Pirmdiena laba diena priekš tālejošām idejām un plāniem, aktīvas intelektuālas darbības. Aktuālas var būt sarunas ar pedagogiem – saviem vai bērnu, vai vienkārši cilvēku, kurš ir no šādas profesijas. Kāds vēl var meklēt skolu kurā uzsākt mācības vai arī risināt ar iestāšanos tajā saistītos jautājumus. Var būt reliģisko jautājumu pārspriešana, novērojama vēlme pamācīt citus. Labvēlīgi brīvajām sarunām ar krustvecākiem, laulātā radiem, ārzemniekiem. Piemērota diena dažādām aktivitātēm, kas saistītas ar emocionālā pacēluma sniegumu, labi būt ceļā un kaut kur doties, būt kustībā. Vairāk ir dabiska interese par to, kas notiek citās valstīs un kultūrās. Ēdienkartē var vairāk sagribēties dārzeņus, augļus vai citus produktus, kam ir ārzemju izcelsme. (Augošs Mēness Strēlniekā, pieaugošs Merkura un Saules savienojums, Mēness diena).

Otrdien no rīta līdz 12:00 ir čika laiks – periods, kad jaunus darbus iesākt nav vēlams, jo tie varētu vairāk paprasīt uzmanības un laika tēriņa, kā iegūtais rezultāts no ieguldītā enerģijas apjoma. Tomēr var pabeigt vai turpināt jau iepriekš iesākto. Otrdien, trešdien daudz enerģijas, bet ieturētība veidojot kontaktus. Dzīve tiek uztverta nopietnāk. Ieteicams pamata akcentu likt uz darbu – profesionālo vai mājas darbu. Ģimenes attiecībās vairāk priekšplānā izvirzās pienākums un atbildība. Pievērsiet uzmanību vai gadienā savi pienākumi netiek pārcelti uz cita pleciem, varbūt arī viens otram varat palīdzēt atgādinot par laikā veicamajiem darbiem, zinot, ka otrs par to būs pateicīgs. (Mēness Mežāzī, Venēras trigons ar Saturnu). Trešdienas vakarā ir pilnmēness kulminācija. Dažu var skart bezmiegs. Nedēļas fonā kopumā var būt jūtams saspringuma pieaugums (Mēness Mežāzī, Saules opozīcija ar Plutonu, laiks ap pilnmēnesi, pārsvarā planētas no Plutona līdz Saulei), kas dod spēku kaut ko mainīt un spēju pārvarēt dažādas dzīves grūtības. Trešdien ir radoša pieeja dažādu jautājumu risināšanā (Merkura Urāna sekstils, pieaugošs Merkura svienojums ar Sauli, Merkura diena). 

Ceturtdiena ir laba intelektuālajai darbībai (11:13 Mēness ingresija Ūdensvīrā, vēl ir Merkura sekstils ar Urānu). Ceturtdien un piektdien piemērots laiks, lai tiktos ar draugiem, domubiedriem, neplānoti uz brīdi satiktos ar sev pazīstamiem cilvēkiem. Ne tik daudz piemērots laiks dārza darbiem vai darbietilpīgi gatavot pusdienas – nē, labāk likt akcentu uz kustībām, saskarsmi ar citiem, piemēram doties pie dabas, apstaigāt kādus pilskalnus, muzejus vai citas vietas kopā ar piederīgajiem, kolēģiem. Emocionālajā plānā var būt izjūtams diskomforts vai pacilājums par piedzīvotajām sajūtām vai sapņiem, var būt grūtāk iegūt iekšējo emocionālo līdzsvaru un mieru, ieteicams uzmanīties no apmāna, viltus, kamuflāžas, vai emocionāla pārspīlējuma (Venēras kvadrāts ar Neptūnu, Mēness starp Plutonu un Saturnu). 

Sestdien (naktī Mēness pāries pār Saturnu, izveidos no rīta trigonu ar Venēru), ja kāds jutās emocionāli grūti viņam paliks vieglāk. Vieglāk atlaist, kas pagājis un saspringumu. No 07:37 līdz 11:17 čika laiks, pēc tam Mēness ingresija Zivju zodiaka zīmē dos sajūtās mierīgākas un uztverošākas atlikušās nedēļas dienas. Garšām, emocijām, noskaņojumam tiks pievērsta pastiprināta nozīme. Var uzkopt, mazgāt, gatavot zupas. Nepārsāliet! Vēlme rutinētos darbus pārvērst par automātiskās izpildes darbiem, lai mazinātu iesaisti tajā ko var mehanizēt. Labi vedīsies sarunas par ezotērisko tēmu, garīgajām praksēm, psiholoģiju, sajūtu sfēru. Var tikt pievērsta uzmanība krāšņiem sapņiem. Izteiktāks jūtīgums uz smaržām. Ģērbjoties svarīgas apģērba krāsas un to cik savstarpēji saskaņots tas ir. Ģimenes attiecībās ir labi noskaņoties uz labsirdību, pacietību un altruismu. Psihe šajā laikā ir ļoti jūtīga. (Mēness Zivīs iet uz savienojumu ar Neptūnu, Saule Vēzī savienojumā ar Merkuru un trigonā ar Neptūnu. Svētdien Venēra kritiskajā grādā.)

Nedēļa no 11.jūlija līdz 17.jūlijam.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022