Šajā nedēļā aktīviem cilvēkiem, kuri bieži, vai šad tad dodas tālākos braucienos var aktualizēties kāds brauciens uz tālāku vietu, ceļojums. Pedagogiem var aktualizēties, kāds jauns virziens, kurā viņi vēlas iesaistīties vai iesaistīt savus audzēkņus, studentus. Laba nedēļa tiem, kuri mācās un plāno paplašināt savas zināšanas. Iespējams, tas ir kas tāds, ko esat jau iepriekš nodomājis vai vēlējies realizēt. (Jupiters ieiet 1 grādā Aunā ar retrogrādu kustību).

Visi jautājumi, kas saistīti ar valsts iestādēm saskaņošanu un atļauju saņemšanu šai laikā virzās pavisam nesteidzīgi, vai droši varam teikt, ka lēni. (Saturna statika).

Pirmdiena dinamiska, emocionāla. Var būt spontānas emocionālas reakcijas, paaugstināta un saasināta vajadzība pēc drošības, aizsardzības. Var būt paaugstināta traumu un avāriju bīstamība. Sirds līmeņa attiecībās var būt gan ļoti tuvas un aktīvi pozitīvas gan asas attiecību izpausmes. Notikumi notiek ātri un dinamiski. Var palīdzēt intuīcija, ja vien tā nav emocionāli pārsātināta. Labi šajā dienā būt pie dabas, iziet kādas pastaigu takas, vai darboties dārza darbos. (Saules savienojums ar Venēru T-kvadrāta virsotnē starp Mēness un Plutona opozīciju, izjūkošs Marsa un Neptūna kvadrāts, pieaug Saules un Plutona kvadratūra, Dilstošā ceturkšņa iestāšanās starp Mēnesi un Sauli. Kardinālo zīmju akcents, Mēness trigons ar Neptūnu).

Otrdiena un trešdiena ir enerģiski aktīvas dienas, labas priekš pašdemonstrācijas, radošās pašizpausmes. Aktīvas un siltas izpausmes iespējamas mīlestībā, radošumā, spēlēs, mākslā. Var izdoties veiksmīgi kaut ko reprezentēt  vai pārstāvēt. Viegli saskaņot pieprasījumu ar piedāvājumu. Viegli paust jūtas un izteikt tās atrodot savstarpējo saskaņu. Var būt arī ieskanās attiecībās, kāda uzstājīga vai nepiekāpīga nots. Var labi izdoties radīt reprezentatīvus pārsteigumus, saviļņot, iegūt atklātas emocijas, izraisīt atgriezenisko saiti. Pie stūres esot jābūt uzmanīgam, var būt no rītiem uz asfalta apledojums. Starp vadošām personām un autoritātēm var būt pastiprināta cīņa ietekmes jautājumu salāgošanā. (Marss veido pieaugošu kvinkonsu ar Plutonu, Marsa trigons ar Venēras un Saules Savienojumu Svaros, Saules un Plutona kvadratūra, Mēness no rīta otrdien jau Lauvā un līdz trešdienas vakaram, ..).

Ceturtdien var būt manāma pastiprināta tiekšanās vēlamo iegūt ar ietekmes izrādīšanu. Jūtās var uzsisties kaislīgums un aktivizēties “liktenīgo attiecību” jautājumu risināšana, grūti emocionālajā plānā iegūt apmierinājumu, sajūtas silda nokaitētas ogles, kas var būt dažādu iemeslu pēc. Svarīga ir liela resursu izvērtēšana. Liela nepieciešamība sublimēt iekšējo enerģiju, kas var veicināt intensīvu radošo realizāciju piemēram mākslā. Svarīgi tomēr būs panākt saskaņu un harmoniju, iegūt simpātijas un atsaucību savām idejām. Vakarā enerģijas mainās, paliek piezemētākas, nosvērtākas. Vairāk uzsvars uz racionālo un vēlme visu padarīt akurāti. Gatavība pievērsties ikdienas darbiem pārdomāti. (…, Venēras kvadrāts ar Plutonu, vakarā Mēness Jaunavā, ..)

Piektdiena un sestdiena labas intelektuālajam darbam, kur nepieciešama uzmanība, kādu lietu sakārtošana un saskaņošana. Var pievērst uzmanību savai veselībai, veikt kādas pārbaudes, saplānot kādu veselības diētu. Tāpat arī labas dienas, lai piemēram veiktu tehnisko apkopi auto vai kādai citai iekārtai. Labs laiks lai iztīrītu kādu garāžu, vai drēbju skapi, un sakārtotu nepieciešamo un izmestu lieko. Ļoti labas dienas priekš ražas novākšanas uzglabāšanai. Ja salnas vēl jūsu galā nav skārušas ābolus, tad ir vērts nolasīt kādu kastīti un nolikt to glabāšanā.

Setdienā ir palikušas trīs dienas līdz Saules aptumsumam Skorpiona zodiaka zīmē 3 grādā, (kas būs kopā ar Venēru, izjūkošā kvadratūras aspektā ar Plutonu, izjūkošā kvinkonsā ar Jupiteru). Šai laikā var izjust jau aptumsuma ietekmi. Visas dzīvās būtnes var būt nemierīgākas un vairāk var būt aktuāla finanšu un resursu situācija. Finanšu lēmumus šajā laikā ieteicams veikt pārdomāti, jo tiem var būt tālejošas sekas vismaz uz pusgadu vai pat pusotru gadu, vai arī ieteicams atlikt šos jautājumus uz kādu nedēļu vai pat mēnesi, ja tie nav steidzami, tā iemesla pēc, lai izvairītos no kādiem notikumiem, kurus iepriekš pārsteidzīguma dēļ, nebij iespējams paredzēt.

 

Svētdien ieteicams sevi un piederīgos nenoslogot ar jauniem darbiem. Vairāk ieteicams atpūsties, jo visdrīzāk viena daļa izjutīs nogurumu un nespēku, kas ir raksturīgs vecā mēnesī pirms jaunmēness. Atpūta ir ļoti nepieciešama, lai jauno jaunmēness ciklu jūs varētu uzsākt ar jauniem spēkiem nākamās nedēļas otrajā pusē. Arī enerģijas mainās, pastiprinās jūtīgums un intravertums. Turpmāk līdz 15.novembirm ieskaitot būs grūtāk cilvēkiem atvērties siltai un atklātai saskarsmei, bet pastiprināsies jūtu dziļums un intensitāte. (Saule maina zīmi ieejot Skorpionā, Venēras ingresija Skorpionā, vecs Mēness Svaros).

Nedēļa no 17.oktobra līdz 23.oktobrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022