Karaliene Elizabete II, tautā mīļi saukta arī par Lilibeti, vairāk pildīja reprezentatīvās funkcijas, pārstāvot Apvienoto Karalisti un tās aizjūras domīnijas ārzemēs un dažādās pieņemšanās. Viņai bija arī pilnvaras nominēt premjerministru un ministru.

“Elizabete II savas dzīves laikā bija izkopusi valsts reprezentācijas prasmi līdz perfekcijai.” Tā par karalieni Elizabeti izteikusies Vaira Vīķe Freiberga. 2006.gadā Elizabete II viesojās Latvijā.

Pēc dzimšanas kartes viņai ir ļoti labas spējas prast ieturēt sevi sabiedrībā atbilstoši prasībām, kuras nosaka dzimtā vecāki vai ietekmīgas valsts pārvaldes personas. (Saturns ASC pārvaldnieks uz MC un sekstilā ar ASC, Jupiters 1.m, Marss 1.m otrā zīme). Viņai mamma nodzīvoja līdz 2002.gadam un nomira 101 gada vecumā.

Elizabete II spēj sevī nest mieru un nosvērtību un atbildīgi sevi pasniegt ar pašcieņu, būt aizbildnieciska par citiem. Ārēji diezgan vienkārša, bet iekšēji svarīga atzinības un cieņas iegūšana. (fiksētais enerģētiskais krusts, Jupiters 1.m, Saule 1 grāds Vērsī, Mēness Lauvā 7.m).

Spēj izteikties skaidri, saprotami un tieši par galveno. Ir svarīgi rīkoties augstāku morālo principu un likuma, kārtības vārdā. Arī laba spēja retu reizi manevrēt neveiklās situācijas. Emocionāla vajadzība atrast kompromisu, labas empātijas spējas. Diezgan patstāvīga jau no mazotnes, bet izteikti no 30 gadu vecuma posma. Sadarbošanos dzīves gaitā mācās. (Merkurs Aunā, 3.m savienojumā ar Sauli, 7.m pārv. 7.m, Marsa sav. ar Jupiteru un kvadratūra ar Saturnu, Neptūna opozīcija ar Marsu, Dienvidu Mēness Mezgls Mežāzī un savienojumā ar ASC).

Daudz spēka un enerģijas ir smēlusies tieši dzimtā, savas tautas saknēs. (4.m Vērsī, Pārvaldniece trigonā ar Plutonu ūdens stihijās, MC savienojumā ar Saturnu).

Sevis pasniegšana sabiedrībā viņai ir prasījusi daudz enerģijas un piepūles – par to liecina ASC pārvaldnieka Saturna atrašanās T-kvadratūras virsotnē un savienojumā ar MC.

Viņas vīrs Filips nomira 99 gadu vecumā 2021.gada aprīlī.

Pārmaiņas, vai notikumi dzimtā ir cieši saistīti ar viņas varas norisēm un ietekmi sabiedrībā. Gan notikumi pārvaldītajās karalistēs ietekmē viņas personīgo dzīvi, gan personīgā dzīve izraisa rezonansi un notikumus sabiedrībā.

1952.gada 6.februārī mantoja troni un ir valdījusi 70 gadus un ieguvusi lielas sabiedrības daļas simpātiju, cieņu un mīlestību pret sevi.

Saturns Savienojumā ar MC viņas dzimšanas kartē ir viens no rādītājiem par statusu sabiedrībā, un ilglaicīgu atrašanos pie varas, kas ir nākusi caur intensīviem grūtību periodiem.

Uz vienu no tranzīta Saturna kvadratūrām šis posms ir noslēdzies. Arī direkcijās Saturns ir nomainījis zodiaka zīmi. Progresijās tas ir atgriezies pie natālā Saturna – arī izpildot vienu no noslēguma cikliem. Solārajā kartē Saturns pret Saturnu veido kvadratūru. Solārajā kartē Saturns ar Urānu ir 8.m un 9.m pārvaldnieki un savstarpēji veido nonagonu. Šāda pārvaldījuma saskare (kā viena no norādēm) ar natālo Saturnu sasaista “nāves, varas un tāla ceļa” tematiku dzimšanas kartē. Miršanas laiks varētu atbilst 8.septembra pēcpusdienai, tāpēc visticamāk var kliedēt baumas par slēptu vai stipri kavētu šī notikuma paziņojumu sabiedrībai.

Karaliene Elizabete II

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022