Ir beigusies Saturna statika, Marss pagriežas uz retrogrādu esot aspektā ar Plutonu. Tas liecina šobrīd par aktīvu un intensīvu darbu periodu. Var būt kādi darbi, kuri paprasa lielāku piepūli un ir labi pievērsties tādiem darbiem, kur nepieciešama daudzpusīguma spēja, spēja būt mobilam, redzēt situācijas laukumu kopumā, bet ātruma darbiem trūkst līdz pat sestdienai, viss prasa piepūli, lai virzītos uz priekšu. Arī aptumsuma “koridors” no Saules aptumsuma Skorpionā līdz Mēness aptumsumam Vērsī ir laiks, kas prasa intensitāti visam ko darām un piedzīvojam. Šai laikā saskaramies katrs savā veidā ar finanšu resursu pārskatīšanu, spēju darboties ar kolektīviem resursiem un caur to atdot vēl vairāk no sevis, bet ar laiku, tas var atgriezties kā ieguvums.

Pirmdienas pirmā puse nopietnāka, grūtāk uztvert jokus, var būt saspringtāka un nebrīvāka gaisotne. Vairāk vēlme pievērsties praktiskām lietām un darbiem. Brīvāka gaisotne paliek vakara pusē. Tad vairāk ir vēlme biedroties ar draugiem un paziņām. Tomēr ar jociņiem var nebūt pārāk jautri. (Mēness vakarā maina zodiaka zīmi uz Ūdensvīru, no savienojuma ar Plutonu iet pretī savienojumam ar Saturnu. Nav uguns stihijas. Akcents uz Marsu un Plutonu). Otrdiena dinamiska, labi samērotai fiziskai ilgstošai piepūlei. Der disciplināriem darbiem. (arī Mēness un Saules augošais kvadrāts).

Trešdien pēcpusdienā pēc sajūtām emocionāli vieglāk, gaisīgāk. Pašā vakarā var iegrimt dziļās sajūtās, empātiskie cilvēki pastiprināti izjutīs apkārt valdošo noskaņojumu. Šai laikā svarīgi pievērst uzmanību mūzikai kuru klausāmies, ūdens procedūrām, kuras palīdz attīrīties, noskalot raizes, ja tādas ir, ietīties mīļākajā segā un noskatīties foršāko filmu, kura palikusi atmiņā ar labiem iespaidiem. Pievērsiet uzmanību svaigam gaisam, smaržām. Vēlams izmazgāt grīdas, un putekļus savākt ar mitru lupatiņu. Līdz pat piektdienai pastiprināts emocionālais jūtīgums. Cilvēki šajā laikā ir sensitīvāki. Tāpēc šajā laikā uzsvaru labāk likt nevis uz rezultātu, un uzsvaru uz pienākumiem, bet uz to kā veidojam savstarpējo kontaktu protot būt saprotošāki, piedodot nepilnības, vai vājības. Ja neesam sevi vai tuvākos palutinājuši, tad šai laikā to var darīt, īpaši svarīgi ir samīļot savus tuvos, klusējot apskaut. “Savējie sapratīs”. Šajā laikā uzmanīgi ar ūdens procedūrām tiem, kuri ielaiduši ilgstošas kaites un ūdens procedūras šajā gadījumā var pastiprināt pietūkumu vai saasinājumu kādai esošai kaitei. (planētas ūdens stihijās un trigonos, augošs Mēness,..)

Sestdien un svētdien vairāk parādās dzīvīgums, aktivitāte, optimisma vairāk, darbus izdodas padarīt ātrāk, īsākā laika posmā. Arī intelektuālā aktivitāte un vēlme izzināt pieaug. Nespēja būt mierā, gatavība rīkoties. Labs laiks intensīvai piepūlei, darbiem. Esam uzmanīgi steigā darot darbus, lai pasargājam sevi un citus no traumām, īpaši ar karstiem šķidrumiem. Šajā laikā ir grūtāk vienoties un sadarboties, ja nepieciešams kādas lietas pārrunāt, bet ja viss darāmais jau labu laiku ir skaidrs, tad tas ir vieglāk. (Mēness Aunā, Marsa Plutona kvinkonss, Marsa kvadrāts ar viduspunktu starp Neptūnu un Jupiteru, Merkurs savienojumā ar Sauli Skorpionā).

Nedēļa no 31.oktobra līdz 6.novembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022