Jauniegūtie vēlēšanu rezultāti varētu nostabilizēties pēc trešdienas. Kopumā nav izslēdzams, ka šī valdība varētu arī nepastāvēt pilnus četrus gadus sakarā ar to, ka ievēlēta uz retrogrādu Merkuru un Saturna un Urāna kvadratūru. Tas nozīmē, ka tās pastāvēšana vai darbība var tikt pārskatīta jau nākamā gada pavasarī. (Urāna atgriezšanās, Plutona ingresija Urāna pārvaldījumā un kvintils pret Urānu, arī Saturns būs mainījis zodiaka zīmi, Saules aptumsums 30 grādā Aunā aprīlī).

Pirmdien, otrdien un trešdien emocionālais fons atvēsināts. Mazāka vēlme veidot plašus kontaktus, vairāk tikai savējo lokā. Labs laiks, lai savestu kārtībā savas lietas, pievērstos profesionālajam darbam. Pirmajā plānā izvirzās pienākums un atbildība. Ir enerģijas un spēku pieplūdums visu nedēļu. Pirmdiena aktīva. (Mēness caur Mežāzi iet uz Plutonu un tad uz Saturnu Ūdensvīrā, aug.kv. kardinālās zod.zīmes).

2.oktobra svētdienā bija Merkura statika, un pirmdienas rītā tā jau beidzas, kā arī Merkurs sāk attālināties no opozīcijas ar Neptūnu, tas liecina par to, ka mazināsies pārpratumi un iesākas ļoti labs periods priekš intelektuālā darba. Īpaši labvēlīgas intelektuālai aktivitātei ar izmeklēšanas un izzināšanas tendenci trešdiena un piektdiena. Kopumā laba nedēļa dažādiem pirkumiem.

Otrdiena vairāk piemērota dažādiem rīcības scenāriju izmēģinājumiem, dažādu darbu veikšanai, var tikt pārbaudītas manevrēšanas prasmes gan fiziskajā plānā, gan intelektuālajā sfērā, var būt rīvēšanās, iziešana uz konfliktu. Tiem, kam bieži gadās traumas un/vai konflikti veicot asas vārdu pārmaiņas – ieteicams otrdien būt uzmanīgākiem.

Ceturtdienas otrā dienas puse, piektdiena un sestdiena līdz vakara pusei ir sensitīvākas. Psihe šajā laikā ir ļoti jūtīga. Šīs dienas ir labas priekš klasiskās mākslas, mūzikas, atpūtas pie dabas, bet pie ūdeņiem ieteicams būt uzmanīgiem, kā arī ārstniecība ielaistām kaitēm ar ūdens procedūrām šai laikā var dot saasinājumu. Var uzturā pagatavot kaut ko no jūras produktiem, var būt zupas. Svarīgi ir tas, ka ēdiens pagatavots ar mīlestību, svarīgi ir radīt sev apkārt un tuvākajiem labu noskaņojumu. Piektdien īpaši svarīgi izdarīt personīgo izvēli, vajadzība pēc saskaņas un harmonijas personīgajās attiecībās. Jūtu spilgtums pieaug. Šajā laikā var iegādāties/apmeklēt kaut ko labu, skaistu, izsmalcinātu savas vai tuvāko dvēseles iepriecināšanai. Vārdi šajā laikā var būt dziļi trāpīgi gan dziednieciskā nozīmē, gan atstājot nemieru dvēselē. (augošs Mēness Zivīs, iet uz Neptūnu, Jupiteru, akcentēs sestdienas rītā Marsa un Neptūna kvadratūru, Venēra Svaros iet uz Sauli, Merkura trigons ar Plutonu).

 

Sestdienas vakars un svētdiena. Daudz enerģijas, var uzsākt lietas, kuras arī šajās pat dienās var ātri pabeigt. Emociju pietiks kādam jaudīgam izrāvienam. Nav piemērotas dienas mierā nosēdēšanai. Ieteicams būt aktīviem, lai no nepietiekamas slodzes nerastos lieki konflikti. Ģimenes atmosfērā var būt vētrainas emociju izlādes. Labs var būt darbs pie malkas, rakšana, citas slodzes. Dzīvīgs darbs vai aktīvi atpūtas pārgājieni šeit būs tieši laikā. Ar asiem priekšmetiem ieteicams būt uzmanīgiem, jo šeit var traucēt impulsivitāte un straujums. Piemēram neaplieties ar ko karstu. Emocionālais fons šajās dienās silts, var būt tiešu jūtu paušana, vēlme kaut ko solīt. Nav ieteicams sasteigt lietas un solīt citu vietā. (Marsa kvadrāts ar Neptūnu, pilnmēness Aunā, Plutona statika, Merkurs tuvojas opozīcijai ar Jupiteru).

Nedēļa no 3.oktobra līdz 9.oktobrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022