Nedēļas sākumā enerģija pieaug un vairojas optimisms. Vieglāk ir noformulēt mērķus un noteikt ceļus kā tos sasniegt. Vieglāk saņemt un sniegt augstsirdīgu rīcību. Manāma lojalitāte pret personīgajām interesēm. Laba intuīcija pārvarēt grūtības un baudīt dzīvi. Tiekšanās pēc kaut kā neparasta, varbūt pat saskare ar drusku ekstrēmiem momentiem. Kopumā diena ir dzīvīga un aktīva. Mājsaimniecībā var ieviest kārtību, sakārtot un sistematizēt lietas, var veikt dažādus pirkumus priekš saimniecības. (Saules trigons ar Jupiteru uguns stihijā, Saules binanogons ar Urānu un Marsu, Venēras sekstils ar Marsu un Urānu , augošs Mēness Jaunavā).

Pirmdien un otrdien veikta darbība var novest pie negaidīta rezultāta. Var piedzīvot kādus emocionālus satricinājumus vai spriedzes momentus aktīvi darbojoties. Var būt arī vēlme izdarīt kaut ko citādāk un būt protestā pret jebkādām piespiedu situācijām vai nosacījumiem. Vajadzētu censties būt labvēlīgam un uzmanīgam gan mājās, gan darbā un izvairīties no nevēlamiem konfliktiem ar partneriem, dzīvesbiedri, priekšniecību un padotajiem. (Marsa savienojums ar Urānu, kvadratūra ar Saturnu, Marsa diena – otrdiena).

Mēness Svaros dos iespēju nolīdzināt konfliktus, veicinās uz smalkjūtīgumu, ja vien pārāk nesasteigsiet tiekšanos pēc miera, pats radot liekas spriedzes situācijas. Raksturīga šajās dienās (pirmdien, vairāk otrdien) tiekšanās gūt panākumus un savu vērtību atzīšanu izvēloties netradicionālus veidus. Var izpausties negaidītas emocionālas reakcijas uz dažāda veida notikumiem. Kāds šai straujajā notikumu virpulī var piedzīvot mīlestību no pirmā acu skatiena, kas ienes kādu pavērsienu turpmākajā dzīvē. (Venēras sekstils ar Urānu un Z.M.Mezglu).

Trešdiena aktīva diena ar vajadzību apliecināt savas vērtības, izvēli, paust savu gribasspēku un gatavību rīkoties. Laba priekš intelektuālā darba. Diena piemērota veiksmīgām finanšu darbībām, ja vien ir ķēriens rīkoties negaidītās situācijās, spējot redzēt uz priekšu, ja situācija jums ir sveša, tad risks var būt arī zaudēt. (Venēras sekstils ar Marsu un Urānu, Mēness Svaros kvadratūra ar Venēru, Merkura sentagons ar Marsu un Urānu).

Ceturtdien piemērota diena, kad risināt jautājumus saistībā ar izglītību, ceļojumiem, reliģiskajiem vai kultūras jautājumiem. Var izveidoties jauni kontakti, iegūt jaunu informāciju. Mainās intelektuālās aktivitātes veids. Vieglāk sakārtot un sistematizēt informāciju. Ceturtdien dienas otrajā pusē un piektdien vairāk parādīsies izjūtams emocionālā saspringuma periods. Mīlestībā var būt no vētrainām fiziskām baudām, līdz atsvešinātībai – tas ir atkarīgs no katra konkrētā cilvēka rakstura. Kopumā pieaug intelektuālā aktivitāte un vēlme iedziļināties niansēs. Brīžam var būt tendence uz piekasīgumu. (Izjūkošs Jupitera trigons ar Sauli, nonagons ar Urānu un Marsu, puskavdrāts ar Saturnu, no rīta Merkura ingresija Jaunavā, pēcpusdienā Mēness ingresija Skorpionā, piektdien Mēness un Venēras trigons).

Sestdien dienas pirmā puse ir piemērota intensīvai un aktīvai fiziskai darbībai. Var veltīt laiku tādiem darbiem, kas prasa uzcītīgumu, pacietību un neatlaidīgumu. Veicina uz nopietnību. Sarunas par tēmām, kuras prasa iedziļināšanos un redzesloka plašumu, tālredzīgumu var izvērsties ar radošiem risinājumiem, un atvērt redzējumu jaunām pieejām. (Saturna diena, aktīvs fiksētais krusts, Merkurs Jaunavā radošos aspektos ar Plutonu un Jupiteru, nonagons ar Venēru)

Sestdienas vakarā (Mēness ieiet Strēlniekā 19:38) un svētdien (tas izveido lielo trigonu uguns stihijā ar Jupiteru un Sauli). Ļoti piemērots laiks aktīviem svētku pasākumiem, koncertiem, jubilejām, izbraucienam aktīvā atpūtā, kur var paust sāncensības garu tiekšanos uz jauniem rezultātiem. Harmonisks enerģijas pacēlums. Labi ir uzslavēt un patīkami ir saņemt atzinību, pagodinājumu. Ieteicams svinēt dzīvi. (Saules diena, augoša Mēness fāze).

Nedēļa no 1. līdz 7.augustam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022