Pirmdiena, otrdiena un trešdienas pirmā dienas puse, kad pastiprināti ir svarīgi emocionālie apstākļi, vajadzība pēc siltas un maigas saskarsmes. Labvēlīgs laiks, lai sakārtotu ģimenes attiecības, mājas darbus, veltītu laiku bērniem, mīļotajiem. Vieglāk saprasties ar dzīvniekiem. Labi ir būt pie dabas, doties ogās, sēnēs, peldēties, makšķerēt, .. Jebkurus darbus ir svarīgi darīt esot labā noskaņojumā, tāda veida darbi, kur sajūtas ir svarīgākas – labāk padosies. 

Var būt spēcīga emocionālā un sociālā veida iesaiste ģimenes un dzimtas, piederības, drošības un nodrošinājuma tematikas jautājumos. Vēlams būt piesardzīgiem aizskarot tematiku par kāda piederību, izcelsmi, auglības un grūtniecības jautājumos. Šai laikā pateiktie vārdi var skart dziļi un var ilgi palikt atmiņā. Īpaši pirmdiena un otrdiena piemērotas dažādiem padziļinātiem izziņas procesiem, intensīvam un lietderīgam intelektuālajam darbam, izmeklējumu veikšanai, situācijas padziļinātai apzināšanai. (Merkurs Jaunavā trigons ar Plutonu, dilstošs Mēness Vēzī iet uz savienojumu ar Lilitu, otrdien no rīta Saulei ingresija Jaunavā, pieaugošs kvadrāts ar Marsu).

Trešdienas vakara pusē var kopumā pieaugt noguruma sajūta, kas būs līdz jaunmēnesim sestdien. Var kādu piemeklēt aizkaitinājums dēļ vajadzības aktīvi darboties, bet nepietiekama enerģijas daudzuma. Joprojām šajā nedēļā arī trešdiena ir laba diena intelektuālajam darbam. Informācijas sakārtošanai un sistematizēšanai. Iespēja sevi parādīt no labās puses caur radošu un augstsirdīgu pieeju situācijas risināšanā. (Saules pieaugošs kvadrāts ar Marsu, Urāna statikas kulminācija, Merkura diena, Saulei radošais aspekts ar Jupiteru). 

Trešdienas otrā puse, ceturtdiena un piektdiena var būt manāma paaugstināta vajadzība pēc pašapliecināšanās. Labs laiks, lai veltītu uzmanību ģimenei, mīļajiem cilvēkiem. Var ļauties mākslas nodarbēm un mākslas un kultūras pasākumu baudīšanai. Labs laiks mīlestībai, jūtu izrādīšanai. Jūtas var būt spilgtas. Ēdiena pagatavošanai labāk izvēlēties siltos ēdienus, un vēlams ne pārāk treknus, vai kuņģi noslogojošus. No ārstniecības augiem vispiemērotākais laiks ievākt visa veida sakneņus. Ceturtdien un piektdien mainās intelektuālās darbības veids, var veidoties jauni kontakti, vai jauni risināmi temati, vairāk interese veidot komunikāciju par attiecību un sadarbības jautājumiem. Vieglāk veidot diplomātisku pieeju jautājumu risināšanā. (pēd.ceturksnis Mēness Lauvā, piektdien Merkura ingresija Svaros, Venēra uguns stihijā).

Kāds šai piektdienā un sestdienā var saskaries ar negaidītu jūtu uzplūdu vai mīlestību no pirmā acu skatiena. Noskaņojuma maiņas. Jūtās var būt sakāpinājums panākt vēlamo par katru cenu, bet tas var kļūt arī par noslēgumu kādam attiecību etapam.  Var jaukt draudzību ar mīlestību, jo traucē seksuālā pievilkšanās, var būt arī nervu darbības traucējumi, problēmas ar nierēm, sievietēm ar olnīcām var saasināties hroniskās kaites. Variet piektdien pārskatīt savu garderobi, vieglāk izmest vecās drēbes un dot vietu tam, lai varētu ienākt, kas jauns. (Venēras kvadrāts ar Urānu un pēdējās Mēness dienas līdz jaunmēnesim, Venēra iet uz opozīciju ar Saturnu). Piektdien, sestdien un svētdien ieteicamas atslodzes dienas lietojot veselīgu un vieglu uzturu, labvēlīgi ievērot diētu, kas attīra organismu.

Sestdien 11:16 iestājas jaunmēness Jaunavas 5 grādā un veidos kvadratūru ar Marsu Dvīņos, tas liecina par iesākumu jaunam Saules un Mēness ciklam uz mēnesi, kur uzsvars uz intelektuālo aktivitāti, prāta asumu un veiklību, sarunu cīņām, aktivizēsies politiskā konkurence, rīvēšanās un diskusijas pirms vēlēšanām. Pedagoģijas, tirdzniecības un satiksmes, aprūpes un pakalpojumu nozarē pastiprināta aktivitāte. Var atvērties jauns apziņas līmenis caur intelektuālo aktivitāti. (5 grāds Jaunavā, kvadratūra ar Marsu un dispozīcija pie Merkura Svaros, kam būs pieaugošs trigons ar Marsu, Venēras kvadrāts ar statisku Urānu).

Sestdien un svētdien vieglāk noskaņoties uz savu ikdienas darbu un pienākumu uzmanīgu pildīšanu. Abas dienas būs samērā mierīgas, mērenas. Šajās dienās viegli izvairīties no emocionālām drāmām, pabūt mierā, vieglāk emocionāli sevi norobežot, ja vien necentīsies kādu uzstājīgi kritizēt, vai arī kāds jūs. Var ieviest kārtību un tīrību mājsaimniecībā. Vēlams šajās dienās nepārslogot sevi un piederīgos, darīt visu ar mēru, ļaujot ķermenim atpūsties, atkopties, jo jaunnedēļ jūs sagaidīs aktivitātes un darbu pieaugums, daļai no jums sagatavošanās jaunajam mācību gadam pašiem vai rūpēs par piederīgajiem. (Saule un Mēness Jaunavā, Saules kvadrāts ar Marsu, jaunmēness pirmās dienas, svētdien Venēras opozīcija ar Saturnu).

Nedēļa no 22. līdz 28.augustam

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022