Pirmdien labi noskaņoties uz akurāti izpildāmiem darbiem, neizlaižot no uzmanības sīkas lietas. Mājsaimniecībā var ieviest tīrību un kārtību pāršķirojot to, kas nav nepieciešams ir atdodams un pārkārojot to, kas paliek lietošanā praktiskākā veidā. Tiem, kam ir dārzs – labs laiks dārza darbiem, ravēt, savākt kaitēkļus. Var šo dienu ieplānot, lai izietu profilaktisko apskati (vai tā būtu cilvēku, dzīvnieku, augu veselības, vai tehnikas – tas viss der). Laba diena intelektuālajam darbam. (Mēness diena, Mēness Jaunavā, Merkurs Dvīņos sekstilā ar Marsu, 80˚ ar Jupiteru, 40 ar Urānu). 

Otrdien divi būtiski notikumi vienā dienā! No rīta Marss ieiet Vērsī un pēc 22 min Merkurs maina zodiaka zīmi uz Vēzi. Rīcībā veicina uz inertuma pastiprināšanos, grūtāka iekustēšanās darbam, bet uzcītīga darba darīšana, vēlme vairāk veikt praktiskas lietas un to, kas sirdij tuvāks (dispozīcija pie Venēras un puskvadrāts ar Venēru). Komunikācijas aktivitāte pieklust un vairāk interesē veltīt laiku un uzmanību tam, kas jau ir labāk zināms, vai dod sajūtas. Informācijas uztveri ietekmē asociācijas (+ Neptūna statika) un pagātnē piedzīvotais. Pastiprinās tiekšanās un interese pēc drošības (Mēness recepsija ar Merkuru). Dienas pirmajā pusē var atnākt jauna informācija, jauni kontakti, izdarīt jaunas izvēles, mainīties darbības veids. (Merkura sekstils 1˚ar Marsu). 

Trešdien un ceturtdien dienas, kas veicina uz saskarsmi. Ar kādu var atrast kopīgas intereses un jaunas patīkamas sajūtas. Labs laiks, lai noregulētu strīdus un konfliktus. Labvēlīgas dienas kultūras un mākslas jomā – pasākumu apmeklēšana, realizēšana. Estētiskumam tiek piešķirta lielāka nozīme. Piemērots laiks apmācībām, īpaši dizaina, dārza labiekārtošanas jomā. Var interesēties par juridisko jautājumu sakārtošanu (Mēness Svaros, iet uz trigonu ceturtdienā ar Venēru un ar Saturnu).

Ir enerģija, ir stimuls attīstībai, ja šajā laikā saskaraties ar šķēršļiem, nebaidieties tos pārvarēt. Ģimenes attiecībās ieteicams būt mierīgākam un neprovocēt konfliktus, neizvirzot krasas pretenzijas ģimenes locekļiem (ceturtdien augoša Mēness kvadrāts ar Sauli kardinālajās zodiaka zīmēs). 

Neliels emocionālā saspringuma periods piektdien un sestdien. Vairāk veicina uz ieturētību kontaktos. Labi ir mierīgos apstākļos un labvēlīgā vidē, piemēram esot pie dabas nesteidzīgi soli pa solim izrunāt sajūtas savstarpējās attiecībās, ja tas jums ir nepieciešams, jo šai periodā var labāk viens otru saprast sajūtu līmenī, to, ko vārdos izteikt ir grūtāk. Ieteicams atturēties no straujiem izteikumiem, tur, kur nepieciešams uzklausīt. Vērtīgi arī brīžiem pabūt vienatnē, īpaši sestdien. Labs laiks priekš intelektuālā darba, kur nepieciešama iedziļināšanās, apcere, kādas dziļākas domas vai patiesības izzināšanai. Gatavojot pārtikas produktus pievērst uzmanību to svaigumam un nelietot uzturā vecus. Mazgāt rokas. (augošs Mēness Skorpionā trigons ar Sauli, Neptūna statika, 4 planētas ūdens stihijā, Merkura kvadrāts ar Jupiteru kardinālās zīmes, Merkurs ūdens stihijā). Šai sestdienā var doties apkopt kapus (Saturna diena, Mēness Skorpionā).

Svētdiena, īpaši sākot no pusdienlaika (Mēness ingresija jaunā zodiaka zīmē 11:34 pēc Rīgas laika) laba diena priekš kādas literatūras lasīšanas, apcerei filozofiskos, politiskos un reliģiskos, kā arī kultūras jautājumos, apspriest ceļojumus, plānus, kur varētu doties un tos realizēt vai ieplānot realizācijai. Labvēlīga diena priekš izzinošiem mērķiem. Dažādos darbos izmantojiet enerģijas un intelekta apvienojumu (augošs Mēness Strēlniekā, pieugošā trigonā ar Jupiteru, Saules diena, pieaugošs Saules savienojums ar Merkuru, tuvojas pilnmēness). Ir labi šajā dienā paust savu radošumu veicot dažādus darbus, kur nu katrs prot būt radošs – vai tā būtu māksla uz papīra, citas virsmas, vai interesanta maršruta izplānošana, vai kokgriezuma darbi, vai jaunas receptes izmēģināšana, vai daudz kas cits. Labi veltīt laiku svinīgiem pasākumiem, godiem, piepildīt vasaru sajūtām, kuras jūs spēcinās, kad tās atcerēsieties. (dispozīciju ķēdīte Mēness pie Jupitera, Jupiters pie Marsa, Marss pie Venēras, Venēra pie Merkura, Merkurs pie Mēness, bet savienojumā ar Sauli, Saules diena, Saules sekstils ar Urānu).

Nedēļa no 4.jūlijs līdz 10.jūlijs

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022