Plutona statika, ar kulmināciju 8.oktobrī, bet statikas noslēgums 23.oktobrī. Katram individuālajā horoskopā aktivizēs Plutona pārvaldītās tēmas, kurā horoskopa mājā tas atrodas un kuras pārvalda – tajā sfērās būs notikumi. Kopējā notikumu fonā tas pastiprina varas, mobilizēšanās jautājumus ar intensīvu cīņu dalot ietekmes sfēras un tādejādi pārbaudot to, kas ir novecojis un nefunkcionē un liek tam pilnībā nobrukt vai kļūt manāmam tam, kas jāmaina, jo netur tam paredzēto slodzi.

Pirmdiena iezīmēs tematiku uz visu Saules un Mēness ciklu tekošajam mēnesim. Tas skar vairāku veidu attiecības: starp pretējo dzimumu, starp sadarbības partneriem, starp draugiem, starp diskusiju dalībniekiem, starp konkurentiem. Attiecības var veidoties dziļas un saturīgas pēc savas attiecīgās tēmas būtības. Lai gan spējai sadarboties, simpātijai, spējai patikt, mīlēt un būt patiktam, mīlētam, un tamlīdzīgi, ir nozīme, tomēr uzsvars uz racionālo, uz pārdomātiem lēmumiem veidojot kontaktu ar otru. Var tikt pārskatīts kāds no šiem attiecību veidiem šajā periodā, vai jaunizveidotās attiecības šajās dienās var tikt pārskatītas vēlāk. Jaunmēness diena ir ļoti piemērota, lai domās vai uz papīra saplānotu jauno Mēness ciklu ar realizējamajiem plāniem. Atstājiet vietu savos plānos, ka procesa gaitā tie tomēr var būt vēl koriģējami.

Pirmdien un otrdien var būt manāma vairāk raksturīga izrādīšanās, var tikt solīts vairāk, kā ir iespējas realizēt savus solījumus. Tā būs viena arī no šī lunārā mēneša fona iezīmēm. (Jaunmēness Svaros opozīcija ar Jupiteru un Savienojums ar Merkuru un Venēru, Merkurs retr. iet uz sav. ar Venēru un abi veido pieaugošu trigonu ar statisku Plutonu, jaunmēness pusotrkvadrāts ar Urānu Vērsī). Tomēr reālus sadarbības līgumus, apstiprināt projektus (jau labi zināmās jomās, vai tādus, kur kādas tēmas zināms, ka tās tiks pārskatītas pēc neilga laika posma atkārtoti) labāk noslēgt piektdienā un nav vēlams ātrāk par ceturtdienu.

No trešdienas pamazām būs izjūtams vairāk spēku pieplūdums un vieglāk atveseļoties, tiem, kas apslimuši. Trešdiena un ceturtdiena emocionāli nemierīgākas, īpaši maziem bērniem, dzīvniekiem, vai jūtīgākiem cilvēkiem. Varbūt kādas nopietnas tēmas tiks izskatītas resursu un sadarbības jautājumos ar padziļinātu ieskatīšanos un analīzi. Labas dienas priekš intelektuālām aktivitātēm ar izzinošu raksturu, vai izskatot krīžu jautājumus ar racionālu pieeju, atklājot lietu būtību. Labi pārskatīt finanšu plānus un apzināt resursu pieejamību, meklēt efektīvāku līdzekļu pielietojumu, un tamlīdzīgi. Labs laiks plānveida darbībām, gribas spēku var izmantot saprātīgi. Noturība stresa situācijās. Var kaut ko pārbūvēt, pārveidot kādu konstrukciju. Ceturtdien var būt kādas pārmaiņas attiecībās vai var izveidoties jauni kontakti, kas var būt labvēlīgi, ar pretimnākšanu, iespēju uz sadarbību. (retrogrāds Merkurs trigonā ar Plutonu, Mēness Skorpionā, Venēra kritiskajā grādā, maina zīmi ceturtdien uz spēka vietu Svaros, Marsa trigons ar Saturnu).

Piektdienā sievišķajam dzimumam var būt vēlme vairāk saņemt uzmanību, un tāds kā kaprīzums ar paaugstinātām ambīcijām var izpausties, manāma neapmierinātība, var būt ar to, kas iegūts. Vēlme pēc kaut kā izsmalcinātāka, labāka. Morāles un ētikas jautājumi sadarbības procesos aktualizējas un ir grūtāk savienojami. Pamatots tas viss, vai nē, tas atkarīgs no katras situācijas individuāli. Piektdiena un sestdiena ir labas priekš mākslas un kultūras pasākumu apmeklēšanas kopā ar paziņām, draugiem. (Venēras diena, Venēras pieaugoša opozīcija ar Jupiteru un pieaug.savienojums ar Sauli).

Paredzams, ka sestdien 1.oktobrī vēlētāji būs aktīvi. Savas balsis var dot par tām tēmām, kur skarti viņiem svarīgi risinājumi ideoloģiskajos, pedagoģiskajos un ar ārzemēm saistītajos jautājumos. Aktuāla arī būs tēma par drošību un stabilitāti, bet jauna veida, ne tādu kāda tiek piedāvāta pašreiz. Tāpat arī ģimenes jēdziena nostiprināšana šeit var būt būtiska nozīme izdarot balsojumu. Kopumā liela tiekšanās pēc izmaiņām pastāvošajā kārtībā, nevarēs pastāvēt bijušās pozīcijas nemainot savu nostāju. Būs arī vēlētāju daļa, kuri izdarīs izvēli par sev izdevīgām partijām un balsojumu pēc patikšanas principa. (Augošs Mēness, Saturna kvadratūra ar Urānu, Saturna diena, Mēness Strēlniekā harm.aspektos ar Satunu, Venēra Svaros iet uz savienojumu ar Sauli). Visticamāk liela balsu daļa var tikt atdota par tām personām, kuras jau ir bijušas politikā, tāpēc vislabāk varētu iet tām partijām, kurās ir politiķi, kas jau iepriekš bijuši saistīti ar politisko darbību. Šajā laikā ir jāuzmanās ar kļūdainu balsu skaitīšanu, vai mēģināšanu manipulēt ar balsu skaitu. Tāpēc skaitīšanas rezultātus ieteicams nesasteigt, bet pārskatīt, un patiesākie rezultāti var parādīties vēlāk. (Merkurs retrogrāds un opozīcijā ar Neptūnu).

 

Svētdiena emocionālajā plānā ieturētāka diena, skatāmies uz lietām un notikumiem ar nopietnību, labi savest kārtībā saimniecībā veicamos darbus, jo vēlme darboties šajā laikā pieaug un labi var izdarīt darbus raiti. Šai dienā īpaši nav ieteicami nekādi pirkumi, kuriem ir jābūt funkcionāliem, vienmēr atrodamiem pa rokai, praktiskiem un saimniecībā vai kur citur ikdienā lietojamiem. Kopumā arī šajā nedēļā nav ieteicams iegādāties telefonus, datorus, multifunkcionālas iekārtas, diagnosticējošo aparatūru un tamlīdzīgi. To varēs darīt jaunajā oktobra nedēļā sākot no 4.oktobra. (Merkura statika, Mēness Mežāzī, Merkura opozīcija ar Neptūnu, Mēness iet uz kvadratūru ar Sauli).

Nedēļa no 26.septembra līdz 2.oktobrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022