2022.gada jūnijs (20.jūn. – 26.jūn. nedēļas apskats)

Pavisam nesen jūnija sākumā beidzās retrogrādā Merkura periods un 13.jūnija vakara pusē tas iegāja Dvīņu zodiaka zīmē, kurā atradīsies līdz pat 5.jūlijam. Šis ir labs laiks visām dokumentu kārtošanas lietām (kārtojot eksāmenus, iesniedzot dokumentus uz tālāku izglītību, apmeklēt atvērto durvju dienu pasākumus u.c.), labs laiks intelektuālajai aktivitātei un informācijas apmaiņai. Aizbraukt kaut kur netālu apskatīties, pastaigāties, iziet kādu jaunu dabas taku varbūt, apmeklēt kādu pasākumu bibliotēkā, vai kādā muzejmājā. 

Daudz gaisīgāk, vieglāk iepazīties un veidot kontaktus savstarpējās attiecībās būs ar Venēras ingresiju Dvīņu zodiaka zīmē, kas notiks tieši agri Līgo rītā. Tas liecina par to, ka šajos līgo svētkos var droši braukt ciemos pie paziņām un veidot jaunas pazīšanās, jo tas notiks viegli un uz sarunām orientēti, nepiespiesti. 

Pati saulgriežu kulminācija iestājas 21.jūnija 12:05, diennakts pirms un pēc ir pārejas laiks. Sakarā ar to, ka šo saulgriežu laikā Mēness fāze ir dilstoša un iestājies pēdējais ceturksnis, tad tiem, kuri vāc ārstniecības augus der pievērst uzmanību, ka pašas vērtīgākās zālītes būs tieši sakneņi, jo šajā periodā spēks augies iet uz zemzemes daļu. Piemēram: baldriāņu, pieneņu, mārrutku, …

Šajā nedēļā arī vislabāk ir padarīt jau iesāktos darbus un iepriekš izvirzītos plānus, jo jauniem darbiem var būt priekšā gaidāms sagurums uz jaunmēness laiku ap 27.-29.jūnijam. 

Šī nedēļa ir ļoti laba daudziem dažādiem darbiem, arī tur, kur nepieciešama fiziskā piepūle. Mars būs aktīvs Auna zodiaka zīmē līdz pat 5.jūlijam. Tas nozīmē ka griba būt aktīviem ir dabiska šī laika izpausme. Droši var šo enerģiju likt darbos vai arī sporta pasākumos, labs ir sāncensības gars skaidrā prātā.

Grupas

Kontakti

 

+371 27438281

ieva@ievaastro.lv

© Ievaastro 2022