Pirmdiena ir piemērota aktīvam darbam, var labi paveikt to, kur nepieciešams koncentrēts piegājiens. Šīs tuvākās dienas gan pagājušajā nedēļā, gan arī pirmdienā un visu šo nedēļu nav paredzētas periodam, kad nebūtu ko darīt. Šis ir laiks, kas prasa daudz aktivitātes un piepūles. Iesaistīšanos dažādos darbos un realizāciju. (Pilnmēness Aunā, ..)  Pirmdien – otrdien mainās komunikācijas veids, saskarsme paliek vieglāka, raitāka, kopumā aktīvāks un atvērtāks komunikācijas process. Vairāk tiek pievērsta uzmanība tam vai patīk šī informācija – tad to atvērtāk uztver, vai, ja šī informācija nepatīk, personīgi sev neder, tad tā tiek atgrūsta. Līdz ceturtdienai ieskaitot plāni var būt lielāki, kā tos iespējams aptvert. Var būt lielāki solījumi, kā to realizācija. Labi šajā laikā izskatīt tālejošus mērķus, izvirzīt tos, vairākiem gadiem uz priekšu, ar iespēju tos pārskatīt pēc vajadzības priekšdienās, lai piemērotu tiem labāku ievirzi realizācijā.

No otrdienas līdz trešdienai ieskaitot labs laiks jebkuriem mājas darbiem, jo ir emocionālā neatlaidība, iespējams iegūt emocionālu nosvērtību nodarbojoties ar praktiskām lietām, kas orientētas uz rezultātu. Ja ievēro cieņu vienam pret otru, tad var panākt saskaņu. Labvēlīgs laiks dažādiem rokdarbiem, kas saistīti ar skaistām lietām. Droši var pagatavot sātīgas ēdienreizes un tās labāk tiks uzsūktas un pārstrādātas. Labs laiks darbam ar formu. (Mēness Vērsī, ..)

Labs laiks pirkumiem, sadarbībai, līgumu saskaņošanai, līgumu noslēgšanai līdz pat piektdienai ieskaitot. (Merkura opozīcija ar Jupiteru, Merkura ingresija Svaros, Mēness ieiet trešajā fāzē. Aktīvo zodiaka zīmju piepildījums, Plutona statika, Otrdien agri Mēness ingresija Vērsī, Venēra Svaros un abām ar Sauli pieaugošs trigons ar Saturnu Ūdensvīrā).

Visu šo nedēļu fonā var būt tāda kā paaugstināta nervozitāte nemiers. Brīžam var pacelties kādas emocionālas vēlmes no dvēseles dzīlēm, kuras grūti saskaņot ar pastāvošo režīmu vai kārtību, vai paša ikdienas ritmu. Cilvēks var pielikt vairāk pūļu šai laikā, lai apzinātos plašākus notiekošos procesus savā dzīvē. Uzmanīties no konfrontācijām un apmāna neskaidros jautājumos, kuros daudz kas netiek atklāts līdz galam, un piedāvā kaut ko pārāk vispārināti, vai neizskaidrojot konkrēti. Var būt saskaršanās ar manipulācijām par to, kas ir taisnīgi vai, kas kam pienākas un uz kāda pamata. (Marsa un Neptūna kvadrāts, Saules kvinkonss ar Neptūnu, Svaru un Saturna akcents).

Ceturtdiena un piektdiena ir ļoti aktīvas un harmoniskas priekš dinamiskas intelektuālu jautājumu risināšanas, priekš dažādiem īsiem pārbraucieniem. Šajās dienās var ieplānot vairākas tikšanās. Labi var padoties izrunāt daudzus un dažādus jautājumus veidojot daudzus kontaktus. Vislabāk tas varētu būt nelielās kompānijās vai pārrunājot divatā. Šajās dienās cilvēki parasti neaizvainojas, jo uztver informāciju raiti un viegli, vairāk atvērti kam jaunam un plašākam skatījumam uz notiekošo. Arī atbildīgāka pieeja lietām šai laikā parādās. Jūtu sfērā iegūstama harmonija starp emocionālo un nepieciešamo. (lielais gaisa stihijas trigons starp vairākām planētām, Venēras Saturna trigons, Mēness Dvīņos).

No sestdienas sākas Saturna statika līdz pat 30.10.2022. ieskaitot, ar kulmināciju 23.10.2022. tas nozīmē, ka visi darbi, kas saistīti ar valsts iestādēm, kur izejams birokrātiskais ceļš – kavēsies, noritēs lēni jebkuras dokumentu kārtošanas, šai laikā vienkārši nepieciešams vairāk pacietības. Vai arī ieplānojiet tāda veida darbus pēc oktobra beigām, kad tie noritēs bez kavēšanās. Būvniecības darbi, kas saistīti ar struktūru arī varētu palēnināties, paprasīt lielāku laika apjomu, kā parasti. Kādu nojauktu struktūru atjaunošana var noritēt ļoti lēni, vai pat likties, ka tā ir apstājusies. (Saturna kvadrāts ar Urānu).

 

Sestdienas vakars un svētdiena arī aktīvas dienas, lai darbotos un paveiktu vairākas lietas ģimenes un sirdslietu jautājumos, tomēr šeit ir jābūt ar emocionāli saudzīgu savstarpējo attieksmi. Ļoti svarīga ir emocionālā noskaņa, nepieciešamība pēc siltas un maigas saskarsmes. Labi būt aktīvos darbos esot dabā – vai tie būtu dārza darbi, vai izbrauciens pie dabas. Labāk neveikt šais dienās darbus, kur nepieciešama sausa un stinga attieksme. Svarīgāka šajās dienās būs emocionālā pieeja. Tai ir jābūt siltai un saudzējošai, dvēseli sildošai, tad tā nomierinās un harmonizēs padarot šīs dienas jaukākas vai pat ļoti jaukas un mīļas.

Nedēļa no 10.oktobra līdz 16.oktobrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022