Pirmdiena un otrdiena vēl ir ar diezgan paaugstinātu jūtīgumu. Var būt vairāk aktivitātes uz emocionāla pamata. Nepieciešamība pēc silta emocionāla fona gan ģimenes attiecībās, gan saskarsmē, kur iesaistītas emocijas. Ieteicams pievērst uzmanību pašsajūtai un noskaņojumam, neuzņemties negācijas no malas un pašam pārāk sakāpināti nereaģēt uz notikumiem vai reakcijām, kas var būt pārspīlētas. Šai laikā arī vieglāk pārveidot emocionālo stāvokli, ja arī uzjundījušās kādas atmiņas vai asociācijas, kuras ir netīkamas, var uz tām paskatīties no jauna un pārvarēt traumatiskos brīžus, ieraudzīt situācijas citādāk un iet uz priekšu. Labi priekš cilvēkiem ar stipru un noturīgu gribasspēku, viņiem būs vieglāk panākt savu neatlaidīgi virzoties visam pāri.

Ieteicams nemēģināt risināt konfliktus ar pagājušās nedēļas vidū / otrajā pusē jaunajām iegūtajām paziņām, jo šīs attiecības var tikai saspīlēties. Viegli aizvainoties un liela pārpratumu iespējamība. Visticamāk tām nebūs saprātīgas perspektīvas. Visa šī nedēļa ir tāda, kas var parādīt vilšanos kādos sakaros, attiecībās, norunās vai nu uzreiz, vai vēlāk par šo periodu. Vairāk arī kritikas pret otru, kas var tikt pamanīta vai arī izteikta. Tomēr nesteidzieties šādas attiecības uzreiz saraut, jo kaut kāda situācijas daļa var pavērsties citādāk un var risināties savādāk nedaudz vēlāk.

Var būt grūtāk izgulēties dēļ paaugstinātā jūtīguma un nemierpilnas enerģijas. (Saules izjūkoša opozīcija ar Neptūnu, Merkura un Jupitera pieaugoša opozīcija, Saules un Marsa nonagons, Mēness Vēzī, Merkura un Saturna pusotrkvadrāts, Saules trigons ar Plutonu, retrogrāds Merkurs Svaros, dilstoša Mēness fāze, Venēra Jaunavā).

Jaunais mācību materiāls tiek uztverts lēnāk un tam traucē arī izkliedētība. Tā tas būs šajā nedēļā līdz piektdienai. Šajā rudenīgajā periodā var saasināties hroniskas slimības, un slimības uz nervu pamata. (Saturna un Urāna kvadrāts) un paaugstināties infekciju saslimšanas risks (Saules opozīcija ar Neptūnu un dilstoša Mēness fāze, Venēras trigons ar Urānu).

Trešdiena un ceturtdiena ir piemērotas dienas, lai veidotu siltāku saskarsmi ar tuvākajiem, mēģinātu izpaust un parādīt savu radošumu nelielā uzmanības lokā. Derēs, lai padarītu darbus, kuriem sen nav pieticis laika un tie ir bijuši atlikti. Labi priekš grūtu darbu veikšanas, kur nepieciešama piepūle, pacietība, atbildība. Šai laikā samērā laba noturība stresa situācijās. (Mēness Lauvā, izjūkošs Saules un Plutona trigons, pieaugošs Marsa un Saturna trigons, Venēra un Saule Jaunavā).

Piektdiena ļoti laba priekš intelektuālās aktivitātes, radošas izteikšanās vai kādas idejas izklāsta. Dienas pirmā puse līdz pusdienas laikam var dot nepietiekamu spēju saorientēties, paaugstinātu nervu uzbudināmību, nemieru, tādu kā nenosvērtību, lai izdarītu izvēles, pieņemtu lēmumus, vai arī tam var tikt veltīts daudz enerģijas. Var veidoties jauni sakari, jauna informācijas apmaiņa.

Jau dienas otrajā pusē jābūt skaidram par darāmo, paveicamo un viegli atrasts praktisku pieeju darbā ar informāciju, mācībās, kontaktos, tirdzniecības sakaros, transporta jautājumos. Lai gan Merkurs joprojām retrogrāds, tomēr tā savienojums ar Sauli un ieiešana savā pārvaldījuma zodiaka zīmē Jaunavā dod labu periodu intelektuālam darbam līdz pat mēneša beigām. Mazinās arī paaugstinātais jūtīgums, un vairāk pastiprinās praktiska pieeja lietām un to risināšanā. (Saule ieiet Svaros, Saules savienojums ar Merkuru, Merkura ingresija Jaunavā iet aspekts pretī Plutonam, ap 11:00 Mēness ieiet Jaunavā).

No sestdienas sākas Plutona statika, kas pieaug līdz 8.oktobrim un pakāpeniski atlaižot ilgst līdz 23.oktobrim, tas ir periods, kad aktivizējas pastiprināta vajadzība darboties, rīkoties un ir grūti atslābt. Ja šajā laikā ir jūtams nogurums, tad labāk ir izvēlēties tieši fizisku aktivitāti, nevis pagulēšanu. Fiziskā piepūle dos labāku rezultātu možuma uzturēšanā. Šis ir arī laiks, kad notiek pārkārtošanās kam jaunam un vecais aiziet.

Sestdien un svētdien var būt nedaudz pazemināts enerģijas līmenis. Labi parūpēties par savu veselību, ievērot mērenu darba režīmu un nepārslogot sevi un piederīgos veicamajos darbos. Vērts pievērst uzmanību savai veselībai. Noskaņojums uzmanīgi veikt savus ikdienas darbus un pienākumus. Labs laiks, lai mājsaimniecībā ieviestu tīrību un kārtību. Ļoti labi jebkuriem dārza darbiem, kas ir priekš ražas novākšanas un sagatavošanas uzglabāšanai ilgākam laikam.

Gatavojot ēdienreizes – ieteicams izvēlēties uztura produktus, kas viegli pārstrādājas organismā. Labi būs kādas putras, atslodzes dienas ieteicamas līdz nākamās nedēļas otrdienai, kad izvairāmies no trekna un pārāk sātīga ēdiena. Var šīs dažas dienas iztikt arī ar minimālu ēdienreižu skaitu un pārtikas daudzumu, jo tas nāks par labu.

Sarunas vai izziņa šajā laikā var izveidoties par eksistenciāli dziļām tēmām, intīmajiem sakariem pastiprinātā nozīme attiecībās. Var piedzīvot garīgā plānā pārmaiņas attiecībās. Vieglāk saprast iemeslus ārējām izpausmēm. Laba spēja koncentrēties, gan intelektuāli, gan emocionāli. Labi priekš izmeklēšanas un zinātniskajiem darbiem, okulto zināšanu apgūšanai.

(vecs Mēness, pieaug Merkura un Venēras trigons ar Plutonu, Mēness Jaunavā, pieaugošs Marsa trigons ar Saturnu, izjūkoša Venēras opozīcija ar Neptūnu).

 

Jaunmēness iestājas pirmdien 26.09.2022. 00:54 Svaros 3 grādā. 

Nedēļa no 19.septembrim līdz 25.septembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022