Jaunmēness mums aizsākās 25.oktobrī ar savienojumā iesaistītu Venēru 3 Skorpiona zodiaka zīmes grādā. Tas pastiprināti aktivizēja sadarbības un finanšu jautājumus. Ir novērojams saspringums cilvēkiem personīgajās attiecībās un īpaši uz to, kas attiecas uz finanšu resursu sadali, enerģijas apmaiņu. Uz pilnmēnesi, šoreiz Mēness aptumsumu 8.novembrī 14:02 (Rīgas laiks) ir novērojums šīs tēmas aktivizēšanās pilnbrieds. Ļoti svarīgs kļūst materiālais nodrošinājums, komforts, spēja sadarboties enerģijas apmaiņas jautājumos. Darba prasmes, kvalifikācija, iekšējais enerģijas resurss, kas sasaistīts ar veselību kā viena no aktualitātēm spējot konkurēt par dzīves ērtībām.  Zemapziņas uzstādījumu maiņa var notikt šajā laikā, lai sasniegtu jaunus izvirzītos mērķus. Ķermenis signalizē sajūtas, kad runājam par kādām lietām, vai pārskatam tās. Ieteicams ieklausīties savā ķermenī.

Šajā nedēļā var būt sajūta, ka laiks rit ļoti ātri, tas ir arī tāpēc, ka Urāns uz šo Mēness aptumsumu iesaistīts aspektos ar daudzām planētām. Var būt jaunas atskārsmes, jauni notikumi ar būtiskiem pavērsieniem. Kāds varbūt pat var izdzīvot visas savas dzīves pilnasinīgāko daļu šajās dienās. Viena daļa saskarsies ar dziļu sevis pašanalīzi, sevis meklējumiem. Jūtu spēks, dzīvīgums un dziļums šai periodā.

Valsts struktūrās var tikt pieņemti būtiski lēmumi par energoresursiem, sadarbību, tiekšanās uz jauniem resursu veidiem, finanšu ieguvumu rezultātiem. Laba spēja apjaust un pārdomāt iepriekšējās pieredzes. Iespringums saistību un pienākumu izpildē gan valstiskā mērogā, gan ģimenēs šis jautājums var būt aktuāls.

(Saturns t-kvadrāta virsotnē starp pilnmēnesi, Jupiters 30 grādā Zivīs, izjūkošs Marsa kvinkonss ar Plutonu, Marsa Neptūna kvadrāts, pilnmēness uz ass Vērsis – Skorpions, Saules pieaugošs trigons ar Neptūnu, Saules savienojums ar Venēru,..).

Šai laikā no pirmdienas līdz trešdienas pirmajai dienas pusei – var izdarīt pārdomātus un lietderīgus pirkumus. Dienu fonam raksturīga emocionālā neatlaidība, gatavība cītīgam darbam un tiekšanās sasniegt praktisku rezultātu, dzīvīgums. Der dizaina un mākslas projektiem, kas saistīti ar formu, kur nepieciešama tehniska meistarība. Jūtās ieturētība, tāds kā neveikls kautrīgums, kas var vest pie atvēsināšanās attiecībās. Attiecībās var pastāvēt aprēķins un cieņa. Var saskarties arī ar tādām personu iezīmēm kā skopums, taupīgums, materiāls aprēķins un greizsirdība, noslēgta jūtu nokaitētība. Trešdien var negaidīti mainīties redzes punkts, kāda saspringuma rezultātā, parādīties vēlme izsaukt uz diskusiju, mainīt apstākļus. (Mēness Vērsī, Venēras noslēdzošais kvadrāts ar Saturnu no Skorpiona zīmes, Saules opozīcija ar Urānu, ..)

Trešdienas pēcpusdiena un līdz pat piektdienai ieskaitot – noskaņojums uz saskarsmi un komunikāciju, informācijas ievākšanu. Dzīvīgas dienas, brīžiem uzstājīgums saskarsmē, labi der intelektuālām spēlēm. Ieteicams izvairīties no sīkas rīvēšanās. Var iesākt tādas lietas un darbības, kur nepieciešams elastīgums un kurās ir pieļaujamas izmaiņas. Var paspēt šo dienu gaitā pievērsties vairākiem darbiem un pabeigt to, kas bija atlikts. Labas dienas visa veida mācībām, kur nepieciešama psiholoģiska rakstura piepūle (piemēram sarežģītas dzīves situācijas apskats) un informācijas sistematizēšana. Vieglāka pieeja (skats uz) grūtākām lietām. Dienas labas intelektuālajai izziņai, dziļu tēmu apspriešanai, kas skar dzīves eksistenciālas vērtības pārāk tajās neiegrimstot. Atbildības jautājumi aktualizēsies vadošajām personām – ceturtdien, piektdien un sestdien. (Merkura savienojums ar Sauli, Mēness Dvīņos iet uz savienojumu ar Marsu, trešdiena – Merkura diena, Merkura kvadrāts ar Saturnu). Piektdien labi palasīt dzeju, ļauties mūzikas brīdim, vairāk var gadīties neparastas pazīšanās, var būt kādas priekšnojautas aktivizējas, kuras pavēsta par tikšanos ar kādām paziņām, vieglāk sajūtu līmenī saprast citus ar sirdi. (Vēnēras diena, Venēras trigons ar Neptūnu).

 

No sestdienas līdz nedēļas beigām svarīgi emocionālie apstākļi. Pievēršam uzmanību tam, kas veicina siltu un maigu saskarsmi. Labvēlīgs laiks priekš uzkopšanas, mazgāšanas, ūdens procedūrām, nokopšanas dārza darbiem, būt saiknē ar dabu esot ārā vai citos veidos. Jebkurus darbus ieteicams darīt labā noskaņojumā un uz pašu tīkamu darba procesu likt lielāku uzsvaru, kā uz rezultātu. Intelektuālā saskarsme vairāk intuitīva, uz nojautu pamata. Domās var būt sapņainums, spēja koncentrēties arī būs. Labs laiks, lai pasapņotu un iedzīvinātu savu iztēli, lai ieskatītos apziņas dziļākajos slāņos, pie vakariņu galda labā noskaņā uzzinātu kādu dzimtas atmiņu stāstu. Labas dienas meditācijām, aromātu terapijām. (Lielais ūdens stihijas trigons, Merkura trigons ar Neptūnu, pieaugošs ar Plutonu, pieaug. Saules trigons ar Neptūnu, ..).

Nedēļa no 7.novembra līdz 13.novembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022