Nedēļa iesākas ar drusku vēsākām emocionālajām izpausmēm. Kāds ir sakārtojis savu iekšējo jūtu pasauli, mazinājies sentiments un uzsvars likts uz ilglaicīgām lietām izdarot savas izvēles, veidojot attiecības un sadarbības jautājumus. (sāk izjukt Venēras un Saturna opozīcija. Saules un Marsa dispozīcija pie Merkura Svaros). 

Intelektuāli aktīva nedēļa kopumā, kā arī laba visa nedēļa, lai sakārtotu mācību, tirdzniecības jautājums, iepirkt, tirgot preces, kas piederās biroja darbam, risinātu transporta un biļešu jautājumus, citu dokumentu sakārtošanu, piemērots laiks, lai pārskatītu piederumus, kas nepieciešami jaunajam mācību gadam, kā arī sakārtotu rudens veltes pa apcirkņiem vai pagraba plauktos pierakstot klāt šķirņu nosaukumus jaunajiem kartupeļiem, pupām, .. vai ievārījuma, konservējuma nosaukumus uz burciņām,  uzrakstot gadu, kad tas gatavots un tamlīdzīgi. Periods ir arī aktīvs ar vēlmi darboties, īpaši sākot no otrdienas. (Saules kvadrāts ar Marsu dod dispozīciju Merkuram Svaros, Pieaugošs Marsa sekstils ar Jupiteru. Pārsvars planētu aktīvajās zodiaka zīmēs un iestājies augošs Mēness periods, joprojām Urāna statika līdz nedēļas beigām.)

Pirmdienā no 12:44, un otrdien, trešdien. Šis periods veicina uz saskarsmi, īpaši ar mīļoto cilvēku. Jūs varat atrast kopīgas intereses un jaunas sajūtas mīlestībā. Labs laiks, lai noregulētu strīdus un konfliktus, juridisku jautājumu risināšanai. Labvēlīgi visa veida mākslas nodarbēm un skaistā radīšanai, kas ir dabas vai cilvēka radīts. Var veikt estētiska rakstura pirkumus, noregulēt kopīgās finanšu lietas. Ļoti labs laiks priekš apmācībām par dārza dizaina iekārtošanu, dārza darbiem un jebkuriem dizaina jautājumiem – piemēram par telpu pušķošanu, interjera iekārtošanu. Var stādīt jebkurus augus, pārstādīt, pabarot, ievākt ražu no augļu kokiem un krūmiem. Īpaši labvēlīgs priekš ziedu audzēšanas, darbam ar ziediem gan grieztajiem, gan apstādījumos.

Trešdienas rīts ir vispiemērotākais, ja vēlaties iesākt aktīvi darboties gan šai dienai, gan visai nedēļai uzņemot apgriezienus. (jauns Mēness Svaros, Merkurs Svaros, Merkuram dispozīcija no Saules un Marsa kvadrāta, Merkurs saspingtas konfigurācijas virsotnē).

Trešdienas vakars, ceturtdiena un piektdiena paaugstināts emocionālā saspringuma periods. Jūtas kļūst dziļākas un intensīvākas. Dzīvnieki var uzvesties tramīgāk un mazi bērni var iespītēties, bet cenšoties uz to visu reaģēt maigāk, var palīdzēt mīkstināt nemieru. Gatavojot pārtikas produktus ievērojiet higēnu un sekojiet produktu kvalitātei, jo organisms ir uzņēmīgāks pret infekcijām. Labs laiks, lai uzņemtu organismā vitamīnus un nepieciešamās barības vielas. (Mēness Skorpionā iesaistījies aspektos ar Venēru konfigurācijas virsotnē starp Neptūnu un Plutonu). Ceturtdiena 1.septembris ir ļoti laba aktīvam darbam, veiksies paspēt vairākus darbus paveikt un būt elastīgākiem reaģējot uz mainīgiem apstākļiem. Iekšējais emocionālais fons aktīvs un drusku nemierīgs, bet līdzsvarots. Liels uzsvars uz tāliem, plašiem mērķiem, kas orientēti uz nākotni un ideoloģiskiem principiem. (Marss Dvīņos sintētiskā trijstūra virsotnē starp Jupitera un Merkura opozīciju, Mēness sekstils ar Sauli, Jupiters starp viņiem ieņem virsotni.). Piektdienā emocionālie pārdzīvojumi var būt dziļāk izdzīvoti savos dvēseles iekšējos procesos.

Ja kāds uzsāk mācības sestdienā un viņa “1.septembris” ir šajā dienā, tad šī diena ir daudz optimisma nesoša ar harmonisku, bet dinamisku skatu nākotnē, lielāku perspektīvu aktīvai darbībai un attīstībai daudzās jomās, īpaši tām jomām, kas saistītas ar izglītību, ideoloģiju, tūrismu, dažādu kultūru iepazīšanu. Dažādos darbos izmantojiet enerģijas un intelekta apvienojumu.

Sestdiena un svētdiena labas dienas, lai enerģiski un aktīvi darbotos, svinēt svētkus, rīkot un piedalīties pasākumos, labs laiks arī censoņiem politiskajā darbībā. Ietekmīgas personas var mēroties ar spēkiem un apvienoties darbībā caur centrālo mērķi. (Mēness Strēlniekā, ejot caur zīmi veidos harmoniskus aspektus ar 4 planētām, atbrīvos spriedzi no divām opozīcijām: Merkura un Jupitera, Venēras un Saturna, augošas fāzes kvadratūra ar Sauli, Saules pusotrkvadrāts ar Plutonu, izjūkošs kvadrāts ar Marsu). 

 

Aicināti pieteikties RIETUMU KLASISKĀS ASTROLOĢIJAS STUDIJĀM. Sākums 03.09.2022. Mācības notiek attālināti reizi nedēļā 3 st. Pabeidzot iegūsiet astrologa sertifikātu un jaunu skatu punktu sevis un pasaules izzināšanai. 

Informācija: https://ievaastro.lv/?page_id=369  

e-pasts: ieva@ievaastro.lv 

m.t.: 27438281

Nedēļa no 29.augusta līdz 4.septembrim.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022