Pirmdiena piemērota aktīvam darbam, pārbraucieniem, intelektuālajai darbībai, daudzu tehnisku un ar izglītību saistītu jautājumu sakārtošanai. Dienas pirmā puse piemērota arī jauniem darbiem, bet otrajā dienas pusē labi darīt iepriekš iesāktos vai izplānotos darbus. (Mēness Strēlniekā 2.ceturksnis, Merkurs Jaunavā kvinkonsā ar Jupiteru, bikvintils ar Urānu un M.Mezglu).  Jūtu ziņā pirmdien un otrdien pieaug spriedze, var būt dziļi jūtu uzplūdi, pārdzīvojumi gan tumši, gan transformējoši gaiši. Dziļas jūtas mīlestībā, izdarītās izvēles var dot impulsu jaunam skatījumam uz lietām, ja spēj sajūtas sublimēt. (Venēras opozīcija ar Plutonu).

Otrdien un trešdien vairāk emocionālā ieturētība. Labas dienas veltīt sevi profesionālajam darbam vai mājas darbam. Priekšplānā izvirzās pienākuma un atbildības jautājumi. Labs laiks arī dažādiem dārza darbiem. Visu nedēļu un īpaši līdz piektdienai ir labākais laiks, kad gatavot kompotus, ievārījumus, sulas no augļu koku un krūmu augļiem, ogām, jo līdz pilnmēnesim uzkrājas vērtīgāko vielu maksimums augu augšējās daļās. (Mēness Mežāzī, augošs, pieaugoša Saules opozīcija ar Saturnu un Saturna ilgstošs kvadrāts ar Urānu).

Vis dinamiskākās un saspringtākās dienas ir ceturtdiena un piektdiena. Šajā laikā ir cīņa par nosacījumu, noteikumu samērošanu ar tiekšanos pārkāpt ierobežojumus un paust brīvo gribu, vēlme un vajadzība ieviest izmaiņas esošajās struktūrās, nepieciešamība atbrīvoties no uzspiestā un aprobežojošā. (pilnmēness 20 grāds Saule Lauvā un Mēness Ūdensvīrā, kas pasvītro Saturna un Urāna kvadratūru ar iesaistītiem Mēness Mezgliem). No ceturtdienas uz piektdienu arī mainās emocionālais fons, paliek vieglāk atvērti paust savas jūtas un emocijas. (Venēras ingresija Lauvā un tur atradīsies līdz 4.septembrim).

Sestdien un svētdien mazinās spriedze cīņā par dažādiem nosacījumiem, laba diena priekš jaunu pozitīvu sajūtu iegūšanas, piemērota, lai tiktos ar paziņām, draugiem, radiem, un veltītu laiku svētkiem, sevis un savu tuvāko iepriecināšanai caur atmiņām, sajūtām un dāsnu radošu sevis izpaušanu. Var apmeklēt izstādes, koncertus. Ģimenes attiecībās svarīgi noskaņoties uz labsirdību, pacietību un altruismu. Ja nodarbojaties ar sportu, tad pats process šajās dienās ir svarīgāks kā sacensības gars. Labs laiks arī dažādiem praktiskiem darbiem, bet nepārslogojot sevi, kaut arī enerģijas būs pietiekami. (Merkurs Jaunavā, kvintils ar Marsu Vērsī, pieaug Saules kvadrāts ar Marsu, Mēness Zivīs iet uz savienojumu ar Neptūnu, Pieaug Marsa un Plutona trigons). 

 

Vis piepildītāk ar notikumiem šo nedēļu izjutīs tie kas dzimuši ar Sauli Vērsī, Lauvā, Skorpionā, Ūdensvīrā ap 10. līdz 14. mēneša (maija, augusta, novembra, februāra) datumu). 

Nedēļa no 8. līdz 14.augustam

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022