Nedēļa 27.jūnijs – 3.jūlijs 2022.gads.

Pirmdienā noskaņojums kontaktēties, veltīt laiku sarunām, piedzīvotā pārrunāšanai. Rīts visaktīvākais priekš komunikācijas, arī līdz otrdienas pusdienlaikam viegli un raiti veidot kontaktus, ja vien kādam strauja temperamenta cilvēkam nepateiksiet ko neapdomātu un pārsteidzīgu, kas var dot tūlītēju pretreakciju, tad sarunas drīzāk labvēlīgas.  (Mēness diena, Venēra, Merkurs, Mēness Dvīņos, Marss Aunā). 

Periods no 15.jūnija līdz 11.jūlijam ir jūtīgs priekš intuitīviem cilvēkiem. Šī nedēļa vis izteiktāk. (Neptūna statika). Var būt traucēts miegs, bieža mošanās, kuram it kā nav īpaša iemesla. Paaugstināts jūtīgums uz smaržām, sajūtām, kā arī uz medikamentiem un ūdens procedūrām – īpaši kad iestājas augošā Mēness fāze. 

Sakarā ar to, ka tuvojas jaunmēness, kas iestāsies trešdien 29.jūnijā 03:54 pēc Rīgas laika, tas notiks Vēža zodiaka zīmē 8 grādā. Ieteicams atslogot kuņģi lietojot uzturā šīs dienas vieglāku pārtiku. Piemēram putras vai vieglas siltas zupas. Nav ieteicami cepta gaļa, spēcīgs alkohols. Jo kuņģis šajās dienās ir jūtīgāks. Ja varat atļauties, tad dodiet sev trīs atslodzes dienas: otrdienu, trešdienu un ceturtdienu. 

Otrdienas dienas otrā puse gurdenāka, var būt sajūtams nogurums, nespēks, vai enerģijas trūkums. Var būt pat kāds sajutīs gan aizkaitinājumu, gan nogurumu vienlaicīgi (fonā pieaugoša Marsa un Plutona kvadratūra). Ar ceturtdienu un piektdienu uz augošu Mēness fāzi jābūt sajūtamam enerģijas pieplūdumam. Īpaši ar piektdienu, jo Mēness jau atradīsies aktīvā Lauvas zodiaka zīmē un iestāsies trešā Mēness diena, kad ir labs laiks uzsākt jaunus darbus mēneša (un var arī lielākā laika) ciklā. 

No trešdienas līdz piektdienai labas dienas, lai pabarotu savu dvēseli ar kādu mākslas izstādi vai veltītu laiku un uzmanību skaistām lietām, nodarbēm, kurām var nodoties ar baudīšanu: skaistuma sfēra, kafejnīcas apmeklējums, mūzika, mākslas priekšmetu iegāde, .. (Venēras sekstils ar Jupiteru, Venēras kvintils ar Neptūnu). Labs laiks, lai būtu pie dabas, pie jūras vai parkos, un citās skaistās vietās. 

Jaunmēness kvadratūra ar Jupiteru aktualizēs šajā nedēļā tiekšanos virzīties uz priekšu, uz pašapliecināšanos, tieksmi pilnveidoties un paplašināt savu ietekmi uz apkārtējiem. Uz šo aspektu reaģēs sabiedrībā atpazīstamas personas, kuras saistītas ar izglītību, filozofiju, politiku, reliģiju, ārzemju kultūrām un cilvēki, kuriem viņu dzimšanas kartēs ir Saules (arī Mēness) un Jupitera aspekti. Var arī izpausties kā pārāk lielas gaidas vai ambīcijas. Var būt apgrūtinājums risinot juridiskos jautājumus. Šis aspekts arī paaugstina darba spējas. Ceturtdien šis aspekts var būt jūtamāks kā trešdien, (jo ceturtdiena ir Jupitera diena un Mēness izveidos trigonu ar Jupiteru). 

Piektdienā (Mēness Lauvā) vairāk azarta sevi parādīt, savus talantus un prasmes. Labs laiks, lai to pavadītu ar bērniem vai apmeklētu koncertus, teātri, citus pasākumus. 

Ieteicams būt uzmanīgākiem sporta aktivitātēs, kustībā uz ceļa, darbā ar asiem priekšmetiem sakarā ar traumu iespējamību. 

Sestdien realizējas Marsa un Plutona kvadrāts, bet tā darbība jaušama visu nedēļu. Šis aspekts rada vajadzību pēc aktivitātes un pārmaiņām. Var veidoties konflikti ar spēku samēriem, veicina uz spēka pielietošanu pret personām, veicina uz krīzēm. Merkura kvadrāts ar Neptūnu šajās dienās var piešķirt izklaidīgumu informācijas uztverē un nodošanā, tāpēc var rasties arī kādi pārpratumi. Ieteicams pirms uzreiz ticēt informācijai labāk pārbaudīt, īpaši ja tā jums ir svarīga.  

Svētdien dienas pirmā puse ir piemērotāka savu radošo vajadzību apmierinājumam, citu iepriecināšanai caur savu radošo pašizpausmi piemēram ciemiem vai dāvanām, bet pēcpusdienā Mēness ieiet Jaunavas zodiaka zīmē. Labs laiks, lai izpildītu savus ikdienas pienākumus darbā, mājsaimniecībā, lauksaimniecības darbos, lai jebkuru darbu veiktu pārdomāti praktiski, sagatavotos jaunajai darba nedēļai. 

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022