No 13.augusta līdz 4.septembrim ir pastiprināts un labvēlīgs periods priekš intelektuāli aktīviem un radošiem cilvēkiem, citiem var būt paaugstināts nemiers vai arī tieksme iegūt jaunus piedzīvojumus, jaunas sajūtas, varbūt pat izmēģinot no nedaudz ekstrēmu. (Urāna statika, Merkurs direkts Jaunavā). 

Pirmdiena un otrdiena ir aktīvas un dinamiskas dienas, piemērotas tur, kur nepieciešama iniciatīva kādu darbu uzsākšanai, dažādām fiziskām aktivitātēm, fiziskā un arī intelektuālā darba veikšanai kopā ar kustību. Labs laiks tirdzniecībai, ar to saistītu jautājumu risināšanai. Darbi veiksies raiti. Labs laiks darbam ar automobiļiem un citu tehniku, remonta darbiem un iestrēgušu jautājumu atrisināšanai, tur kur vienkārši trūka enerģijas impulsa pieķerties pie darīšanas. Piemērots laiks pārgājieniem un aktīvām pastaigām. Ar asiem priekšmetiem esam piesardzīgi, kā arī tur, kur pastāv risks dēļ steigas satraumēties, kopumā dienas veiksmīgas. 

Pārtikas pagatavošanai ieteicams izvēlieties karstos ēdienus, kuri ātri gatavojas. Dārza darbos labi veikt apgriešanu, ravēšanu. (3.ceturksnis Mēness Aunā iet uz savienojumu ar Jupiteru un trigonu ar Sauli uguns stihijās, Marsa trigons ar Plutonu, Merkurs Jaunavā pieaugošā trigonā ar Urānu).

Trešdiena un ceturtdiena laba jebkuriem mājas darbiem. Ir gan emocionālais entuziasms, gan neatlaidība, gatavība cītīgam darbam. Var nodarboties arī ar metodisku intelektuālo darbu, kas virzīts uz praktisku rezultātu. Var pagatavot sātīgākas pusdienas, gremošanas sistēma ar to tiks galā vieglāk. Labs laiks mākslas virziena cilvēkiem.

Ceturtdien un piektdien gūstami panākumi mūzikā, mākslas radīšanā, kas saistīti ar idejiskās puses paušanu politiskos, ideoloģiskos, reliģiskos skatījumos. Vieglāk izjust smalku manieri. Vieglāk veidot kontaktus ar ārzemniekiem, saskaņot jautājumus, kuros ir svarīga morālā un idejiskā puse. (Mēness Vērsī, Mars Vērsī, izjūkošs Merkura un Urāna trigons, 4.ceturksnis iestājas, Venēras un Jupitera trigons uguns stihijā). 

Ceturtdienas otrā puse un piektdienas pirmā puse ir nemierīgāka, var būt grūtāk atslābt, vai būt mierā ar sasniegto rezultātu, vēlme kaut ko uzlabot un mainīt. (Mēness starp Urānu un Marsu pēdējā grādā, kvadratūrā ar Saturnu, trigonā ar Plutonu, kvadratūra ar Sauli). 

Piektdienas pēcpusdienā mainās enerģētika, paliek vieglāka un tā ir vairāk virzīta uz komunikāciju un darbības veida maiņu vai aktivitātes tipa maiņu. Labs vakars saskarsmei, intelektuālai saskarsmei, var kopā ar tuvākajiem izrunāt jaunumus vai pārrunāt plānus, darbus. (Marss ieiet 30 grādā, Mēness Dvīņos).

Sestdien un svētdien lielāks elastīgums darbos un plānos, gatavība reaģēt uz jauniem apstākļiem un informāciju. Var pat paspēt izdarīt vairākus dažādus darbus un pabeigt atlikto. Ļoti veiksmīgs periods visa veida apmācībām, arī tām, kur nepieciešama intuīcijas pieslēgšana. Vieglāk uztvert un saprast citu cilvēku motīvus. Var gadīties saskarties arī ar kādām intrigām šajās dienās. Iespaidojamība var ietekmēt informācijas uztveri. Šīs dienas ir piemērotas arī, lai tiktos ar draugiem, radiem, paziņām un atzīmētu kādus notikumus, vai sakārtotu kādus darbus kur nepieciešams vienam otra padoms.

Dārzā izdariet to, kas neprasa ilgstošu laiku un lielu fizisku piepūli. Gatavojot pārtiku vai konservējumus padomājiet ko interesantu pēc jaunas receptes, pacentieties virtuvē netērēt pārāk daudz spēka un laika, uzsvaram vēlams būt uz kā jauna izmēģināšanu un, lai process ir interesants ar jaunu pieredzi.  (Marsa ingresija Dvīņos, sestdien Mēness bisekstila virsotnē starp Venēru un Jupiteru, Merkura opozīcija ar Neptūnu).

Nedēļa no 15. līdz 21.augustam

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022