Nedēļas fonā mazāk tiks izjusts jaunmēness saguruma posms ap trešdienu, kā parasti tas mēdz būt uz jaunmēness laiku. Uz tāda pacēluma viļņa var iesākties un turpināties jaunais Mēness un Saules cikls. Kopumā sabiedrībā šonedēļ svarīgs skatījums kurp virzamies, atrast domubiedrus ar kopīgiem ideāliem un cēliem nākotnes mērķiem. Ideoloģiskie jautājumi būtiskāki kā parasti, arī paaugstināta ticība nākotnei un spēja iedvesmoties vairāk izraisa rezonansi. Pašcieņas jautājums var būt sakāpināts atsevišķos gadījumos, cenšanās sevi parādīt no labākās puses, ja ir piemērota situācija, tad var arī izdoties labi. Labvēlīgs laiks, lai gribasspēku realizētu caur sistemātisku darbu, ar pacietību un praktisku pieeju. (jaunmēness Strēlniekā 2˚, Merkurs ar Venēru savienojumā Strēlniekā, Saules trigons ar statisku Jupiteru, Marsa trigons ar Saturnu)

Pirmdienas pirmā dienas puse laba vēl tiem, kas mēģina noregulēt strīdus un konfliktus lai iezietu uz savstarpēju saskaņu un vienošanos. Labvēlīgs laiks mākslas nodarbēm. Var būt enerģijas pieplūdums un optimisms. (Mēness Svaros, Merkura un Venēras savienojums pieaugošs, Saules Jupitera precīzs aspekts)

No pirmdienas vakara, otrdiena un trešdiena. Vairāk izpaužas ieturētība kontaktos. Vēlams šajā laika neprovocēt konfliktus. Īpaši vērtīgi ir atrast laiku, lai pabūtu vienatnē. Mīlestībā šai laikā var būt dažādi no vētrainas tuvības līdz atsvešinātībai. Piemērotas dienas, lai saplānotu darbus mēneša nogrieznī, pa vidam iepinot arī kādu vīziju tālākai nākotnei. Ēdienreizes ieteicamas vieglas līdz pat piektdienai. Ieteicams vairāk kā parasti, ja vajag, ievērot higēnu attiecībā uz pārtikas uzņemšanu un termiņiem. Var arī ievērot kādu attīrošu diētu. Ja vēlaties kaut ko savā dzīvē pārtraukt, piemēram kādu nelāgu paradumu, tad šīs dienas ir ļoti labas, lai sarautu saikni ar visu to, kas jums nav vēlams un pie tā vairs neatgrieztos. (Mēness Skorpionā veidos trigonu ar Neptūnu, dilstoša fāze, Saule otrdien vēlā rītā maina zodiaka zīmi).

Ceturtdien var īpaši eksaltēti būt svarīgi uzskati – to saderība, sociālā pašapliecināšanās un pašcieņas jautājumi. Vēlams izvairīties no augstprātības. Var aktualizēties starptautiskie sakari un kopīgo mērķu izvirzīšana. Pedagoģiskajā darbā var pievērst uzmanību apmācību plānam, tā sastādīšanai vai jaunu nostādņu izvirzīšanai. Var būt aktuāli  atrast aizbildniecību vai sniegt atbalstu tiem, kas pēc tās tiecas. Jaunus darbus un projektus iesākt vēlams nedēļas beigās vai nākamajā nēdēlā. (Saule un Mēness Strēlniekā, trigons ar statisku Jupiteru Jupitera dienā, Merkura un Venēras savienojums Strēlniekā).

Piektdien piemērots laiks, lai plānotu kādas svētku aktivitātes. Var labi pavadīt laiku ar draugiem un paziņām. Labs laiks mācībām, nodoties filozofijai, lasīt grāmatas, apmeklēt muzejus, mācīties. Labi var padoties tādas jomas, kur svarīgi iegūt visaptverošu priekšstatu, ieraudzīt centrālo ideju. Labvēlīgi kontaktiem ar ārzemēm. (4 pl. Strēlniekā, Venēras diena, ….)

 

Sestdiena un svētdiena ir piemērotas, lai veiktu kādus praktiskos darbus, piemēram saimniecībā. Priekšplānā izvirzās paveicamais, pienākumi, termiņi, kuros jāiekļaujas padarot darbu, piemēram savedot kārtībā kādus dokumentus. Var izpildīt piemēram kādu solījumu, kas var tikt uztverts pozitīvi. (Mēness Mežāzī, iet pretī Plutonam, un pēc tam Saturnam, kas pēc Džonsa figūras šobrīd ir “groza” centrs).

Nedēļa no 21.novembra līdz 27.novembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022