Visu septembra mēnesi turpmāk ir labi pārskatīt iepriekš iesāktos darbus, saremontēt no senajām lietām to, kas ilgu laiku nebija remontēts, atjaunots, sakārtots. Labi veikt šķirošanas darbus, sakārtot informāciju ievadot to datu bāzēs, uzmanība jāpievērš tam, ka var būt vairāk neuzmanības kļūdu, bet ja darām jau iepriekš labi zināmu darbu, tad kā reiz var ieviest korekcijas.

Pirmdiena piemērota tam, lai būtu kustībā, būt gatavam darboties, labi ir izdarīt lietas, kuras var pa dienu iesākt un pabeigt. Var gadīties saskarties ar nestandarta situācijām, kur nepieciešama radoša gribasspēka izpausme. (Mēness Aunā un no sekstila ar Marsu uz kvadratūru ar Plutonu, Venēra Jaunavā recepsijā ar Merkuru Svaros, Saules trigons ar Urānu).

Otrdienas rīts var būt nemierpilnāks, iekšējās enerģijas līmenis var būt tāds kurš gaida piemērotu brīdi izpausties uz āru. Ja nevajag, tad lieku reizi “aiz ūsām neraustam”. Impulss var būt straujš un spēcīgs, bet ne ilglaicīgs. (Mēness Aunā kvadratūrā ar Plutonu un puskvadrāts ar Marsu vienlaicīgi).

Otrdienas otrajā pusē varat uzsākt darbus, kas saistīti ar dārza nokopšanu un sagatavošanu vēlajam rudenim. Var vākt ražu no dārza uzglabāšanai ilgākam laikam uz priekšdienām. Labākās dienas tam šajā nedēļa ir no otrdienas līdz sestdienai ieskaitot.

Trešdiena un ceturtdiena labas priekš sadzīviskiem un ikdienišķiem pirkumiem. Uzsvars ir uz visu lietu praktisko pusi. Var sevi un tuviniekus palutināt ar labu un sātīgu virtuvi. Var mēģināt pagatavot kaut ko skaistu vai interesantu savām rokām, var izdoties būt orģinālam strādājot ar formu (māls, grebšana, mozaīkas, papīrs, ..). Var arī nodarboties ar restaurācijas darbiem, priekš kaut kā ilglaicīga. Kāds var pārkārtot garāžu un pārskatīt mantu lietderību. Bet ar mantu izmešanu pārāk nesasteigt, jo var gadīties izmest ko tādu, ko vēlāk var ievajadzēties. (Mēness Vērsī, 5 planētas zemes stihijā harmoniski izvietotas, Saules un Urāna pieaugošs trigons, retrogrāds Merkurs, dilstoša Mēness fāze).

Piektdien attiecībās ar pretējo dzimumu var būt pastiprināta intelektuāla aktivitāte, un tāda kā rīvēšanās par sieviešu un vīriešu tēmu, domāšanu, uzskatiem, vai veicamo darbu kārtību. Ja protat viegli mainīt tematiku, kas šai dienā var labi padoties, tad varat gan apiet asākas situācijas, gan arī paspēt pieskarties vairākām tēmām. Var būt arī tāds kā sapņainums, jūtīgums, pastiprināta mēģināšana sevi izzināt un izprast. Var būt arī lielāka izkliedētība un vēlme aizplūst kādos sajūtu stāvokļos caur vīrakiem, eļļām, ūdens procedūrām, vīna glāzi,.. Jāuzmanās tiem, kas aizplūst pārmērībās un kaitīgos procesos priekš ķermeņa. Tieši piektdien līdz pusdienas laikam var būt vieglāk risināt saskarsmi starp pedagogu un skolnieku. Piektdienas vakars, ja dodaties uz randiņu, var izdoties diezgan interesants, pat ja tas neritēs gludi. Piektdiena un sestdiena ir vairāk dzīvīguma, kustīguma piepildītas. Ļoti labas dienas, lai mācībās kaut ko atkārtotu vai mēģinātu apgūt no jauna.

Sestdien īpaši var būt manāma cīņa starp konservatīvo un radikālo, kas jau kādu laiku pastāv. Pieaug protests pret pastāvošo kārtību no vienas puses un no otras puses tiekšanās saglabāt esošo kārtību. Diezgan nesamierināmas pozīcijas. Ja tiek pārāk noraidītas jebkuras izmaiņas, tad var būt tā, ka nevarēs saglabāt stabilas pozīcijas, negaidīti tās var sašķobīties. Kā arī, ja tiek piedāvātas straujas izmaiņas, tad panākumu var nebūt, jo var pietrūkt prakses un pieredzes.

No piektdienas līdz svētdienai dienas aktīvas, kad tiek meklēti alternatīvi risinājumi, izskatīti jautājumi kā kārtot lietas. Var paspēt daudzas sīkas lietas un daudzus sīkus darbiņus izdarīt. Var būt vairāki īsi pārbarucieni, tikšanās, darīšanas. Vairāk intelektuāls raksturs šīm dienām. Piemēram mācību, sakaru, tirdzniecības, transporta, piedāvājuma un pieprasījuma tematika.

 

Svētdienu – Saules dienu labi veltīt mājai un ģimenes attiecībām. Ēdienkartē labi iederēsies zupas, sulīgi augļi, dārzeņi. Var gatavot limonādes, ogu dzērienus. Emocionālie apstākļi ir ļoti svarīgi. Var pastiprināti izjust nepieciešamību pēc maiguma un iejūtīguma saskarsmē. Darot darbus liekam uzsvaru ne tik daudz uz izdevīgumu, kā uz noskaņojumu, pašu darba procesu, lai tas noritētu silti un labvēlīgi. Var veikt nelielus, nebūtiskus pirkumus, kas silda dvēseli. Labvēlīgi atpūtai pie dabas, ūdens procedūrām. Šai laikā ir laba spēja koncentrēties un atjaunot savā dzīvē esošo kārtību ienesot tajā izmaiņas. Vieglāk iegūt pārliecību par saviem spēkiem un gūt panākumus savas gribas realizācijā. Noder kādam arī tādas prakses kā joga. (Mēness Vēzī, Saule pieaugošā trigonā ar Plutonu, Saulei izjūkoša opozīcija ar Neptūnu).

Nedēļa no 12.septembra līdz 18.septembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022