Pirmdien lielāks emocionālais jūtīgums. Mērķus vieglāk var sasniegt ar maiguma un izturības palīdzību. Izjūtamas pat mazāko apstākļu izmaiņas, daļa no iemesliem var palikt neapzināti. Var būt pat dažu piemeklē raudulīgums, un sakāpināta emocionalitāte. Pastiprināts emocionāls jūtīgums var mazināt atvērtību. (Ūdens stihijas pārsvars, Zivju un Vēža zod. zīme akcentēta, Saules un Neptūna trigons). 

Ne pārāk labvēlīgs laiks sapulcēm, sanāksmēm un apspriedēm, kā arī finanšu darījumiem. Aktualizējas sarunu tematikā problemātiskie un riska jautājumi. (Merkura opozīcija ar Plutonu, Venēras ingresija Vēža zīmē.)

Sakarā ar Venēras ingresiju Vēža zodiaka zīmē, kurā tā atradīsies līdz 11.augustam, komunikācijas vieglumu personīgajos sakaros nomaina uzsvars uz emocionalitāti ar empātiju un tās izpausmi veidojot kontaktu savstarpējās ciešākās attiecībās.

Pēcpusdienā (ar Mēness ingresiju Aunā) var pieaugt inicitatīva uzņemties darbus, kurus gribas pabeigt vienā rāvienā. Grūtības nosēdēt mierā. Ģimenes atmosfērā var būt vētrainas emociju izlādes, reizēm līdz konfliktam novedošas, tāpēc ieteicams pārslēgties uz aktīvu, dzīvu darbību, sportu. (arī Saules un Plutona opozīcija, Marsa un Neptūna nonagons). 

Otrdiena aktīva, dinamiska gan komunikācijā, kontaktos, gan darbos. Ir pamudinājums paust savu prāta spēku darbībā. Var būt paaugstināts aizkaitinājums, nosliece uz pārspīlējumiem. Nervu sistēmai paaugstināts uzbudinājums. Var būt vēlme izcelties no pelēkās masas ar komunikācijas un kontaktu palīdzību. (Marsa diena, Merkura binonagons ar Marsu, Merkura ingresija Lauvā, Merkura kvintils ar Urānu).

Trešdiena arī ir enerģijas un aktivitātes pilna, laba tiem, kuri gatavi darboties savos pārzinātajos darbos. Sabiedrībā, kā arī personīgajās attiecībās var būt pausta ārējā agresivitāte uz iekšējā jūtīguma pamata. Tendence uz strauju lēmumu pieņemšanu, uzstājīgumu. Ieteicams izvairīties no konfliktu saasinājuma. Varas jautājumu pārskatīšana aktuāla starp ietekmīgām personām visu nedēļu.  (Mēness T-kvadratūrā ar Sauli un Plutonu, Marsa puskvadrāts ar Neptūnu). Pašā vakarā Mēness ingresija Vērsī dod iespēju sākotnēji drusku palikt mierīgākiem, tomēr (pieaugošie aspekti ar Marsu un Urānu) var neapmierinājumu pārvērst klusā spītā. 

Ceturtdien un piektdien labāk padosies praktiskie darbi, saimniecības darbi. Parādās tendence daudz rūpīgāk pārdomāt lēmumus, tiekšanās noformēt, nostiprināt un sistematizēt sasniegtos rezultātus. Šajā periodā labi saskaņojams emocionālais entuziasms un neatlaidība, gatavība cītīgam darbam, tiekšanās sasniegt praktisku rezultātu. Piemērots laiks, lai nopelnītu naudu. Ģimenē vieglāk panākt saskaņu un cieņu vienam pret otru, ņemot vērā visu tās locekļu intereses. Dāmām būs patīkami saņemt dāvanā kaut ko skaistu, bet vīriešiem lietderīgu un praktisku. (Jupitera un Venēras diena, Mēness un Marss Vērsī, Saule un Venēra Vēzī, Merkurs direkts, ceturtdien Jupitera un Saturna puskvadrāts, piektdien Mēness kvadratūra ar Saturnu).

Sestdienas rīts iesākas aktīvi un harmoniski (no rīta Mēness maina zodiaka zīmi uz Dvīņiem un izveido sekstilu ar Sauli, kas šai dienā jau ir Lauvas zīmē). Laba diena intelektuālajam darbam, sakariem ar ārzemniekiem, vai starptautisku jautājumu risināšanai, vai to apzināšanai. Esiet gatavi reaģēt uz jauniem apstākļiem un informāciju. Pašķirstiet jaunākās avīzes, paskatieties un paklausieties ziņas. Labs laiks braucieniem un biļešu pirkumam. Labvēlīgs periods priekš tikšanās ar draugiem, kaimiņiem, radiniekiem. Ar pedagoģiju saistītiem cilvēkiem var labi izdoties iezīmēt plānus jaunajam mācību gadam, galvenos sasniedzamos rezultātus. Vieglāk atcerēties un elastīgāka domāšana. Laba diena arī tiem, kuri strādā tūrisma jomā, vai ar dažādu tautu kultūru saistītu darbu. Aktivizējas tieksme pilnveidoties un pašapliecināties iegūstot sabiedrības atzinību. (Merkura trigons ar Jupiteru uguns stihijā, Saturna diena, Saule Lauvā, Mēness Dvīņos. Saule iet uz trigonu ar Jupiteru. Sākas Jupitera statikas darības laiks, kurš ilgs līdz 3.augustam.).

Svētdienā var turpināt sestdienā iesāktos plānus un darbības. Kā Saules diena tā ir laba, lai to veltītu savu sirds mērķu sasniegšanai. Ja kādam ir bijis ambīciju trūkums, vai kūtrums ar saviem talantiem paspīdēt, tad šai dienā varbūt ir kā reiz pienācis laiks. Var kaut ko vēlēties priekš sevis, savas radošās pašizpausmes un apkārtējo iepriecināšanas ar savu varēšanu un pašapliecināšanos. Piemērota diena mākslas, teātra cilvēkiem, baznīcas apmeklējumam, politiskiem pasākumiem, kā arī doties ciemos ar dāvanām pie radiem, paziņām. 

Tie kam ir raksturīga vēlme tiekties pēc visaugstākajiem sasniegumiem, tiem var rasties saspīlējums savu mērķu sasniegšanā, plāni uz produktīviem panākumiem prasa lielāku iespringšanu. (statisks Jupiters saspringtu minoro aspektu virsotnē starp Saturna un Urāna kvadrātu, pieaug Venēras un Jupitera kvadratūra, Saule iet uz trigonu ar Jupiteru, Merkurs virzās uz kvadratūru ar Marsu, Jupitera kvintils ar Plutonu, Mēness Dvīņos dilstoša fāze).

Nedēļa no 18.jūlija līdz 24.jūlijam

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022