mēness Ūdensvīrā, augoša fāze. Saturns harmoniskā sint.trijst. virsotnē starp Merkura un R Marsa opozīciju.)

Trešdiena ar nepastāvīgu aktivitāti. Var būt daudzi sīki darbi, vai darīšanas, kas paprasa jūsu daudzpusīgu uzmanību. Intuitīvi var pakārtot, sakārtot, pavirzīt, salāgot mainīgās situācijas. Kaut ko konkrēti un vienu ieplānot diezgan grūti. Gan trešdiena, gan ceturtdiena prasa elastīgu pieeju. Ceturtdien var sanākt nokļūt maldīgās informācijas iespaidā, īpaši uz nesakārtota emocionālā pamata ar maldīgiem priekšstatiem iespaidojoties. Ieteicams pievērst uzmanību sapņiem, asociācijām – ko tās vēsta. Ieteicams izvairīties ticēt solījumiem no mazpazīstamām personām vai jautājumos, kuros neorientējaties, esat ar neskaidru priekšstatu par to kā notiek lietas vai tās būtu risināmas. Šai laikā viegli pieļaut kļūdas un ļauties ilūzijām, pašapmānam. Varbūt, ka var arī pasapņot par kādiem tāliem mērķiem, bet nav ieteicams šai laikā pieņemt sapņus par realitāti. Var nesakrist pieprasījums un piedāvājums, attiecībās arī sadarbībā var būt par daudz neskaidra vai nezināmā. (Mēness Zivīs akcentē Merkura un Neptūna kvadrātu, kam dispozīcija pie Neptūna, pieaugošs Venēras un Neptūna kvadrāts, Venēras opozīcija ar Marsu).

Piektdiena emocionāli siltāka, var būt arī emocionāli vētraināka. Var tikt ekspansīvi paustas kādas sajūtas. Atkarībā no individuālās situācijas, kurā esat nonākuši – paceloši patīkamas, vai trauksmi saasinošas. Diena aktīva, iekustās jauni darbi, kuri varbūt bija atlikti. Joprojām attiecībās var būt daudz neskaidrību un nenodefinējamu lietu, vai slēptas motivācijas, kas neļauj skaidri izvērtēt situāciju. Neskaidros jautājumus var izdoties risināt ar lojālu pieeju. (augošs Mēness Aunā, Neptūns T-kv., virsotnē starp Marsu un Venēru, Venēras sekstils ar Saturnu).

Sestdiena diezgan dzīvīga, aktīva, vairāk patīkamu un praktisku notikumu ģimenē, attiecībās, darbībā. Taktiskumus, kulturālas vērtības svarīgas. Laba diena kādu pasākumu apmeklēšanai, kuri neprasa daudz laika.

 

Svētdien emocionālās sajūtas vēl var aizplūst. Var būt vēl risināsiet kādas neskaidras attiecības vai emocionāli izdzīvosiet to, kas saistīts ar tām. Iztēles spēks var paaugstināt kaislības. Kāds var censties pret sevi izsaukt žēlumu vai arī var nākties saskarties ar apšaubāmiem plāniem. Kāds varbūt var ļauties slepenām vai izsapņotām attiecībām. Dienas otrā puse nosvērtāka, praktiskāka. Var pagatavot sātīgas ēdienreizes. (Venēras un Neptūna kvadrāts, Mēness Aunā, augošs un dienas otrā pusē ieiet Vērsī – dispozīcijā pie Venēras).

Nedēļa no 28.novembra līdz 4.decembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022